klomen kullananlar hangi gün yumurtlama gerçekleşti

Ggglll9911 canım ben iğne olmadım adetin 2 yada 3. gunu klomene başladım ilk 3 gün kasıkta çok ağrım oldu dra sormadan günde 1 içtim tabi dr da bana kızdı. ilaç bitti bi 10 gün sonra kontrole gittim çok ağrım vardı kasıkta dr niyetli oldugumdan bakamadı.ertesi gün sabahtan gittim biri 24 biri 17-18 olan 2 yumurtan var dedi buyuk ihitimale biri dün çatladı dedi.ay sonnu beklıoz bakalım

Bende ay sonunu bekliyorum

ramazan hürmetine allahım elimizi boş çevirmesin,isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşalah

Kızlar burda mısınızzz??
Ben de klomene başladım 3.günüm bugün..heyecanlıyım haftaya çarşamba kontrolüm var
İğne de söylicem ben doktoruma
İğneyi kendiniz mi yapıyosunuz kızlar yoksa doktora mı

Geçen ay klomen ve iğne kullandım tutmadı bu ay sadece klomen kullandım daha 15günüm var sonucu beklicem

Canım biraz eski mesajını alıntı yapmış olcam da bana yardımcı olursan çok mutlu olurum klomen arti çatlama iğnesi oldum sanırım ilişki serüveninin nasıl oldu kaç günde bir mesela
Canım merhaba çok uzun zaman olmuş ama bende hiç bakamadım foruma bulantılarım baya fazlaydı hergün serum almak zorunda kalacak kadar. Benim doktorum belli bi saat vermedi iğneden sonra gün aşırı ilişki dedi. Ne aşamadasın bilmiyorum ama sormak istediğin bişey olursa yazabilirsin

klomeni günde kaç tane aldın

Herkese merhabalar. Klomen tedavisinden sonuc alan bircok kisi gormek sevindirici oldu. Dilerim hamile arkadaslar sağlıkla bebeklerini kucaklarina alirlar. Ben de bu ay da hamile kalmadiysam önümüzde ki adet doneminde klomene başlıcam. Fakat adetimin 21 inci gunu esim is icin gidiyor yanimda olamayacak. Bu tedavi icin engel teskil eder mi bilen arkadaslar aydinlatirsa cok sevinirm. O gitmeden her sey olup bitebilir gibi geldi ama sizler daha iyi bilirsiniz. Yantlarinizi bekliyorum.

Belki soracaksiniz siz sormadan ben soyleyim. Adetlerim 30 gunde 1 düzenli oluyor. Yumurtlama gunumde adetin 17 inci gunu olarak gorunuyor takvimde.

Belki soracaksiniz siz sormadan ben soyleyim. Adetlerim 30 gunde 1 düzenli oluyor. Yumurtlama gunumde adetin 17 inci gunu olarak gorunuyor takvimde.
Canım bazen adetten 2gün once bile yumurtlama oluyor ama genel olarak klomende kullanırsan 15.günü falan catlar o yuzden senın işin çoktan bitmiş olacak

Merhabalar.Bütün Mesajları okudum ve hamile kalan Arkadaşlara çok sevindim ,unut oldu bana da :) Sağlıcakla kucaklarınıza alın inşallah:) Biz iki aydır deniyoruz malesef ikisinde de olmadı.Kendimce yunurtlama Dönemi'ni tespit edip gün asırı ilişkiye girdim ama sonrasinda bıraktım.Belkide Bıraktığım Günler'de gizliydi yumurtlama dönemi.Üç doktora gittim üçü de her şey normal dedi.Yaşım 37 bu arada.En sın gittiğim doktor 21.günde yani bundan iki gün sonrası için progesteron testi yapmaya çağırdı.İlk kez Ovulasyon 5'li test paketini kullandım ama hep negatif çıktı.yunurtlama belirtim de yok.Sanırım ben her ay yumurtlamıyorum Iyi kü doktor beni çağırmış bakalım yumurtlamadığım tescillenecek mi Bana ilişki tarihleri vereceğini söylemişti.Bakalım belki klomen de verir.İnternetten okuduğuma göre ikiz bebek ihtimali de varmış klomen tedavisinde.Allahım ne güzel olur.Bir olsun iki olsun sağlıklı olsun da ah inşallah... Allah hepimize Sağlıcakla evlat nasip etsin anne Olmayı nasip etsin

merhaba bende bebeğin.olsun istiyorum allah bağışlasın bir evlâdım var ama 6 aydan beri tekrar düşünüyoruz malesef olmuyor bu ay klome tedavisine başlıcaz acaba ilk aydan sonuç alam varmi

3.bebegi dusunuyoruz bende pkos oldugundan klomen tedavisi gormeden hamile kalamiyorum 1.de ilk ay klomenle sadece gebe kaldim
2.klomen arti catlatma ignesiyle ilk ay hamile kaldim ins. 3.dede ilk ay hamile kalirim
adetin3.gunu 10gunluk gunde 1tane kullanmaya basladim 2tane ilacim kaldi 2gun ara verip pazartesi dr gidecegim ama size sorum afedersiniz bende cok gaz oluyor acaba ilac etkisimi kasiklarimda sisme hissediyorum sizler ne durumdasiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…