• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen kulananlar acil yardım...çatlatma iğnesi şart mı?

Yok canimm hicbisey yapmadim bitek ayaklarimi havaya kaldırdım diger aylardan farklı olarak. Hani bazilari diyorya kafaya takinca olmuyo falan diye, ben gayet de takmistim bu ay kafami. Hatta gecen ayki adet gunumden yumurtlama gunune kadar hergun istisnasiz agladim:)
demekki işte nasip olucaksa kafaya taksanda takmasanda oluomus bende maalesef takıorm ya ıster ıstemez takıoruz ılac kullanıoruz doktora gıdıorz fln aklımızdan cıkmıo maalesef ilşkilere adetının ortalarındamı hamıle kalmıssın

demekki işte nasip olucaksa kafaya taksanda takmasanda oluomus bende maalesef takıorm ya ıster ıstemez takıoruz ılac kullanıoruz doktora gıdıorz fln aklımızdan cıkmıo maalesef ilşkilere adetının ortalarındamı hamıle kalmıssın

Hesaplarima gore dogumgunumde yani 31 ekimde hamile kaldim:) 17 ekimde adet olmuştum yani adetin 14. Gunu

Hesaplarima gore dogumgunumde yani 31 ekimde hamile kaldim:) 17 ekimde adet olmuştum yani adetin 14. Gunu
hımmmmm bende eger hamıle kaldıysam ve 16 yada 17 dir 16 da yumusrata catladı 17 de birdaha ilşki oldu 18 dede olması lazmdı ama eşim istemedi o gündür bugundur ilşkiyi bıraktık bilerek gebelik şansı azdır dıye dusundum naslsa yumurta catladı

Back
X