klomen işe yaramayıpta iğne tedavisine başlayan varmı?????

kaç mm olduğunu sordunmu?neden olgunlaşmadı acaba ilaçlardan daha etkili olduğunu söylüyorlar.sıkma canını belki çarşambaya kadar olgunlaşır

Sordum israr ettim hatta doktorum sadece istedigim gibi buyumemis dedi..carsamba gel dedi offf ya niye boyle oldu anlamadim..doktorum galiba beni panik yapmak istemedi diye dusunuyorum soylemedigine gore...

Sordum israr ettim hatta doktorum sadece istedigim gibi buyumemis dedi..carsamba gel dedi offf ya niye boyle oldu anlamadim..doktorum galiba beni panik yapmak istemedi diye dusunuyorum soylemedigine gore...

hiç büyümedi dememiş benim dr öyle demiş tedaviyi bitirmişti. söylese belki strest yapmandan korkmuştur.öyle olunca büyüyeceği varsa da büyümez.inşallah yarın güzel haberleri getirirsin :)

hiç büyümedi dememiş benim dr öyle demiş tedaviyi bitirmişti. söylese belki strest yapmandan korkmuştur.öyle olunca büyüyeceği varsa da büyümez.inşallah yarın güzel haberleri getirirsin :)

Yumurtam 18 mm olmus doktor iyi dedi..cuma ogleden sonra catlatici ignemi vurulcam..hayirlisi artik bu ay dogal yolla denicez bidahaki ay 3.asilamami olcam herseyin hayirlisi artik sendende guzel haberler bekliyorum canim...

Yumurtam 18 mm olmus doktor iyi dedi..cuma ogleden sonra catlatici ignemi vurulcam..hayirlisi artik bu ay dogal yolla denicez bidahaki ay 3.asilamami olcam herseyin hayirlisi artik sendende guzel haberler bekliyorum canim...

şükür canım inşallah devamıda gelir :) bana da ümit oldu iğnelerin daha çok faydası var demekki.ben şimdi adet olmayı bekliycem artık ne zaman olursam iğneye başlıycam.hamile haberlerini en kısa zamnda alırız inşallah

şükür canım inşallah devamıda gelir :) bana da ümit oldu iğnelerin daha çok faydası var demekki.ben şimdi adet olmayı bekliycem artık ne zaman olursam iğneye başlıycam.hamile haberlerini en kısa zamnda alırız inşallah

Iyi dilekleein icin cok tesekkur ederim canim...insallah en yakin zamanda bebeklerimize kavusuruz

arkadaşlar ben 1 ay klomen, sonraki ay da serophene kullandım, ikincisinde çatlatma iğnesi oldum, sonuç alamadım, regl oldum. bir de benim yumurtalığımda kist olma ihtimali olduğu için (daha önce oldu) doktor o noktadan sonra ameliyat önermişti, benim de moralim çok bozulmuştu bu duruma. o yüzden o ay ameliyat olup olmama kararını vermek için hiçbir ilaç kullanmadım, o ay hamile kaldım. bu arada hamile kaldığım ay, başka bir doktora danışmak üzere muayene olmuştum. regl oluşumun üzerinden 2 hafta geçmişti. doktor yumurta biraz olgunlaşmış ama daha büyümez, adet söktürücü ilaç yazayım demişti. (regl düzensizliğim olduğu için) ben o ilacı almadım. nitekim sonrasında hamile kaldım. 1 hafta geç yumurtlama olmuş, yani 2. değil 3. haftada yumurtalama ve döllenme oldu, hamile kaldım. böylelikle ameliyat olmama gerek kalmadı. biraz akışına bırakmak da işe yarayabiliyor. iyi dileklerim sizinle.

Back
X