Ins kalmaz canm :)Sagolasın canm sevindim sanırım igneye gerek kalmıcak
sagol tatlim. ama igneden sonraki 9.gunum ve test yaptim negatifİnşallah sende iyi sonuçlar alırsın canm Rabbim her isteyene anne olmayı nasip etsn inşallah
Olur canm ya uzme kendini vakti var demek kisagol tatlim. ama igneden sonraki 9.gunum ve test yaptim negatif
Valla canm doktor bana oyle bsey demedi hormon testi yapti ondan snra verdiarkadaşlar klomen kullanabilmek için rahmin temiz olması mı gerekiyor?
bende yaptırdım bu ayValla canm doktor bana oyle bsey demedi hormon testi yapti ondan snra verdi
Canim valla bnde de ufak bir kist gordu ama onemsz deyip ilaci werdi ki bn daha once kist tedavisi gordum gerci ben 1 ay klomen kullandm gecen aydi gebe kalamadim bu ay kullanmadm braktim ilaci bu ay oluvasyon kiti aldim onunla gebe kalmaya caliscambende yaptırdım bu ay
e2 hormonu yüksek çıkınca kist olabilir dedi ultrasonda baktı ve sağ tarafta 2,5 mm yeni bir oluşum var, klomen verebilmem için rahmin temiz olması gerekiyor dedi ama bildiğim kadarıyla klomeni pko lulara bile veriyorlar, bişey anlayamadım...
benim hiç kistim olmamıştı bugüne kadar...Canim valla bnde de ufak bir kist gordu ama onemsz deyip ilaci werdi ki bn daha once kist tedavisi gordum gerci ben 1 ay klomen kullandm gecen aydi gebe kalamadim bu ay kullanmadm braktim ilaci bu ay oluvasyon kiti aldim onunla gebe kalmaya caliscam
Hadi ya bak bunu bilmiyordum canm uzuldum smdibenim hiç kistim olmamıştı bugüne kadar...
zaten aynı sana dediği gibi, bana da çok küçük önemsiz bişey dedi... ama neden vermedi anlayamadım, başka bir doktora daha gidicem önümüzdeki hafta...
klomeni hiç ara vermeden kullanmak lazımmış canım, keşke ara vermeseydin
insallah. ama insan cökuyo yipraniyo yaOlur canm ya uzme kendini vakti var demek ki
Ewet ama napcan beklicez bakalminsallah. ama insan cökuyo yipraniyo ya
Bende cok merak ediyorumArkadaşlar klomenle hamile kalan yada normal yollarla hamile kalanlar kasıklarınızda nasıl bi değişiklk hissettiniz ilk ay bi farklılık hissettiniz mi
Adetine kac gun var canmkizlar catlatma ignemin ardindan 13 gun gecti.test yapsam idrarda cikar mi eger gebelik varsa. lutfen cevap
o kadar kısa sürede belli oluyormu canımsagol tatlim. ama igneden sonraki 9.gunum ve test yaptim negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?