- Konu Sahibi canselilham
-
Bugün ki test sonucu olarak da 2459 çıktı acaba ben de ikiz annesi olabilir miyimYa maşallaha çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun inş rabbim sağlık bir şekile kucağına almayı nasip etsin inş bu arada bende 3 üz annesi olucam
Siz nasıl gebe kaldınız belirtileriniz varmıydı ben sadece klomen kullandım adetime 5 gün var ve sivilce kasıkta batma kabızlık ara ara mide bulantusı var ama umutlanmalta istemiyorum tabiBugün ki test sonucu olarak da 2459 çıktı acaba ben de ikiz annesi olabilir miyim
Hayırlısı olsun canım hakkında ama bu ay bak bakalım inş hamile kalırsan gerek kalmaz ama ikşnci klomeninde doktoruna söyle takip altına alsın daha iyi oluyor yumurtan tam büyüdü mü büyümedi mi diyeBende bilmiyorum yapmadı sadece öyle klomeni kullan gün aşırı ilişki dedi bu ay bekliyoruz dedi galiba hsg yeni çektiği için yavaştan mı ilerliyor acaba birdr Benim yumurtlama sorunum pek yok desteklemesi için vermiştir inşallah bu ay allahım herkesin gönlüne göre verir 3 yıldır olmuyor
Ayy inş canım oyledir kaçıncı gün çıktı o değerinBugün ki test sonucu olarak da 2459 çıktı acaba ben de ikiz annesi olabilir miyim
Sağol canm benim rabbim dualarımızı emeklerimizi boş çevirmez inşallah hepimiz için hayırlısı canmm.Hayırlısı olsun canım hakkında ama bu ay bak bakalım inş hamile kalırsan gerek kalmaz ama ikşnci klomeninde doktoruna söyle takip altına alsın daha iyi oluyor yumurtan tam büyüdü mü büyümedi mi diye
Amin canım kun fe yekun rabbim ol derse olur inşallah dualarımdasınızSağol canm benim rabbim dualarımızı emeklerimizi boş çevirmez inşallah hepimiz için hayırlısı canmm.
Amin canım kun fe yekun rabbim ol derse olur inşallah dualarımdasınız
Amin bacım hepimizedenAllah razı olsun canımm rabbim gönlüne göre versin
Ovitrele sonrası 24.gün canımAyy inş canım oyledir kaçıncı gün çıktı o değerin
Ben prolactin yüksekliği nedeniyle 2 ay dostinex kullandım sonra o da adet gecikmesi yapınca tarlusal içtim tarlusal sonrası klomen sonrası ovitrele... Ovitrele iğnesinin 10.günü 12.günü 13.günü bütün idrar testleri pozitif çıktı ama yalancı pozitif olduğunu düşünerek sevinmedik ama inanılmaz ağrılar yaşadım sürekli kasıklarıma bıçak saplanıyordu ve bel ağrısından yatamıyordum sonra dedim ki ben adet olacam galiba daha sonra kan tahlili verdim 13.gün bhcg 10.32 çıktı ama yine inanmadım 17.gün tekrar kan verdim 750 çıktı ben hala inanmıyorumSiz nasıl gebe kaldınız belirtileriniz varmıydı ben sadece klomen kullandım adetime 5 gün var ve sivilce kasıkta batma kabızlık ara ara mide bulantusı var ama umutlanmalta istemiyorum tabi
Aynn o kadar doğru söylüyorsunki boşyere stres yapıyoruz gerçkten biz sitres yapınca gelmiyor ki sanki. Ama benim bugun şöyle oldu aranızda yaşayan varmı acaba bu drumu adetime 4 5 gün var ve sadece kahverengi pembemsi bir leke oldu arkası yok yerleşme kanamsı olabilrimi acaba merak ettimBen prolactin yüksekliği nedeniyle 2 ay dostinex kullandım sonra o da adet gecikmesi yapınca tarlusal içtim tarlusal sonrası klomen sonrası ovitrele... Ovitrele iğnesinin 10.günü 12.günü 13.günü bütün idrar testleri pozitif çıktı ama yalancı pozitif olduğunu düşünerek sevinmedik ama inanılmaz ağrılar yaşadım sürekli kasıklarıma bıçak saplanıyordu ve bel ağrısından yatamıyordum sonra dedim ki ben adet olacam galiba daha sonra kan tahlili verdim 13.gün bhcg 10.32 çıktı ama yine inanmadım 17.gün tekrar kan verdim 750 çıktı ben hala inanmıyorumiğnenin 23.günü kan verdim 2349 çıktı tam küsürat hatırlamıyorum artık inanıyorum ama hamileyim. 10 aydır test yapıp negatif görmekten insan pozitif i görünce bile inanmıyor zor zamanlar ama vakti saati gelmeden olmuyor demek ki hayırlısı beklemekmiş o yüzden tedavi gören hiç kimse canını sıkmasın rabbim dilediği vakit gelecek o bebek.
Ben de hala bir kanama yok akıntı da yok 5 haftalık şuan herkes aynı olmuyor çevreme de sordum kimi kanama oldu diyor kimisi olmadı diyor o yüzden net cevap kan tahlilinde çıkacaktırAynn o kadar doğru söylüyorsunki boşyere stres yapıyoruz gerçkten biz sitres yapınca gelmiyor ki sanki. Ama benim bugun şöyle oldu aranızda yaşayan varmı acaba bu drumu adetime 4 5 gün var ve sadece kahverengi pembemsi bir leke oldu arkası yok yerleşme kanamsı olabilrimi acaba merak ettim
Evet canm doktorum çağırdı inşaallah pazartesi kan tahlili yaptırım ama adetime 2 gün kalıyor ozmn belli olumruki kanda bthcgBen de hala bir kanama yok akıntı da yok 5 haftalık şuan herkes aynı olmuyor çevreme de sordum kimi kanama oldu diyor kimisi olmadı diyor o yüzden net cevap kan tahlilinde çıkacaktır
Döllenmeden sonraki 10 gün içerisinde beta hcg hormonu artmaya başlar eğer erken ise düşük değer çıkar moralin bozulmasın sonrasında artış gösterecektir bebiş varsaEvet canm doktorum çağırdı inşaallah pazartesi kan tahlili yaptırım ama adetime 2 gün kalıyor ozmn belli olumruki kanda bthcg
He benim 16. Gün felan bin küsürlerde çıkmıştı bence değerle alakası yok ya ne zaman gitcen doktora yada gittin mi canımOvitrele sonrası 24.gün canım
Pazartesi günü gideceğim canım sabırsızlıkla hamile kalmayı beklerken şimdi de 1 mi 2 mi 3 mü onun derdine düştükHe benim 16. Gün felan bin küsürlerde çıkmıştı bence değerle alakası yok ya ne zaman gitcen doktora yada gittin mi canım
Ayy inşallah vardır canm çok az lekelenmeyi görünce adet oldum sandım ama dünden beri başka ne leke ne bişy alahım umutlarımızı boşa çıksrmasınDöllenmeden sonraki 10 gün içerisinde beta hcg hormonu artmaya başlar eğer erken ise düşük değer çıkar moralin bozulmasın sonrasında artış gösterecektir bebiş varsa
Hayırlısı olsun inşallah haber edersin gittiğinde belli olur zaten kesesi allahın izniylePazartesi günü gideceğim canım sabırsızlıkla hamile kalmayı beklerken şimdi de 1 mi 2 mi 3 mü onun derdine düştükne gelirse Allah tan herşeye razıyız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?