KLOMEN KULLANAN VAR MI ?

arkadaşlar klomen kullanabilmek için rahmin temiz olması mı gerekiyor?

Üzme kendini canım bidahakine olur inşallah sen ümidini hiç kaybetme bende çok istiyorum ama bilmiyorum daha hiçbişi belli bile deil

Valla canm doktor bana oyle bsey demedi hormon testi yapti ondan snra verdi
bende yaptırdım bu ay
e2 hormonu yüksek çıkınca kist olabilir dedi ultrasonda baktı ve sağ tarafta 2,5 mm yeni bir oluşum var, klomen verebilmem için rahmin temiz olması gerekiyor dedi ama bildiğim kadarıyla klomeni pko lulara bile veriyorlar, bişey anlayamadım...

Canim valla bnde de ufak bir kist gordu ama onemsz deyip ilaci werdi ki bn daha once kist tedavisi gordum gerci ben 1 ay klomen kullandm gecen aydi gebe kalamadim bu ay kullanmadm braktim ilaci bu ay oluvasyon kiti aldim onunla gebe kalmaya caliscam

Canim valla bnde de ufak bir kist gordu ama onemsz deyip ilaci werdi ki bn daha once kist tedavisi gordum gerci ben 1 ay klomen kullandm gecen aydi gebe kalamadim bu ay kullanmadm braktim ilaci bu ay oluvasyon kiti aldim onunla gebe kalmaya caliscam
benim hiç kistim olmamıştı bugüne kadar...
zaten aynı sana dediği gibi, bana da çok küçük önemsiz bişey dedi... ama neden vermedi anlayamadım, başka bir doktora daha gidicem önümüzdeki hafta...
klomeni hiç ara vermeden kullanmak lazımmış canım, keşke ara vermeseydin

Hadi ya bak bunu bilmiyordum canm uzuldum smdi bu ay gecti artik bu ayda gebe kalamzsam izmirde iyi bir doktor varmis ona gdicem

Arkadaşlar klomenle hamile kalan yada normal yollarla hamile kalanlar kasıklarınızda nasıl bi değişiklk hissettiniz ilk ay bi farklılık hissettiniz mi

Kasıgımda bi sertlik var canm nedir bilmiyorum agrılar akıntılarda gecti şuan sadece sertlik var heyecanlanıyorum ama çok umutlanmak da istemiyorum ay 7sine kadar nasl dayancam bilmiyorum

kizlar catlatma ignemin ardindan 13 gun gecti.test yapsam idrarda cikar mi eger gebelik varsa. lutfen cevap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…