• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen ile haziran ayına hamileliğe hazırlananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eee sonra nasıl belli oldu canim belirtin neydi?? Demekki senin çocuklar kendini geç gösteriyor belki bu da öyledir ondan çıkmamıştir testte :)
Valla kuzum bi sabah kalktım afedersin küstüm sonra 1 hafta boyunca her sabah kusmaya başladım sonra test yaptm cikmisti

Baya geç çıkmış canim yaa. Kaç yaşindasin sen
Aynen canm ya geç çıktı işte önce kusma başladı sonra testte 2 çizgi aynı anda çıktı 15 gün sonra gittiğimde doktora 2 aylık ti 31 canm senin yaş kaç bide nerde otryosn ben izmirdeyim canmm

22 yaşındayım Maraşta oturuyorum
Himm iyimis canm işte yaş 31 olunca hadi 4. De olsun dahada olmasın istedik rabbim kalbimi biliyo ya önce 1 kızım oldu sonra da oğlum sonra yine kız oldu şimdi rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin herkese ama allahım kızıma eş verdi kızımı abla yaptı oğluma da eş nasip etsin oglusum da abi olsun istiyorum insallah

Kızlar bende adet oldum ya çok kötü durumdayım şuan okadar umutlanmistimki

Kızlar bende adet oldum ya çok kötü durumdayım şuan okadar umutlanmistimki
Kizz üzülme niye kötü durumdasin 3 tane melegin var çok şükür bak bize Staranne Staranne de adet oldu onun da çocuğu yok benimde biz adet olunca ölelim o zaman. Lütfen sıkıntı yapma git o 3 yasindaki minnoşuna sarıl iyi ki onlar var

Kizz üzülme niye kötü durumdasin 3 tane melegin var çok şükür bak bize Staranne Staranne de adet oldu onun da çocuğu yok benimde biz adet olunca ölelim o zaman. Lütfen sıkıntı yapma git o 3 yasindaki minnoşuna sarıl iyi ki onlar var
Haklısın canm ama insanın 1 tanede olsa 3 tane de olsa çocuk sevinci isteği hep aynı oluyo ondan yani bide okadar hayal kurdum çabaladım ilaçlar iğne falan bugünde hastaneye gidecektim randevu almıştım nasip olmadı canm dilerim rabbim sanada Staranne Staranne ye de çifter çifter versin en kısa zamanda hamiş olursunuz inşallah bu pco çikolata kıstımi oluyo canm

Haklısın canm ama insanın 1 tanede olsa 3 tane de olsa çocuk sevinci isteği hep aynı oluyo ondan yani bide okadar hayal kurdum çabaladım ilaçlar iğne falan bugünde hastaneye gidecektim randevu almıştım nasip olmadı canm dilerim rabbim sanada Staranne Staranne ye de çifter çifter versin en kısa zamanda hamiş olursunuz inşallah bu pco çikolata kıstımi oluyo canm
Evet çikolata kisti oluyo canim. Dua etde ben adet olmayim ikinizde adet oldunuz benimde 3 günüm kaldi güzel haberi ben veriyim

Kızlar adetimin 5.gunu klomen kullanmaya başladım normalde adet kanamam 5 günde falan biterdi ama bugun 9.gun hala azda olsa geliyor bu normal mi 9unda kontrolüm var

kızlarrr bende geldim bi hoşgeldin yok mu :halay::halay::halay: bende bu ay klomen kullandım:spor::spor: vede cumartesi günü çatlatma iğnesi vuruldum:KK71::KK71: adetim 19 haziranda inşallah tutar :dua::dua::dua::dua: rabbim isteyen herkese nasip etsinn:dua::dua::dua::dua:

kızlarrr bende geldim bi hoşgeldin yok mu :halay::halay::halay: bende bu ay klomen kullandım:spor::spor: vede cumartesi günü çatlatma iğnesi vuruldum:KK71::KK71: adetim 19 haziranda inşallah tutar :dua::dua::dua::dua: rabbim isteyen herkese nasip etsinn:dua::dua::dua::dua:
Hoşgeldin canim inşallah hamiş kalırsın benim çok az kaldi son 3 günüm inşallah adet olmam

Kızlar adetimin 5.gunu klomen kullanmaya başladım normalde adet kanamam 5 günde falan biterdi ama bugun 9.gun hala azda olsa geliyor bu normal mi 9unda kontrolüm var
Ben buay ilk defa klomen kullandim ve adet olmadim niye böyle oldu senin ki bilmiyorum canim en kisa zamanda doktora görün

Evet çikolata kisti oluyo canim. Dua etde ben adet olmayim ikinizde adet oldunuz benimde 3 günüm kaldi güzel haberi ben veriyim
İnşallah kuzum valla inşallah olmazsın sende teselli buluruz bizde ama ben bu ay klomen kullanmiycam kendi haline bırakı cam bide doktor bana demistikii esinde muayene oldumu tahlil yaptirdimj bende evet dedim o an ama yaptırmadı şimdide kafama takıldı acaba eşimde mi sorun var cunku bende bis roun yok ne kist ne hormon bozukluğu yani sorun olmamasına rağmen bu ay catlatma ignesi yle bile hamile kalamadıysam ne var bilmiyorum eşime diyorum sende git doktora kızıyor oysaki ilk hamile kalmadan önce gitmişti ama şimdi gitmiyor

İnşallah kuzum valla inşallah olmazsın sende teselli buluruz bizde ama ben bu ay klomen kullanmiycam kendi haline bırakı cam bide doktor bana demistikii esinde muayene oldumu tahlil yaptirdimj bende evet dedim o an ama yaptırmadı şimdide kafama takıldı acaba eşimde mi sorun var cunku bende bis roun yok ne kist ne hormon bozukluğu yani sorun olmamasına rağmen bu ay catlatma ignesi yle bile hamile kalamadıysam ne var bilmiyorum eşime diyorum sende git doktora kızıyor oysaki ilk hamile kalmadan önce gitmişti ama şimdi gitmiyor
Adam tabi gitmez doktora 3 tane çocuğu olmuş canim takma kafana stres yapma olur

bende bugun gittim kontrole tek yumurtam olmuş 12. gündeyim klomen kullanmıştım ama yumurta tam büyümemiş dedi çatlatma iğnesi vermedi oyüzden çarşamba gidicem yine bakıcak :(

bende bugun gittim kontrole tek yumurtam olmuş 12. gündeyim klomen kullanmıştım ama yumurta tam büyümemiş dedi çatlatma iğnesi vermedi oyüzden çarşamba gidicem yine bakıcak :KK43:
Kaç mm olmuş canim yumurtan. Benim 12. Günde 19.5 mm di

Back
X