- 22 Nisan 2013
- 701
- 215
- 73
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #12.241
Herkesin moral yerlerde canım ya o yüzden gelmiyorlardir. Biz geçen hafta
Yeni bir doktora gittik. Doktora her şeyi özet geçtikten sonra şok oldu sen en baştan bana gelseydin seni kovardim çok acele etmişsiniz hiç bir sorununuz yok eşimin tahlillerine de çok iyi dedi.tabi biz şok olduk. Sonra şimdi de seni kovuyorum tatile gidin en yakın zamanda gorusecegimize inanıyorum dedi
İstanbul'da oturuosn sanırım cnm beni de radyomar a yönlendirdi doktor
fiytını öğrendiğimde iyi oldu,dewlete geçen gün gittiğimde eylülde gel randevu için dedi,mecbur özele çektiricem bende
Alenay inşaAllah benimde öyle olur ama çok kötüyüm gerçekten
Senin problem ne canım. Pco falan mı?
Kizlar klomen nedir kimler kullanir cok merak ediyorum beni aydinlatirmisiniz
" aşk-ı sehadet "
Seni çok iyi anlıyorum canım. Doktor bana ilk dediğinde suratım fena düşmüştü ama bu ay bak bir sürü yumoşum var :))
Bu iş sabır işi bence umutsuzluğa düşme sabret.
Canim klomen yumurtlama saglayici bir ilac. Yumurtlama problemi olanlar yumurtasi gelismeyenler pkolu olanlar doktor kontrolunde kullaniyor bu ilaci ve gebelik elde ediliyor. Bu ilacla birlikte ignede kullanilabiliyor yine doktor ön gorurse. Bu ilacla hamile kalan oluyor ama kalamayanda oluyor. Ben gecen ay ignesiz kullandim hamile degilim bu ay ara verdim. Bakalim kismet ins olur.
Hm anladim canim cok tesekkir ederim doktor beni uturasyonna koydugunda yumurtanin biri cok buyuk dedi yani ben yumurtlayamiyorummu avaba klomen falan vermedi ama 2 ay daha olmazsa gel dedi bana
" aşk-ı sehadet "
Hm anladim canim cok tesekkir ederim doktor beni uturasyonna koydugunda yumurtanin biri cok buyuk dedi yani ben yumurtlayamiyorummu avaba klomen falan vermedi ama 2 ay daha olmazsa gel dedi bana
" aşk-ı sehadet "
Canim yumurta buyuklugu kadar catlamasida onemli. Birde adetin 21. Gunu progesteron diye bir hormon var ona bakiliyor o hormonun 10 dan buyuk cikmasi yumurtluyorsun demek. Benim 23 cikmisti doktor iyi demisti ma hamile kalamadim 11 aylik evliyim gecen ay ilk defa klomen kullandim ama yine olmadi bu ay kullanmadim. Ovulasyon testi kullandim bu ay ilk defa adetime 4 gun var daha.
Hm anladim canimmm bende 11 aylik evliyim :) cok tskkur ederim yarimdi oldun kac yasindasin peki
" aşk-ı sehadet "
Canim 25 yasindayim sen?
20 yasindayim bende :)
" aşk-ı sehadet "
İns en kisa zamanda hamile oluruz. Adetime 4 gun var ama adet olmak istemiyorum
Bana da erken geldi canm.ama erken catlamasi bi sorun değil. Sen değerlendir yine de günlerini. Belki ayda 2 yunurtan olur o da muhtemel :)kızlar selam,
dün adetin 7. günüydü. vajinal muayene ile kontrol etti doktorum.
yumurtam 14 mm olmuş.
herhangi bir ilaç kullanmıyorum yumurta geliştirici.
çok erken geldi bana.
yani kaba bi hesapla adetin 10. günü çatlayabilir.
28 günde bir adet gören biri için erken değil mi ?
böyle bir durumla karşılaşan var mı ?
Bana da erken geldi canm.ama erken catlamasi bi sorun değil. Sen değerlendir yine de günlerini. Belki ayda 2 yunurtan olur o da muhtemel :)
her ay daha değişik bir sorunla yüzleşiyorum.
bu ayda bu çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?