- Konu Sahibi Neisimkoyucam
-
Avokado yiyorum şu an ama zorla resmen hiç sevmiyorum tadını balla falan karıştırıyorumUmarım büyür avokado yiyin yumurtlamaya yakın günlerinizde yumurtlamadan sonrada havuç yiyin çatlaması için
Evet daha iyi olur çünkü kimi insanın yumurtaları fazla büyüyor ya kist oluşmaması için o dönemde havuç yemek çatlamasına yardımcı oluyormuş yani öyle duydum ben bu ay bol bol yedim :)Avokado yiyorum şu an ama zorla resmen hiç sevmiyorum tadını balla falan karıştırıyorumyarın iğne olacak inşallah o zamandan itibaren mi havuç yiyeyim?
10 gün çok geldi bana da. Bende de pkos var 5 gün verdi. İlk ay olmadı bakalım bu ay ikinci kutu olcak.Ben de pcos var diye mi yaptı anlamadım ki sabah akşam kullanıyorum 2 kutu oluyor 10 günde regl 3. Günü başlattı
Aminnnn inşallahEvet daha iyi olur çünkü kimi insanın yumurtaları fazla büyüyor ya kist oluşmaması için o dönemde havuç yemek çatlamasına yardımcı oluyormuş yani öyle duydum ben bu ay bol bol yedim :)
Yarın ikimiz içinde büyük gün desene hadi hayırlısı olsun inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün :)
Ben henüz regl oldum ağrılarımda da azalma var sol alt bacağımda bi uyuşma var birde sabah belime sanki bıçak saplandı ama oda geçti şuan sadece alt bacaklarımda ağrı varAminnnn inşallahgüzel haberler yazarız inşallah yarın ve devamında
Bugün mü regl oldunuz?Ben henüz regl oldum ağrılarımda da azalma var sol alt bacağımda bi uyuşma var birde sabah belime sanki bıçak saplandı ama oda geçti şuan sadece alt bacaklarımda ağrı var
ayy olmadım yazacaktım yanlış yazmışım :) henüz olmadım ya ağrılarım azaldı genelde geceleri regl olurum uykuda ama olmadım çok şükür bakalım heyecanla bekliyorum şuanda da ağrılarım yok denilenecek kadar az ara ara giriyor ağrıBugün mü regl oldunuz?
Sevindimmmm olamamanızaayy olmadım yazacaktım yanlış yazmışım :) henüz olmadım ya ağrılarım azaldı genelde geceleri regl olurum uykuda ama olmadım çok şükür bakalım heyecanla bekliyorum şuanda da ağrılarım yok denilenecek kadar az ara ara giriyor ağrı
Şimdi gördümmmm. Kaç yumurta olmuştu sizin? İnşallah olmaz da pozitifi görürsünüzBenim akıntım devamlı gelir farkedeceğim bir şey olmadı açıkcası 29 kasımda kontrole gittik yumurtalıklarımdan en büyüğü 24 olmuştu hemen ovülasyon testi yaptım çatlamış olarak görünüyordu ilişki günleri verdi doktorum hespine uyduk fakat 30 kasımda çok şiddetli bir kasık ağrım oldu şuanda reglime 2 gün var çok heyecanlıyım ama bel ağrılarım hafif hafif başladı normal belirtilerim dışında göğüs uçlarım çok acıyor göğüslerimde bir acı yok ama uçlarına dokunamıyorum doktoruma sordum yumurtalıkların çalışıyor hadi bakalım dedi
bakalım sabırsızlıkla bekliyorum
Şimdi gördümmmm. Kaç yumurta olmuştu sizin? İnşallah olmaz da pozitifi görürsünüz
Yok canımm ben olmadım iğne kontrole gittiğimizde 1 yumurtam çatlamıştı doktorda gerek yok sende iğneye dedi bakalım hala olmadım zaman geçmiyor gerçekten :)Sevindimmmm olamamanızaİğne olmuş muydunuz siz?
Çok güzelll pozitifle sonuçlansın inşallah3 yumurtam oluşmuştuu 1 tanesi çatlamış demişti kontrole gittiğimizde en büyüğü 24 mm di :)
ya ben çatlatma iğnesi yaptırmadım yalnızca klomen kullandım :)Yok canımm ben olmadım iğne kontrole gittiğimizde 1 yumurtam çatlamıştı doktorda gerek yok sende iğneye dedi bakalım hala olmadım zaman geçmiyor gerçekten :)
ya ben çatlatma iğnesi yaptırmadım yalnızca klomen kullandım :)
Muhtemelen yarın yaparım testi :)
Siz ne yaptınız bugün doktora gidecektiniz? kaç mm olmuş yumurtalıklarınız
Merhaba bu sabah malesef ki regl oldumÇok güzelll pozitifle sonuçlansın inşallahbugün doktorum bana çatlatma iğnesi adeti geciktirmez hatta 1-2 gün öne çeker dedi. Erken testlerden mi yapsanız acaba
Benimde aynı ya özellikle terleme iştah açıcı olması ve bende sinirlilik de yaptı gerginim ve sonra ağlayasm falan geliyor kadın olmak zor gerçekten hayırlısı olsun hakkımızdaArkadaşlar herkeste farklı etkileri oluyordur ama klomen bende 11 gün boyunca sancı ve bel ağrısı yaptı onun dışında aşırı gece terlemeleri, iştah artışı, gaz sancısı, göğüslerimde ağrı ki üstüne yatamadım, açken midem bulanıyordu, uyku hali, aşırı duygusallık. Bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı yani klomen bu tarz belirtiler yapıyor ve çok umutlandırabiliyor. Kullanırken bunları bilerek süreci geçirin. Sonra üzebiliyor daha çok çünkü her türlü belirtiyi yapıyor yumurtalıklar normalden farklı çalıştığı için.
İştahımı öyle bir açtı ki eşime diyorum yediklerimden extra extra bir lezzet alıyorum ve asla doymuyorum. O yüzden zaten dedim hamileyim heralde. Ve gerginlik huzursuzluk bir ağlama atakları sonra durgunlaşıyorum. Çok yoruluyor insan gerçekten.Benimde aynı ya özellikle terleme iştah açıcı olması ve bende sinirlilik de yaptı gerginim ve sonra ağlayasm falan geliyor kadın olmak zor gerçekten hayırlısı olsun hakkımızda
İştahımı öyle bir açtı ki eşime diyorum yediklerimden extra extra bir lezzet alıyorum ve asla doymuyorum. O yüzden zaten dedim hamileyim heralde. Ve gerginlik huzursuzluk bir ağlama atakları sonra durgunlaşıyorum. Çok yoruluyor insan gerçekten.
Hayırlısı olsun canım. Peki sende sancı var mı şuan?Merhaba bu sabah malesef ki regl oldum
Birşey sormak istiyorum bu klomeni kullandıktan sonra yumurta kontrolünden sonra mı ilişki öneriyor nasıl gün aşırı mı öneriyorlar pekiya ben çatlatma iğnesi yaptırmadım yalnızca klomen kullandım :)
Muhtemelen yarın yaparım testi :)
Siz ne yaptınız bugün doktora gidecektiniz? kaç mm olmuş yumurtalıklarınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?