KLOMEN KULLANAN VAR MI ?

12 gun kaldi adetime hala ovulasyon kitinde cift cizgi olmadi o yuzden adetim gelir
o ovulasyon testi nasil oluyo canim. icinde bikac tane mi test var. her gun bi test mi alinip yapiliyo ayri ayri. yoksa bi testi alip bi ay mi kullanabiliyosun. ben de alicam da merak ettin

o ovulasyon testi nasil oluyo canim. icinde bikac tane mi test var. her gun bi test mi alinip yapiliyo ayri ayri. yoksa bi testi alip bi ay mi kullanabiliyosun. ben de alicam da merak ettin
Canm bn gittigidiyordan aldim 10 kutu var icinde 2 tane oluyor toplamda 20.adet olmus oluyor bn hergun 1 kez yapiyrm gebelik testi gibi idrarla yapiyorum

Canm bn gittigidiyordan aldim 10 kutu var icinde 2 tane oluyor toplamda 20.adet olmus oluyor bn hergun 1 kez yapiyrm gebelik testi gibi idrarla yapiyorum
cok sagol canim. eczanelrrde yok mu . bir de ovulasyon oldugunu nasil anlariz teste gore

cok sagol canim. eczanelrrde yok mu . bir de ovulasyon oldugunu nasil anlariz teste gore
Eczanelerde de var ama pahali nette daha uygun bn 20 ad ovulasyon 6 ad gebelik testi aldim 20 tl
Ayni gebelik testi gibi idrarini damlatiyorsun t ile c var tek c cikarsa negatif cift cizgi cikarsa eger t c kadar koyu ise pozitif ama t c kadar koyu degilse yine negatif uzun lafin kisasi t koyu olmak zorunda
T koyu oldugunda 24-36 sonra catlicak demektir test yapildginin ertesi gun iliski olmali☺

cok sagol tatlim. ins tez zamanda hamile kaliriz

Kızlar merhaba sizce bebiş varmı ben emin olamadım silik gibi çıkmış 2.çizgi

Eklentiler

• IMG_20151016_085434.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 53
canım bence var benimde ilk gebeliğimde böyle ikinci çizgi silik çıkmıştı o silik çizgi ya geç gebelik de yada düşük riskinde çıkıyormuş canım bir kaç gün sonra tekrar yap hatta yapmadan direk doktora git ve dikkat et kendine canım inş. geç gebeliktir ama zaten herhangi kanama kahverengi lekelenmen yoksa geç gebeliktir ve sakın alttan muayene ettirme benim göbekten görememişti sigortadaki doktor alttan bakmıştı bende ilk defa yaşadığım için bilgi sahibi değildim baktırmıştım

bende sanırım hamile değilim kararsızlık içinde çaresizlik içinde beklemek kadar zor bişey yok test yapsam bir türlü yapmasam bir türlü çatlatma iğnemi vurulalı bugün 16. günüm ve sabah çok hafif varla yok arası açık kahverengi lekeler geldi sanırım adet geliyorum diyor

Yerlersme olabilir.canm

içime doğmuştu zaten hamile olduğun canım hadi inş. rabbim sana sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etmiştir gözün aydın rabbim drlardanda güzel sözler duymanı nasip etsin inş. hemen git canım dr.a

Yerlersme olabilir.canm
inş. canım öyle olmasını nekadar çok isterdim inş. kırmızıları görmem artık. bazen kendime çok kızıyorum keşke bukadar çok sevmeseydim çocukları belki ozaman sorunzuzca evlat sahibi olabilirdim :'(

Kızlar hamileyim Allah razı olsun iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim şimdi geldim dktrdan pazartesi günü bida gdicem rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu

öyle düşünme canım vardır bır sebebi bizim bilemeyeceğimiz Rabbim hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…