hoşgeldin canım şansın bol olsun inşallah.
bizde yeniyizzz hoşgeldinnn :)
bizde yeniyizzz hoşgeldinnn :)
anladım işte 3. gün kontrol edecek bişey var mı diye bide kızlar şuna baksanıza http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/360914-yaki-hamile-kalmak.html denesek mi acaba.
Evet bende bugun katildim moralim duzeldi biraz:)
hepimizin şansı bol olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
kızlarr ben glukofen ve folikait kullanıyorum aylardır rahım fılmım temız cıktı ama eşimin spermlerde sayılı doktorum ben 2 ay dıyorum ıstersenız 3 siklus klomenı denıyecem yoksa direk tüp bebek dedi
adet ol gel dedı yumurta takıbıne baslayacak
merak ettıgım sadece klomen mı verılıyo yoksa ıgneylemı bırlıkte bırde bu yumurta takıbıne kac gunde bır cagrılıyoruz ?
yumurtan çatlamazsa bile adet olabiliyorsun benim öyle yani adet oluyorum doktorda bana sürekli adetine bakma onla alakası yok çatlamıyor yumurtan dedi .s
hepimizin şansı bol olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
kızlarr ben glukofen ve folikait kullanıyorum aylardır rahım fılmım temız cıktı ama eşimin spermlerde sayılı doktorum ben 2 ay dıyorum ıstersenız 3 siklus klomenı denıyecem yoksa direk tüp bebek dedi
adet ol gel dedı yumurta takıbıne baslayacak
merak ettıgım sadece klomen mı verılıyo yoksa ıgneylemı bırlıkte bırde bu yumurta takıbıne kac gunde bır cagrılıyoruz ?
ben de bi ara maydanoz kürüne kafayı takmıştım :)
en iyisi doktor gözetimnde olmak
bak cnm kafanı karıştırmak istemem ama kocanın spermleri azsa klomen işe yaramayabilir doktor ne dıyorsa onu yap tamam
canım spermlerde sorun varsa şansın bize göre daha yüksek çünkü neden belli ve ona göre tedavi olursun aşılamayı da deneyebilirsin bide iğneye doktor karar veriyor 5 gün hap kullanıyorsun 2 gün bekliyorsun ve dok. tekrar gidiyor sonra sana gün verir zaten.
valla bilmiyorum bu ay zaten misafirim vardı iğne boşa gitti bakalım yakı yapacam adet olunca.bende onu deneyim
Ben evleneli 5 sene oldu artik herkez cocuk cocuk kafami yiyo tabi bizim yasadiklarimizi yasamadilar bilmiyolar
canım kimse kimsenin yaşadığını bilmez anca konuşur yada korunarak hamile kaldığını anlatır ki canın yansın bazıları bundan keyif alır sen boşver konuşanları Rabbim büyük de alan da o veren de o sonuçta.
ilk önce doktor bana aşılama yapacaktı bu ay yapmadı eşim tahlil yaptırdı gayet iyi cıktı sorun bende yani o yuzden aşılama olmazmış eger eşimin spermleri iyi olmasaymış aşılma olacaktı.. öyle bekliyoruz..
Sen suan hangi asamadasin igne vuruldunmu?canım kimse kimsenin yaşadığını bilmez anca konuşur yada korunarak hamile kaldığını anlatır ki canın yansın bazıları bundan keyif alır sen boşver konuşanları Rabbim büyük de alan da o veren de o sonuçta.
canım yumurtan çatlamıyorsa incir kürü yapabilirsin ben çıktım şekerler bol bebişli bir yıl olsun inşallah hayırlı haberlerinizi yazın :)hepimiz böyle olalım inşallah.
Sen suan hangi asamadasin igne vuruldunmu?
arkadaş cıktı galiba cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?