- 21 Kasım 2016
- 1.374
- 1.411
- 63
Hayırlısı olsun hakkında kuzum . Allah en yakın zamanda tekrar nasip etsin inşallahKızlar ben haftaya kürtaj olucam kesecik gelişmedihayırlısı buymus inşallah sağlıkla bir daha olur
Canım hayırlı olsun kaçıncı günde duymuş oldun kalp atışını? Mide bulantısı herkeste farklı zamanlarda oluyo aklına kötü şeyler getirme:)Kızlar selam dün doktora gittik . Kalp atışını duyduk Allah'ıma şükürler olsun . Bebişimizi de gördük . Boyu 6.8 mm . Ama midem bulantım bugün olmadı . Aslında bazı yiyecekleri düşününce gene midem kalkıyor da genel olarak bulantım Yok. Bu kadar erken kesilir mi ki ? Korkmaya başladım .
Canım 6+5 ye duydukCanım hayırlı olsun kaçıncı günde duymuş oldun kalp atışını? Mide bulantısı herkeste farklı zamanlarda oluyo aklına kötü şeyler getirme:)
Canım kesin gibi ama bir hafta daha bekleyelim dedi. Kese bir hafta geriden geliyormus suan yani dün boyu 5.22 mm di küçük yani o yüzden kürtaj olur dedi bakalım bekleyeceğimCanım çok üzüldüm. Kesin mi yoksa durum takip mi edilecek?
Hiç korkma canım kiminde hiç bılantı olmuyor sakin ol herşey yolundaKızlar selam dün doktora gittik . Kalp atışını duyduk Allah'ıma şükürler olsun . Bebişimizi de gördük . Boyu 6.8 mm . Ama midem bulantım bugün olmadı . Aslında bazı yiyecekleri düşününce gene midem kalkıyor da genel olarak bulantım Yok. Bu kadar erken kesilir mi ki ? Korkmaya başladım .
canım yarın dr kontrolde söyler ancak ama akıntın olmsı iyi bişey bence, yumurtlama yakın demek ki.. ben de klomen kulandığım ilk ay hamile kaldım. hadi bakalım darısı sana :)Selam arkadaşlar hepinize yakın zamanda yazısmalar olmus birbirinize güzel destek olmussunuz ilk defa böyle bir siteye üye oldum yazmak istedim
9aydır evliyim hiç korunmadım ama problem hiç yokken hamile kalamadım28mayısta adet oldum 5.günü(1haziran) klomene basladım yarın yumurtalarıma bakmak için kontrole gidecegım catlama igneside yapacak bu ay ama erken olmasına ragmen akıntım çok var neden acaba erkenmi çatladı
İnşallah öyle olur senın hamilelik nasıl gidiyor canım bu arada çok teşekkürler herkese cevap vermeye yardımcı olmaya calısıyorsunuzcanım yarın dr kontrolde söyler ancak ama akıntın olmsı iyi bişey bence, yumurtlama yakın demek ki.. ben de klomen kulandığım ilk ay hamile kaldım. hadi bakalım darısı sana :)
çok şükür diyeyim :) bulantılarım var, bazı kokulardan tiksiniyorum, midem yanmaya başladı 1-2 gündür. sabah kaçta kalkarsam kalkayım akşam 9 da gözler kapanmaya başlıyor :)) heralde 3-4 hafta sonra bu belirtilerim geçer, inşallahİnşallah öyle olur senın hamilelik nasıl gidiyor canım bu arada çok teşekkürler herkese cevap vermeye yardımcı olmaya calısıyorsunuz
İnşallah allah kolaylık versin bende kontrol sonrası gelişmeleri yazarımçok şükür diyeyim :) bulantılarım var, bazı kokulardan tiksiniyorum, midem yanmaya başladı 1-2 gündür. sabah kaçta kalkarsam kalkayım akşam 9 da gözler kapanmaya başlıyor :)) heralde 3-4 hafta sonra bu belirtilerim geçer, inşallah
amin canım haberdar et bizi de :)İnşallah allah kolaylık versin bende kontrol sonrası gelişmeleri yazarım
Dün(5haziranda) bitti klomen bugun kontrole gittim 9haziran cuma günü gel iğne yapalım dedi bir yumurtam gelişmiş 13mm hatta üzüldüm ben bitanecikmi sadece dedim bir olsun temiz olsun dediamin canım haberdar et bizi de :)
olsun canım sağlıklı yumurta olsun da bi tane de olsa sıkıntı yok. inşallah bu ay duaların kabul olurDün(5haziranda) bitti klomen bugun kontrole gittim 9haziran cuma günü gel iğne yapalım dedi bir yumurtam gelişmiş 13mm hatta üzüldüm ben bitanecikmi sadece dedim bir olsun temiz olsun dedi
Canım biraz eski mesajını alıntı yapmış olcam da bana yardımcı olursan çok mutlu olurum klomen arti çatlama iğnesi oldum sanırım ilişki serüveninin nasıl oldu kaç günde bir meselaCanım 27 nisanda olmuştum iğnemi ama benim adetlerim düzensiz olduğu için (en az 35 günde 1 adet oluyorum yani) bekleyemedim dha fazla:)
Bende catlama ignesi oldum tam 36 saat snra iliski dedi doktor snrada gun asiriCanım biraz eski mesajını alıntı yapmış olcam da bana yardımcı olursan çok mutlu olurum klomen arti çatlama iğnesi oldum sanırım ilişki serüveninin nasıl oldu kaç günde bir mesela
Bugun geldim doktora 3yumurtam gelişmiş inanamıyorum iki gün once sadece birtaneydiolsun canım sağlıklı yumurta olsun da bi tane de olsa sıkıntı yok. inşallah bu ay duaların kabul olur
Bugun geldim doktora 3yumurtam gelişmiş inanamıyorum iki gün once sadece birtaneydi
Evet saat 1gibi yapacam birazdan inşallah dualarım kabul olurne güzel çok seivndim.. çatlatma iğnesi yapılacak mısın
Amin inşallah allah gonlune gore versin benımde 3yumurtam gelismis birazdan iğne yaptıracamarkadaşlar aranıza yeni katıldım.1 yılık evliyim.ilk ayda hamile kaldım ama 2,5 ay sürdü gelişmedii için kürtaj oldum. kürtaj sonrası kolay hamile kalınır bebeğin ayağı içerde kalır gibi bi deyimle 10 ayımı geçirdim halagebelik yok bu ay klomen kullandım .3 yumurtam olmuş biri dün çatlamış hatta burda okudugum yorumlardan anladım ağrın varsa çatlıyordur dedi arkadaşlardan biri.bugun muayene oldum dr da aynısını söyledi.inşallah ilk kullanımda hamile kalır sağsalım bebeğimizi kucağımıza alırız.gerçekten çok yıpratıcı bir süreç heray bu aymı acaba diyim adet olmak çok zordu.Alahım isteyen herkese tez zamanda versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?