Amin inşallah allah gonlune gore versin benımde 3yumurtam gelismis birazdan iğne yaptıracam
İnşallah Allah herkesin gonlune gore versininşallah seninde tutar ve bu ay hamile oldugunu öğrenirsin canım
Sen adetin kacıncı gununde igne yaptırdın bugun benım 13.gunum ben bugun yaptırdım iğneyi gecmi kaldım acaba??inşallah seninde tutar ve bu ay hamile oldugunu öğrenirsin canım
Yumurtan 18 19 mm geldimi igne oluyosun net bi tarihi yok. Bende 23. Gunde igne oldumSen adetin kacıncı gununde igne yaptırdın bugun benım 13.gunum ben bugun yaptırdım iğneyi gecmi kaldım acaba??
Bende ay sonunu bekliyorumGgglll9911 canım ben iğne olmadım adetin 2 yada 3. gunu klomene başladım ilk 3 gün kasıkta çok ağrım oldu dra sormadan günde 1 içtim tabi dr da bana kızdı. ilaç bitti bi 10 gün sonra kontrole gittim çok ağrım vardı kasıkta dr niyetli oldugumdan bakamadı.ertesi gün sabahtan gittim biri 24 biri 17-18 olan 2 yumurtan var dedi buyuk ihitimale biri dün çatladı dedi.ay sonnu beklıoz bakalım
Geçen ay klomen ve iğne kullandım tutmadı bu ay sadece klomen kullandım daha 15günüm var sonucu beklicemKızlar burda mısınızzz??
Ben de klomene başladım 3.günüm bugün..heyecanlıyım haftaya çarşamba kontrolüm var
İğne de söylicem ben doktoruma
İğneyi kendiniz mi yapıyosunuz kızlar yoksa doktora mı
Canım merhaba çok uzun zaman olmuş ama bende hiç bakamadım foruma bulantılarım baya fazlaydı hergün serum almak zorunda kalacak kadar. Benim doktorum belli bi saat vermedi iğneden sonra gün aşırı ilişki dedi. Ne aşamadasın bilmiyorum ama sormak istediğin bişey olursa yazabilirsinCanım biraz eski mesajını alıntı yapmış olcam da bana yardımcı olursan çok mutlu olurum klomen arti çatlama iğnesi oldum sanırım ilişki serüveninin nasıl oldu kaç günde bir mesela
klomeni günde kaç tane aldınCanım merhaba çok uzun zaman olmuş ama bende hiç bakamadım foruma bulantılarım baya fazlaydı hergün serum almak zorunda kalacak kadar. Benim doktorum belli bi saat vermedi iğneden sonra gün aşırı ilişki dedi. Ne aşamadasın bilmiyorum ama sormak istediğin bişey olursa yazabilirsin
Günde 2 tane sabah akşamklomeni günde kaç tane aldın
Canım bazen adetten 2gün once bile yumurtlama oluyor ama genel olarak klomende kullanırsan 15.günü falan catlar o yuzden senın işin çoktan bitmiş olacakBelki soracaksiniz siz sormadan ben soyleyim. Adetlerim 30 gunde 1 düzenli oluyor. Yumurtlama gunumde adetin 17 inci gunu olarak gorunuyor takvimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?