Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki hiç etrafında benim gibi olan oldu mu keser mı adeti bi de sekiz yumurta olması iyi miMerhaba canim benimde bir yildir ikinci cocugum olmuyor o yuzden bnde doktora gittim klomen verdi ama bu ay dustum kolum kirildi rontgen ilac derken umudum yok adetime de 4 gun var zaten adetin 3. Gunu yine gidecegim doktora sanirim tekrar klomen verir
Yumurtanin fazla olmasi degil saglikli olmasi onemli canim. Klomeni zaten adetin 5. Gunu baslaniyor cogunlukla. Rabbim hayirlisini versinPeki hiç etrafında benim gibi olan oldu mu keser mı adeti bi de sekiz yumurta olması iyi mi
İnşallah bakalım bi kaç kişi çoğul gebelik olabilir dedi de çok heyecanlıyım bu ay inşallah olurYumurtanin fazla olmasi degil saglikli olmasi onemli canim. Klomeni zaten adetin 5. Gunu baslaniyor cogunlukla. Rabbim hayirlisini versin
Kaç mm canım yumurtaların 25mm 'den fazlası malesef ki gebelik olusturamiyorPeki hiç etrafında benim gibi olan oldu mu keser mı adeti bi de sekiz yumurta olması iyi mi
Hoşgeldin ben de otuzunda gidecem bakalım nr olacakBeni de alın araniza 23 unde iğnemi oldum bekliyorum![]()
Hayırlısı olsunHoşgeldin ben de otuzunda gidecem bakalım nr olacak
Klomen kullanmaya başladım galiba yumurtalar büyümüş mü diye bakacak bu ay ilk benim hiç bi şeyi bilemiyorum :::))))Hayırlısı olsunhoş buldum canım iğne için mi klomen için mi yoksa test için mi gideceksin
Klomen kullanmaya başladım galiba yumurtalar büyümüş mü diye bakacak bu ay ilk benim hiç bi şeyi bilemiyorum :::))))
Inşallah canım kaç mm ydi yumurtaların olumsuzlardaSelam. Ben 2 kez klomen denedim olumsuz oldu. Dün adet oldum. 3. Kez için tekrar gidicem. Bu da olumsuz olursa rahim filmi çekecek. İnşallah bu ay olur herkesin.
İlkini söylemedi. 2. Sine 21 mm demişti. E 2 ve progestron hep güzel cıktı ama sonuc olumsuz oldu malesefInşallah canım kaç mm ydi yumurtaların olumsuzlarda
İlkini söylemedi. 2. Sine 21 mm demişti. E 2 ve progestron hep güzel cıktı ama sonuc olumsuz oldu malesef
Kac tane kullandın günde. Bana tek doz baslattı ilk ay 480 lerde cıkınca e 2 ve yumurtalar iyi olunca 2 ye yükseltmedi. Ve çatlatma iğnesi de vermedi hiç. Bu ay istesem mi acabaAnladım canım inşallah bu ay kısmet olur benimde yumurtalar fazla büyüyordu klomenle bende seviniyordum saf gibi fazlası da zararmış
Kökensiz oviterelle kullandığım ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay da öyle yaptık imsallah olur
21 mm ise 1 günde 2 mm büyüyormuş ortalama
36 saate 3 mm buyur 24 ile çatlamış oluyor
12 gün geçmeden yapma canım iğnenin etkisi geçsin de öyle yapBen ben evet evet ben ayın 11.inde klomen e başladım 5 gün sonra gittim büyümemiş ti 7. Gün gittim iğne vuruldum bugün tam 7. Günüm allahım inşallah olcak bebişim ne zaman test yapsak acaba ya çok sabırsızım
Reglin 3. Günü başlayarak günde 2 tane 5 gün boyunca kullandım ve reglin 9. Günü iğne oluyordum e2 ye bakarak vuruyordu 500 600 arasında çıkıyordu oooo çok kaliteli diyordu aslında boşmuşKac tane kullandın günde. Bana tek doz baslattı ilk ay 480 lerde cıkınca e 2 ve yumurtalar iyi olunca 2 ye yükseltmedi. Ve çatlatma iğnesi de vermedi hiç. Bu ay istesem mi acaba
Ignrden sonra 17 gün say ve regl olmazsan kana gel dedi doktorum 13 gün sonra idrarda çıkmıştı benim12 gün geçmeden yapma canım iğnenin etkisi geçsin de öyle yap