masallah sana ve bebegıne pekı ılac bıttıkten be gun sonramı kontrole fgıdıyorsun pekıAdetin 3 yada 4. Günü kontrole gidiyorsun rahminin durumuna göre sana klomen veriyor. 5.gun sabah akşam beş gün kullandim.bes gün sonra filan tekrar kontrole gidiyorsun yumurtan oluşmuş mu diye bakıyorsun. Eğer yumurtan oluştuysa 18-25mm istenilen büyüklükte yumurtadir sonra çatlatma iğnesi yapılıyor sonra gün aşırı ilişki oluyor sonra adet gününü bekliyorsun. Bende pcos var ilk ay 19 ve 25 mm çok güzel iki yumurtam vardı ikiz olur diyerek gittim çok mutluydum hamileyim diyerek dolaştım ama 14.gun bhcg 7 çıktı iki gün sonra değer düştü sonra adet oldum. İkinci ay 17.mm bir tane yumurta vardı doktor umutlanma dedi hamile değilim diyerek test yaptım kopkoyu ikinci çizgiyi gördüm çok sasirdim
Rahim filmi istedin mi belki kanallarda sorun vardir
ınsallah canım sanada rabbım gelecek ay nasıp eder ınsallahRahim filmi istedin mi belki kanallarda sorun vardir
Bekle bakalım doktor iğneden sonra ilişki saati filan söyledi mi bizde saat yoktu hatta iğneden önce sperm bulunsun demişti yapıp gidiyorduk açık oldu ama kusura bakmayın. Ve ilişkiden sonra ayağa kalkmadim 1 saat duvara ayaklarımı diktim karnımı havaya kaldırdım doktor soylediYaptırdım cnim hiç bi sıkıntı çıkmadı dr bu ay kesin olur demişti olmadı tabieşiminde testleri normal bu arada
Aynen ilaç bittikten 5 gün sonra filan gidiyorsun adetinin 14.gunu filan oluyor yumurtlama günü yanimasallah sana ve bebegıne pekı ılac bıttıkten be gun sonramı kontrole fgıdıyorsun pekı
Bebeklerimin maşallah i vardı mucize gibi geldiler biranda gittilerAynen ilaç bittikten 5 gün sonra filan gidiyorsun adetinin 14.gunu filan oluyor yumurtlama günü yani
Bekle bakalım doktor iğneden sonra ilişki saati filan söyledi mi bizde saat yoktu hatta iğneden önce sperm bulunsun demişti yapıp gidiyorduk açık oldu ama kusura bakmayın. Ve ilişkiden sonra ayağa kalkmadim 1 saat duvara ayaklarımı diktim karnımı havaya kaldırdım doktor soyledi
Bebeklerimin maşallah i vardı mucize gibi geldiler biranda gittiler
Mrh.nekadar zaman oldu kaybedeli.başınız sagolsun.aynı şeyleri yaşayan birisi olarak sizi cok iyi anliyorum.3hafta oldu ikizlerimi kaybedeli.benim de 1kizim 1oglum gitti ;( simdi gebelik var mi peki..nekadr sure sonra dusunuyosun yadaBenn varım tek yumurtam vardı hemde boyutu küçüktü kese görmeye gittiğimizde sürprizle karşılaştık çift yumurta ikizi vardi. Ama yavrularimi dogurup kucağıma alacağıma toprağa verdim. 22.haftada erken doğumda kaybettim. Canım kızım ve oglumu hiç unutmayacağım
Aynen üstüne düşme ben ilk ay iğneyi vuruldum 7. Günden itibaren test yaptım bir haftada 10 test yapmışım kadınlar kulübü de durmadan araştırdım okudum hep onu düşündüm ama olmadı. İkinci ay dedim kendime hasta oldum ve iğne yaptılar unut bebeği. Hiç test yapmadım hiç okumadım arastirmadim hep gezdim dolaştım hiç düşünmedim 14.gun çarşıdan gelirken öylesine test yaptım hiç belirtim yoktu hamile değilim diyordum kopkoyu çizgiyi görünce şaşırdım tekrar yaptım. İlk ay resmen hamile gibiydim belirtilerinde vardı çok dudundugum için öyle oldu ikinci ay belirti filan yoktu ama hamileydimIlk denememde serephone kullanmıştım klomenin değişik versiyonu, ardından ovitrelle iğne oldum falan olmadı tabi. Sonra uzun bi aradan sonra geçtiğimiz iki ay boyunca klomen kullandm bu defa iğne vermedi dr.um ama. Kendiliğinden çatladı hepsi sırayla, gün aşırı ilişki önerdi dr. Bahsettiğin ayrıntıları uyguluyorum cnim adetlerim de düzenli. Üstüne düşünce olmuyor heralde
