- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #12.281
Yaaaanerede çektirdin ki canım? ben hemen almıştım sonucumu. inşaallah öyle değildir. kesin rapor çıkmadan telaş yapma
Ama sonuç degismez ki((
Slm kızlar bende bu ay günde bir klomen kullanmıştım 11.gün yum 10 mm di bu ay çok ümitsizdim.bayramdan iki gün evvel Dr gittim regl beş gün geçince ve hamileyimmmm kesemiz göründü dua edin kalp atışlarınıda duymak nasip olsun sağlıkla kucağıma alayım ilk bebeğimizde kalbi durduğundan kürtaj olmuştum o yüzden çok endişeliyim..allahım isteyen herkeze nasip etsin inş.amin
Çeken doktor mu söyledi canim??? Öyle olsa bile belki laparoskopi falan yaparlar yada başka bisey. Sen canini sıkma simdi bi doktoruna falan göster ne diyecek.
Laparoskopi nasil oluyo tatlm ???? Evet doktor dedi ama kendi doktoruma daniscan pazartesi
Etmezmiyim cnm en başta bu sitede olmak üzere isteyen herkeze allahım sağlıklı evlatlar nasip etsin inş..Kadir gecesi o kadar dua ettimki hepimize ertesi günü bu haberi aldım..darısı en kısa zamanda sizlerinde başına
canim ya ben bi tek seye umut bagladm benm 5i regl gunu ama benim goguslerim 13 gun once sismeye baslar agrir suan reglme 4 gun var hicbi sisme ykk agri yok inss diorm artk :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok net bilmiyorum ama rahim filminin daha.gelişmişi. Film çekilirken müdahale edebiliyorlar canim. Bide eğer rahim filmi çekilirken kendini sikarsan tikanik gibi cikabilirmis..
Canimmm hayirlisi olsun, darisi basimiza olsun inşaallah. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin.
Âmin cnm çok Saol tez zamanda sizede nasip olsun inş
evet canım o geçen ay hamiş kaldı maş.darısı tüm isteyenlere
Kizlar bu sabah idrar testi yaptim cok belirgin 2. Cizgi cikti:)) doktora gittim kan vermeden bi ultrasona bakalim dedi keseyi goremedik kan tahlilide yarin cikacakmsve adetlerim duzensiz oldugu icin kac gun geciktgmi bilmiyorum tahminen bir hafta gecti.ama benim anlamadigim bu kadar belirgin 2. Cizgiyi gormeme ragmen neden kese yok ve bise daha yumurtlama doneminden beridir kasik agrilarim gecmedi kramplar giriyo devamli.benim gibi olan varmi cevaplarsaniz coook sevinirm..
arkadaslar bugun benim regl gunumdu hala kirmizilar gelmedi ama bugun erken gebelik testi yaptim negatif ciktikesin olarak guvenim mi bilemedim kirmizilar gelene kadar azda olsa umutluyum doktor 3 yumurtam oldugu soylemisti klomenle cok cnim skildi bu testler guvenilirmidir ya ???
canim bende klomen kullandim ve ilk defa adetim bu ay cok garipti 30 haziran sat ve ben 27 temmuzda adet oldugumu sandim az pembe leke ve bu 3 gun surdu ama tam 30 temmuz sabahi uyandigimda ayaga kalkmammla kanamam geldi koyu renk ve bu 2 gun yogun surdu 3.gun azaldi 4.gun hic gelmedi suan sari kokulu akinti var ve ben halaa acaba varmi diyorum okadar inandimki bu klomenin etkisi sanirim sabret bakim insallah sende vardir bebis uzulme burda hepimiz savasiyoruz yalniz deilsin
canim cvbin icin cok tesekkur ederm acaba ustunemi gordun benim bangir bangir kanamamda olsa acaba mi diyp test yapiyorum dusu n :S bu erken gebelik testi moralimi yerlebir etti klomene cok umut bagladm hala kirmizilar yok bugun tam gunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?