canim ben de bu ay basladim klomene. ayin 6 sinda basladim. sonuc ne olur bilmiyorum. evet yuzde 10 ikiz gebelik ihtimali var bu hap yumurtalari catlattigi icin. ama ben klomen kullandigim halde herhangi bi degisiklik olmadi akintim bile olmuyo. cok ilginc. acaba yumurtlama olmadi miKızlar merhaba
5 aydır korunmuyorum ve bu ay doktorum bana klomen kullanmamı tavsiye etti ben de kullandım ve adetime 5 gun var benim gibi klomen kullanan var mı kacay kullanmak gerekiyor ve ikiz bebek olma ihtimali yüksekmiş dogru mu simdiden cvplarınız için tesekkur edıyorum..
Bnmde olmadi heralde tatlim bir degisiklik hissetmiyrum bakalm bugun adet gunum ama henuz gelmedi gerci geleck hissediyorum ama yarina kdr gelmzse test yapicmcanim ben de bu ay basladim klomene. ayin 6 sinda basladim. sonuc ne olur bilmiyorum. evet yuzde 10 ikiz gebelik ihtimali var bu hap yumurtalari catlattigi icin. ama ben klomen kullandigim halde herhangi bi degisiklik olmadi akintim bile olmuyo. cok ilginc. acaba yumurtlama olmadi mi
ayy insallah bebis vardir test sonucunu bize de bildir :)Bnmde olmadi heralde tatlim bir degisiklik hissetmiyrum bakalm bugun adet gunum ama henuz gelmedi gerci geleck hissediyorum ama yarina kdr gelmzse test yapicm
sen su an baska bi tedavi goruyo musun canim klomen disindaBen 3 ay önce kullandım ama olmadı canım tek doz adetimin 5 günü başladım evet çoğul gebelige neden oluyo inşallah tutar canım bnm yumurta takibini filan yaptırmayı unutma
Bizim sorunumuz sperm eksikliği klomen yanlış bi tedavi oldu bize tüp bebek diyo doktorlar canım şimdi eşim ilaç tedavisi goruyo sonuç degismezse tüp bebeksen su an baska bi tedavi goruyo musun canim klomen disinda
rabbim en kisa zamanda nasip etsin canim. gercekten zor bi surecBizim sorunumuz sperm eksikliği klomen yanlış bi tedavi oldu bize tüp bebek diyo doktorlar canım şimdi eşim ilaç tedavisi goruyo sonuç degismezse tüp bebek
belki yerlesme kanamasidirKizlarr benm adetim gecikti ilk gun test yaptm negatif cikti smdi de kahverengi akintim var adetm de gelmiyr kasik agrimla gogus agrimda devam ediyor
Benim korkum kist yerlesme kanini nasil anlayabilirim kibelki yerlesme kanamasidir
yerlesme kanamasi kahverengi veya acik pembe olur ve lekelenme seklinde olur yogun bi kanama olmazBenim korkum kist yerlesme kanini nasil anlayabilirim ki
Bbelki yerlesme kanamasidir
canim agri olmussa y7murtan catlamis olabilir. bende hic agri olmadive 21.gun baktikki catlamamis yumurta igne yaptik artik sonucu bekliyorumKızlar merhaba, Bende 2 kutu klomen kullandım bu hafta gün aşırı ilişki oldu bayram oldugu için kontrole gidemedim doktorum suan izinde çatlama ignesi yapmadık kendiliğinden olur dedi doktor olmazsa çatlama iğnesi yaparız dedi şuan akıntım ve kasık ağrım var ilaçtan dolayı mı oluyo bu ağrı adet yaklaşırken ki sancılar gibi
Yogun akintin oldgu zaman yumurta catliyor diorlar canmİnşallah sende iyi sonuçlar alırsın canm Rabbim her isteyene anne olmayı nasip etsn inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?