Sizinle başka bir başlık altında gorusmustuk daha yeni kaybetmistiniz suyunuz bitmişti değil miMrh.nekadar zaman oldu kaybedeli.başınız sagolsun.aynı şeyleri yaşayan birisi olarak sizi cok iyi anliyorum.3hafta oldu ikizlerimi kaybedeli.benim de 1kizim 1oglum gitti ;( simdi gebelik var mi peki..nekadr sure sonra dusunuyosun yada
Aynen üstüne düşme ben ilk ay iğneyi vuruldum 7. Günden itibaren test yaptım bir haftada 10 test yapmışım kadınlar kulübü de durmadan araştırdım okudum hep onu düşündüm ama olmadı. İkinci ay dedim kendime hasta oldum ve iğne yaptılar unut bebeği. Hiç test yapmadım hiç okumadım arastirmadim hep gezdim dolaştım hiç düşünmedim 14.gun çarşıdan gelirken öylesine test yaptım hiç belirtim yoktu hamile değilim diyordum kopkoyu çizgiyi görünce şaşırdım tekrar yaptım. İlk ay resmen hamile gibiydim belirtilerinde vardı çok dudundugum için öyle oldu ikinci ay belirti filan yoktu ama hamileydim
Adet gecikmesi yapmadı aksine adetimi getirdi yoksa benim adeterim çok düzensizdir takvimim bile yok çok belirsizdir. İlk ay iğneden sonra 18.gun geldi adetim o hesaba göre ikinci ayı hesapladim 14.gun 200du 16.gun550 olduAllah sabır versin cnm...inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebeklerin olur...
ne zaman öğrendin hamile olduğunu..
Hiç adet gecikmesi yaptı mı Klomen
Evet.okadar cok yazdim arastirdimki artik kimle nerde konuştuğumu bile bilmiyorum;(Sizinle başka bir başlık altında gorusmustuk daha yeni kaybetmistiniz suyunuz bitmişti değil mi
Unut gitsin kendine iş bul çalışıyorsanız ise yoğunlaşın çalışmıyorsa kurs vs bul ben iğne oyası öğrendim şimdi dikiş nakış öğreniyorum Ocak ayında araştırma yapılacak Şubat'ta klomen isteyip yeniden baslayacagizMaşallah ya ne güzel tebrik ederimbu aydan sonra bende bıraktım bakalım hayırlısı
Çok iyi anlıyorum seni teselli edemem kendimden biliyorum tesellisi mümkün olmayan durum içindeyiz sabırlar diliyorum hem sana hem kendimeEvet.okadar cok yazdim arastirdimki artik kimle nerde konuştuğumu bile bilmiyorum;(
Sagol canim amin insÇok iyi anlıyorum seni teselli edemem kendimden biliyorum tesellisi mümkün olmayan durum içindeyiz sabırlar diliyorum hem sana hem kendime
Aynen üstüne düşme ben ilk ay iğneyi vuruldum 7. Günden itibaren test yaptım bir haftada 10 test yapmışım kadınlar kulübü de durmadan araştırdım okudum hep onu düşündüm ama olmadı. İkinci ay dedim kendime hasta oldum ve iğne yaptılar unut bebeği. Hiç test yapmadım hiç okumadım arastirmadim hep gezdim dolaştım hiç düşünmedim 14.gun çarşıdan gelirken öylesine test yaptım hiç belirtim yoktu hamile değilim diyordum kopkoyu çizgiyi görünce şaşırdım tekrar yaptım. İlk ay resmen hamile gibiydim belirtilerinde vardı çok dudundugum için öyle oldu ikinci ay belirti filan yoktu ama hamileydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?