KLOMEN KULLANAN VAR MI ?

Angel 25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2015
1.204
527
73
Kızlar merhaba
5 aydır korunmuyorum ve bu ay doktorum bana klomen kullanmamı tavsiye etti ben de kullandım ve adetime 5 gun var benim gibi klomen kullanan var mı kacay kullanmak gerekiyor ve ikiz bebek olma ihtimali yüksekmiş dogru mu simdiden cvplarınız için tesekkur edıyorum..

canim ben de bu ay basladim klomene. ayin 6 sinda basladim. sonuc ne olur bilmiyorum. evet yuzde 10 ikiz gebelik ihtimali var bu hap yumurtalari catlattigi icin. ama ben klomen kullandigim halde herhangi bi degisiklik olmadi akintim bile olmuyo. cok ilginc. acaba yumurtlama olmadi mi

Bnmde olmadi heralde tatlim bir degisiklik hissetmiyrum bakalm bugun adet gunum ama henuz gelmedi gerci geleck hissediyorum ama yarina kdr gelmzse test yapicm

Ben 3 ay önce kullandım ama olmadı canım tek doz adetimin 5 günü başladım evet çoğul gebelige neden oluyo inşallah tutar canım bnm yumurta takibini filan yaptırmayı unutma

Güm aşırı ilişkiye girin canım ilişkiden sonra Hemen kalkma 15 20 dakka yat belinin altına yastık koy

Ben 3 ay önce kullandım ama olmadı canım tek doz adetimin 5 günü başladım evet çoğul gebelige neden oluyo inşallah tutar canım bnm yumurta takibini filan yaptırmayı unutma
sen su an baska bi tedavi goruyo musun canim klomen disinda

Bizim sorunumuz sperm eksikliği klomen yanlış bi tedavi oldu bize tüp bebek diyo doktorlar canım şimdi eşim ilaç tedavisi goruyo sonuç degismezse tüp bebek
rabbim en kisa zamanda nasip etsin canim. gercekten zor bi surec ama rabbim dilerse olmayacak sey yok

Kizlarr benm adetim gecikti ilk gun test yaptm negatif cikti smdi de kahverengi akintim var adetm de gelmiyr kasik agrimla gogus agrimda devam ediyor

Kızlar merhaba, Bende 2 kutu klomen kullandım bu hafta gün aşırı ilişki oldu bayram oldugu için kontrole gidemedim doktorum suan izinde çatlama ignesi yapmadık kendiliğinden olur dedi doktor olmazsa çatlama iğnesi yaparız dedi şuan akıntım ve kasık ağrım var ilaçtan dolayı mı oluyo bu ağrı adet yaklaşırken ki sancılar gibi

canim agri olmussa y7murtan catlamis olabilir. bende hic agri olmadive 21.gun baktikki catlamamis yumurta igne yaptik artik sonucu bekliyorum

Ay inşallah çatlamıştır yaa şimdi sancı agrı falan yok ama kasıgımda bi boşluk değişik bi his var agrı gibi ama degil sürekli akıntı var o neyin nesi hiç bilmiyorum

İnşallah sende iyi sonuçlar alırsın canm Rabbim her isteyene anne olmayı nasip etsn inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…