Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Canimmm hayirlisi olsun, darisi basimiza olsun inşaallah. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin.

Laparoskopi nasil oluyo tatlm ???? Evet doktor dedi ama kendi doktoruma daniscan pazartesi

Çok net bilmiyorum ama rahim filminin daha.gelişmişi. Film çekilirken müdahale edebiliyorlar canim. Bide eğer rahim filmi çekilirken kendini sikarsan tikanik gibi cikabilirmis..

Amin cnm.sagol cumlemize Rabbim.nasip.etsun

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Benimde ilkkez bu ay sisti...son 5 gun agrimayada baslai puff

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Adetimin 4.gunu klomen kullanmaya basladim bir hafta sonra doktora gittigimde 17 mm yumurta vardı. Su an Adetime iki hafta var ve kasıklarımda değişik bir ağrı var adet ağrısı gibi değil. Ani hareket yapınca hizli oturunca filan batma gibi sancı giriyor sanki. Ağrıdan dolayı ilişki sırasında da sıkıntı çektik :) bu ağrının nedeni sizce ne?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

endişelenme canm kese hemen görünmez 6 haftalkken falan görünmüştü benimde.. kanda belli olsun önce

merhaba arkadaşlar geçen ay klomen kullandım yumurtamı aşırı uyardı buyuttu ve çatlamadı ve şuan hastayım kontrole gittimm. yumurta küçülmüş ne yapmam lazım böyle sorun yaşayan var mı doktorum beni bir üst tedavi için başka yerlere yönlendirdi yardımcı olurmusunz

arkadaslar bugun benim regl gunumdu hala kirmizilar gelmedi ama bugun erken gebelik testi yaptim negatif cikti kesin olarak guvenim mi bilemedim kirmizilar gelene kadar azda olsa umutluyum doktor 3 yumurtam oldugu soylemisti klomenle cok cnim skildi bu testler guvenilirmidir ya ???

canim bende klomen kullandim ve ilk defa adetim bu ay cok garipti 30 haziran sat ve ben 27 temmuzda adet oldugumu sandim az pembe leke ve bu 3 gun surdu ama tam 30 temmuz sabahi uyandigimda ayaga kalkmammla kanamam geldi koyu renk ve bu 2 gun yogun surdu 3.gun azaldi 4.gun hic gelmedi suan sari kokulu akinti var ve ben halaa acaba varmi diyorum okadar inandimki bu klomenin etkisi sanirim sabret bakim insallah sende vardir bebis uzulme burda hepimiz savasiyoruz yalniz deilsin

canim cvbin icin cok tesekkur ederm acaba ustunemi gordun benim bangir bangir kanamamda olsa acaba mi diyp test yapiyorum dusu n :S bu erken gebelik testi moralimi yerlebir etti klomene cok umut bagladm hala kirmizilar yok bugun tam gunum

bugun kackez alim dedim test elim gitmedi ya eczane gordum giremedim tek cizgi gormek istemiyorum varsa rabbim korur nebilim canim bu ay cok umitlendim belirtiler asiri vardi hic bilmiyorum klmoen duzensizlik yapiyo insallah bebis senledir dusunme stres te cok etkiliyor birde bakarsin tutmus klomenle cok hamile var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…