pekı hıc hatırlıyormusunuz nasıl kullandınız adetın kacıncı gunu kac adet aldınız
masallah bu arada ıkızlerınıze rabbım bagıslasın cınsıyetlerı nedr
Klomen ikinci aya da etkisi olur mu
Sanki öyle bir şeyler duymuştum..
Yani bir ay kullanıp ikinci ay kullanmadan bile etkisi var diyorlardı galiba
Bilen birisi var mı
Sanmam ya
İkinci ay tekrar yumurta takibi yaptırıp
Tedavi oluyorsunuz
Evet canım arkadaşım öyle hamile kaldı.Klomen ikinci aya da etkisi olur mu
Sanki öyle bir şeyler duymuştum..
Yani bir ay kullanıp ikinci ay kullanmadan bile etkisi var diyorlardı galiba
Bilen birisi var mı
bende oyle cok ıstıyorum bakalım hayırlısı olsun herkez ıcınBilemem aklımda kalmış öyle
Hani üç ay kullanıp sonra ara veriyorlar ya
Sanırım ondan aklımda kaldı
Bende bir yumurtlama sorunu olmadıgi halde uzun sure gebelik olmadığı için Klomen kullandım bu ay..doktor çoğul gebelik olabilir demişti
Birden fazla yumurtlama olduğu için...
Bende çok isterdim ikiz olsun ama bu ay gebe değilim sanırım.. hayırlısı artık
aaaa cook uzuldum cok acı rabbım yerlerını doldursun pekı hatırlayabılıyorsan anlatırmısın nasıl kullandın klomenı gunde kac doz reglın kacıncı gunuBenn varım tek yumurtam vardı hemde boyutu küçüktü kese görmeye gittiğimizde sürprizle karşılaştık çift yumurta ikizi vardi. Ama yavrularimi dogurup kucağıma alacağıma toprağa verdim. 22.haftada erken doğumda kaybettim. Canım kızım ve oglumu hiç unutmayacağım
Adetin 3 yada 4. Günü kontrole gidiyorsun rahminin durumuna göre sana klomen veriyor. 5.gun sabah akşam beş gün kullandim.bes gün sonra filan tekrar kontrole gidiyorsun yumurtan oluşmuş mu diye bakıyorsun. Eğer yumurtan oluştuysa 18-25mm istenilen büyüklükte yumurtadir sonra çatlatma iğnesi yapılıyor sonra gün aşırı ilişki oluyor sonra adet gününü bekliyorsun. Bende pcos var ilk ay 19 ve 25 mm çok güzel iki yumurtam vardı ikiz olur diyerek gittim çok mutluydum hamileyim diyerek dolaştım ama 14.gun bhcg 7 çıktı iki gün sonra değer düştü sonra adet oldum. İkinci ay 17.mm bir tane yumurta vardı doktor umutlanma dedi hamile değilim diyerek test yaptım kopkoyu ikinci çizgiyi gördüm çok sasirdimaaaa cook uzuldum cok acı rabbım yerlerını doldursun pekı hatırlayabılıyorsan anlatırmısın nasıl kullandın klomenı gunde kac doz reglın kacıncı gunu
Rahim filmi istedin mi belki kanallarda sorun vardirBizdede hiç bi sıkıntı yok üç ay üst üste kullandım bissürü de yumurtladım kendiliğinden büyüdü çatladı ama gelen giden yokbu aydan itibaren ara verdim artık dr.a gitmicem. hayırlısı tüm isteyenlerle beraber rabbim bizi de sevindirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?