- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #9.661
iyiyim bende bitanemmmmm :) düşünüyoruz araştırıyoruz ve bekliyoruz kuzumm.rahim filmi cekilcem ama ona karar verdim
Cektir canım. Ben anestezili yaptım 350 tl ödedim canım. . Anestezili yapmanı öneririmnasılsınız :) rahim filmi çektirenler kaça çektirdiniz acaba?
Arivercim günaydın canım rüyamda senin hamile haberini duydum buradan okuyordm şimdi de aşılama yaptıracağını okudum inşallah güzel sonuçlar alırız canım bizleri habersiz bırakma bende bidahaki aya aşılama yaptırıcam inşallah güzel sonuçlar alırızzz
Herkese günaydın,
Benim Adetimden ne ses var ne Seda bugün tam 7. Gün. Dün yine testim negatifdi. Hatta dün hafif kahverengi leckelenmem oldu. Çok canım sıkkın. Önce sizin fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. Sonra Dr gitcem.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cektir canım. Ben anestezili yaptım 350 tl ödedim canım. . Anestezili yapmanı öneririm
Günaydın bitanemne güzel bir rüya gormussun canım benim.tabi ki haber veririm aşılamam öğleden sonra olacak canım çok umut bağladım umarım olur yoksa ne yaparım bilmiyorum canım.
herkeslere hayırlı sabahlar arkadaşlar
sizlere bişi sormak istiyorum. geçen ay prengly ile çatlatma yapılmıştı ve iğneden 11 gün sonra göğüslerimde hassasiyet olmuştu iğneden 18 gün sonra da adet gördüm. her ay göğüslerim acımaya başladıktan 1 hafta sonra adet görürüm bu da ole olmuştu. bu ay da geçtiğimiz pazartesi(26 mayıs) ovitrelle çatlatma iğnemi oldum ve 5 gün sonra gögüslerim acımaya başladı (bat 12 haziran). şimdi sorum şu acaba bu erkenden başlayan göğüs hassasiyeti iğnenin farklı markalar olmasından mı kaynaklanıo yoksa kendimi ümitlendirmek istemiorum ama hamilelik olabilir mi?
canımmm inş bebiştendir :)arkadaşlar bu sorum hakkında düşüncelerinizi bekliyorum :)
aynen kuzummmmm anestezili yaptırcam bendeeCektir canım. Ben anestezili yaptım 350 tl ödedim canım. . Anestezili yapmanı öneririm
Günaydın bitanemne güzel bir rüya gormussun canım benim.tabi ki haber veririm aşılamam öğleden sonra olacak canım çok umut bağladım umarım olur yoksa ne yaparım bilmiyorum canım.
kızlar öztürkümm ariverimmm hadi dulrım sizinle işn aşlıamanız tutar inşşşşHadi inşallah canım hayırlı haberler alırız inşallahhh arivercim önce klomen kullandın adetin kaçıncı günü başlattı doktorun seni saat kaçta canım aşılama olucak heralde gittiğinizde eşinde tahlil verip laboratuvara götürüp yıkanma işlemi yapılıcak
Hadi inşallah canım hayırlı haberler alırız inşallahhh arivercim önce klomen kullandın adetin kaçıncı günü başlattı doktorun seni saat kaçta canım aşılama olucak heralde gittiğinizde eşinde tahlil verip laboratuvara götürüp yıkanma işlemi yapılıcak
canımmm inş bebiştendir :)
aynen kuzummmmm anestezili yaptırcam bendeeburasıda tam kazıkmış yani
kızlar öztürkümm ariverimmm hadi dulrım sizinle işn aşlıamanız tutar inşşşşumudum olursunuz da bende aşılamadan başlarım belkideee
beni duyan yok mu ???
Devlet karşılamıyor canım malesef. Aşılama da 500 tl tutacakmis hayırlısı olsun canım :)
yorumun için tşkür ederim cnm. senin rahim filmi ne zaman çekilecek belli mi ?canımmm inş bebiştendir :)
özel hastanede mi 500 canımm ?
iznimiz var burda cektşirmeyi düşünmüyorum medical parkta cektiricem inş izinde hayırlısı..yorumun için tşkür ederim cnm. senin rahim filmi ne zaman çekilecek belli mi ?
Evet canım özel hastane.
cnımm kac aydır bebek istiyorsun bilmiyıorum ama aylarca bebek bekleyen birisi olarak şunu söyleyeyimm belirtilere takılmaa en büyük belirtinn adetinin geçmesi olsun...vücudumuz bazen bize oyunda oynaabiliyor beklentin daha az olursaa daha az üzülüyorsun..inş bebişin seninledir bu inşşş
Evet canım özel hastane.
1 yıl 4 aydır bebiş istioruzben de normalde takılmamaya çalşıorum ama bu ay bole bi değişiklik olunca dikkatimi çekti ümit dünyası işte
Klomene adetin 5.gününde başladım canım. Saat 1de orda olacaz dediğin gibi canım eşim spermleri verecek onların yıkanması 2 saat sürüyor mus onu beklicez sonra hemen yapılacak zaten
ariverimmm aşılama hakkında bilgi sahibi oldun mmu tutma yüzdeliği kaçlardaymış canımm acaba :26::26:
Evrakcumm bence sende rahim filminden sonra hemen aşılama yaptır neden zaman kaybediceksin ki
doktorum aşılama tutmaz dedi ya kafamı karıştırdı:26::26: tutma yüzdesi kac acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?