KLOMEN HAKKINDA

Avokado yiyorum şu an ama zorla resmen hiç sevmiyorum tadını balla falan karıştırıyorum yarın iğne olacak inşallah o zamandan itibaren mi havuç yiyeyim?
Evet daha iyi olur çünkü kimi insanın yumurtaları fazla büyüyor ya kist oluşmaması için o dönemde havuç yemek çatlamasına yardımcı oluyormuş yani öyle duydum ben bu ay bol bol yedim :)

Yarın ikimiz içinde büyük gün desene hadi hayırlısı olsun inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün :)

Arkadaşlar herkeste farklı etkileri oluyordur ama klomen bende 11 gün boyunca sancı ve bel ağrısı yaptı onun dışında aşırı gece terlemeleri, iştah artışı, gaz sancısı, göğüslerimde ağrı ki üstüne yatamadım, açken midem bulanıyordu, uyku hali, aşırı duygusallık. Bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı yani klomen bu tarz belirtiler yapıyor ve çok umutlandırabiliyor. Kullanırken bunları bilerek süreci geçirin. Sonra üzebiliyor daha çok çünkü her türlü belirtiyi yapıyor yumurtalıklar normalden farklı çalıştığı için.

Aminnnn inşallah güzel haberler yazarız inşallah yarın ve devamında

Sevindimmmm olamamanıza İğne olmuş muydunuz siz?

Şimdi gördümmmm. Kaç yumurta olmuştu sizin? İnşallah olmaz da pozitifi görürsünüz

Yok canımm ben olmadım iğne kontrole gittiğimizde 1 yumurtam çatlamıştı doktorda gerek yok sende iğneye dedi bakalım hala olmadım zaman geçmiyor gerçekten :)
ya ben çatlatma iğnesi yaptırmadım yalnızca klomen kullandım :)
Muhtemelen yarın yaparım testi :)
Siz ne yaptınız bugün doktora gidecektiniz? kaç mm olmuş yumurtalıklarınız

Çok güzelll pozitifle sonuçlansın inşallah bugün doktorum bana çatlatma iğnesi adeti geciktirmez hatta 1-2 gün öne çeker dedi. Erken testlerden mi yapsanız acaba
Merhaba bu sabah malesef ki regl oldum

Benimde aynı ya özellikle terleme iştah açıcı olması ve bende sinirlilik de yaptı gerginim ve sonra ağlayasm falan geliyor kadın olmak zor gerçekten hayırlısı olsun hakkımızda

Benimde aynı ya özellikle terleme iştah açıcı olması ve bende sinirlilik de yaptı gerginim ve sonra ağlayasm falan geliyor kadın olmak zor gerçekten hayırlısı olsun hakkımızda
İştahımı öyle bir açtı ki eşime diyorum yediklerimden extra extra bir lezzet alıyorum ve asla doymuyorum. O yüzden zaten dedim hamileyim heralde. Ve gerginlik huzursuzluk bir ağlama atakları sonra durgunlaşıyorum. Çok yoruluyor insan gerçekten.

Bende anlam veremiyordum ama sizlerden de duyunca diyorum ilaç yapıyor heralde diye. Gerçekten Allah yardımcımız olsun

Birşey sormak istiyorum bu klomeni kullandıktan sonra yumurta kontrolünden sonra mı ilişki öneriyor nasıl gün aşırı mı öneriyorlar peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…