- 29 Haziran 2025
- 41
- 3
- 1
- 28
- Konu Sahibi mutluannemb
-
Evet canım yan etkisi oluyor böyle bende ayın 20 sinde vuruldum bugün dokuzuncu gün dokuz gündür karnım ağrıyorKızlar cuma günü çatlatma iğnesi yapmıştım dün çok sandım vardı oturunca batma hissi idrar yaparken zorlanma çok şükür bugün geçti sadece oturduğumda sağ kasığımda hissettiğim kuuck bi ağrı var batma gibi aynı durumu yaşayan oldumu
Peki tedaviniz neoldu pozitif sonuç aldınız mı acabaEvet yaşadım.
Hadi hayırlısı inşallah emeklerimiz karsiligini alırız o adet gecikmesinde pozitifi görürüzEvet canım yan etkisi oluyor böyle bende ayın 20 sinde vuruldum bugün dokuzuncu gün dokuz gündür karnım ağrıyor
ay inşallah buna çok ıhtıyacım var aylardır negatıf goruyorum dualarınza benıde ekleyın inşallah isteyen herkese verir RabbımHadi hayırlısı inşallah emeklerimiz karsiligini alırız o adet gecikmesinde pozitifi görürüz
Aminn insalalah cnm az kalmış senin bikac güne kan testi versen çıkaray inşallah buna çok ıhtıyacım var aylardır negatıf goruyorum dualarınza benıde ekleyın inşallah isteyen herkese verir Rabbım
14. günden sonra dıyorlar hep oyle mı yapsam erken versem cıkar mı ılk defa ıgne vurduruyorumAminn insalalah cnm az kalmış senin bikac güne kan testi versen çıkar
Malesef hiç pozitifi göremedim bem.Peki tedaviniz neoldu pozitif sonuç aldınız mı acaba
Meehaba acaba sizin pozitif mi olduBende yaşadım stres yapmayın. Mutlaka ağır kaldırmayın fırsat buldukça dinlenin
Merhaba bende klomen ve ovitirella ile ilk denemede hamileyim şuan 7 haftalık. Ben 10.gün 19 bhcg ile öğrenmiştim ama iğne etkisi olabilir diye düşünmüştüm ama artarak devam etti. Erken öğrenmek de iyi değil günler geçmiyor öbür turlude meraktan duramiyoruz hayırlısı olsun hakkınızda14. günden sonra dıyorlar hep oyle mı yapsam erken versem cıkar mı ılk defa ıgne vurduruyorum
ay maşallah saglıkla kucagınıza alırsınız inşallah bakalaım bugun onuncu gun gercekten gunler gecmıyor ovıtrelle benım de ılk ınsallah benımde olurMerhaba bende klomen ve ovitirella ile ilk denemede hamileyim şuan 7 haftalık. Ben 10.gün 19 bhcg ile öğrenmiştim ama iğne etkisi olabilir diye düşünmüştüm ama artarak devam etti. Erken öğrenmek de iyi değil günler geçmiyor öbür turlude meraktan duramiyoruz hayırlısı olsun hakkınızda
Sonucunuz ne oldu baktınız mı bhcgay maşallah saglıkla kucagınıza alırsınız inşallah bakalaım bugun onuncu gun gercekten gunler gecmıyor ovıtrelle benım de ılk ınsallah benımde olur
Ozeldemi aldınız devlette vermiyorlarmiMerhaba bende klomen ve ovitirella ile ilk denemede hamileyim şuan 7 haftalık. Ben 10.gün 19 bhcg ile öğrenmiştim ama iğne etkisi olabilir diye düşünmüştüm ama artarak devam etti. Erken öğrenmek de iyi değil günler geçmiyor öbür turlude meraktan duramiyoruz hayırlısı olsun hakkınızda
Pazartesi kan vereceğim inşallah evde ki test negatifSonucunuz ne oldu baktınız mı bhcg
Bende ilk defa deniyorum canım klomen bitti bugün doktor kontrolüm vardı 3 tane yumurtan büyümüş dedi doktor çatlatma iğnesi verdi kendim evde yapacağım senin kaç yumurtan büyümüştu çoğul gebelik olmaz demi bu klomenle kimisi ilk denemede hamile kalmış kimisine faydasi olmamış benim sonucum ne olur bilmiyorum taktiri ilahi bakalım olacağı varsa olur çokta umutlanip olmayınca hüsrana uğramakta istemiyorumMerhaba bende klomen ve ovitirella ile ilk denemede hamileyim şuan 7 haftalık. Ben 10.gün 19 bhcg ile öğrenmiştim ama iğne etkisi olabilir diye düşünmüştüm ama artarak devam etti. Erken öğrenmek de iyi değil günler geçmiyor öbür turlude meraktan duramiyoruz hayırlısı olsun hakkınızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?