- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #9.641
Yukseleblme ihtimal i vrmibide hep 0.100cikar sasrdim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar bisi sorcam benim catlatma iğnemden sonraki 10.gunum yarin...Acaba yarın test yapsam belli olur mu :/ zamani beklerken yoruldum. ..Ayrıca bu dönemde ne gibi belirtiler olur...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim henuz cok erken bence moral acisindan beklemende fayda var
Canlarim yumurtalarim bugün bayagi büyümüştü doktorum şok geçirdi biri 20 olmuş biri 19.igne verdi vurulacam bugün. Pazartesi aşılama olacak. Bugün de ilişki olsun ne olur ne olmaz dedi merak ettiğim yumurta kac mmde çatliyor.
Iyiyim bitanem sen nasılsın. Ne yapmaya karar verdiniz kuzucumm
Teşekkürler canim degerlendiremeyiz çünkü ilişki yasak yarın aşılama olacak :)
nasılsınız :) rahim filmi çektirenler kaça çektirdiniz acaba?
Inaniyrm olcak eylulum hic stres yapma bak strestende olmaz uzulme hayirlica cifter cifter olck insallah dua ediym senin icin olcak guzelm sadece stres yok sabir dua.insallah yazarim teyzesi
nasılsınız :) rahim filmi çektirenler kaça çektirdiniz acaba?
Canım bizim bi %40 indirimiz vardı 600 dü %40 indirim ile340 öyle bişey verdim ve sonuç temiz çıktığında okadar mutlu oluyorsun ki uyanır uyanmaz hemen sonuç nasıl dıye sormuşum sende aneztezli çektir kuzum
ankara ufuk hastanesinde 25 tl çektirdim anestezisiz. ama hiç bişi hissetmedim :)
bende sordum 500 dedi..arkadaşım 110 tl ye çektirmiş özel hastanede bu 500 deyince şaşırdımm ama anlaşılan normalmiş benim arkadaşım bedaveye yaptırmışşş
vallaa bedavaa cektirmişinnn benden 500 istediler
Canım anestezi ile mi 110 tl ye çektirmiş onda bir yanlışlık olmasın çünkü özel hastanelerde çok pahalıya çekiyorlar walla
çok uçuk rakamlar allah kolaylık versin :)
bir aşılama parası yahuuuubulunduğum ilde bir tane özel hastane olursa böyle olur işte diyorummm bi tayinimiz çıkaydı bi gideydik hayırlısıyla
herkeslere hayırlı sabahlar arkadaşlar
sizlere bişi sormak istiyorum. geçen ay prengly ile çatlatma yapılmıştı ve iğneden 11 gün sonra göğüslerimde hassasiyet olmuştu iğneden 18 gün sonra da adet gördüm. her ay göğüslerim acımaya başladıktan 1 hafta sonra adet görürüm bu da ole olmuştu. bu ay da geçtiğimiz pazartesi(26 mayıs) ovitrelle çatlatma iğnemi oldum ve 5 gün sonra gögüslerim acımaya başladı (bat 12 haziran). şimdi sorum şu acaba bu erkenden başlayan göğüs hassasiyeti iğnenin farklı markalar olmasından mı kaynaklanıo yoksa kendimi ümitlendirmek istemiorum ama hamilelik olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?