Benimde höğüslerim felaket acıyor özellikle yatarken saga sola bile dönemüyorum. Evet cok sık idrara cıkıyorum. Hafif hafif sababhları midem ekşimiş gibi oluyor ama kusma yokhmm olabilir canım. ben çatlatma iğnesi de olmuştum . yani muhtemelen benim döllenme 20 nisanda olmuş olması lazım. belirti olarak göğüs sızım var bi de sık sık idrara çıkıyorum. sende var mı belirti ?
aynı o zaman. böyle bulantı gibi de değil gibi de.. hafif aç gibi değişik bişey oluyor benim deBenimde höğüslerim felaket acıyor özellikle yatarken saga sola bile dönemüyorum. Evet cok sık idrara cıkıyorum. Hafif hafif sababhları midem ekşimiş gibi oluyor ama kusma yok
Aynen aynen yemek yeyince de bulanıyor. Kasık agrım var bide sarı akıntım bar bazen yoğun oluyor :) ilk fotograflarımızı dün aldık bizde :) Rabbim devamını getirsin inşallahaynı o zaman. böyle bulantı gibi de değil gibi de.. hafif aç gibi değişik bişey oluyor benim de
Kızlar 5 mayıs reglimin 1.günüydü ve 3.gün klomene başladım 5 gün kullandım 12 mayıs da bitti 15 inde kontrolde yumurta 4 tane olmuş ve dr iğne yapmadı normalde 21 mayis da catlamasi gerekiyordu ama dr um bugün yarım çatlar dedi ve 2 gündür hafif bulantı uyku ve sık sık idrara çıkıyorum erken yumurtlamis olabilirmiyim ?
Canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin hayırlısı olsun çok sevindimKızlar merhabalar bende bugün doktora gittim 4162 sonucum. Çok şükür 5 haftalık hamileyimmm :)) Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Aminn inşallah çok sağol canımm :) sen kalp atışını duydun muCanım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin hayırlısı olsun çok sevindim
Hayır canım henüz duymadık ben keseyi bile yeni gördümAminn inşallah çok sağol canımm :) sen kalp atışını duydun mu
Hayırlısı olsun güzel haberler paylaşırız inşallah :)Hayır canım henüz duymadık ben keseyi bile yeni gördüm
İnşallah canım amiiinHayırlısı olsun güzel haberler paylaşırız inşallah :)
Canım merhaba. Bana da doktorum çatlatma iğnesi yapmadı. Sana tavsiyem su . Bugün mü yumurtadım yarın mı diye hesap yapma kafanı boşalt ve hergün değil mesela bugünden başlayarak ilişkiye gir. Bugün olduysa yarın olmasın öbür gün olsun yani bir gün aralıklarlar 2 hafta olsun . Tevekkül et sonra da çok ama çok dua et günlük hayatına devam et . Sakın kendinde belirti arama kafayı yiyorsun. Ben ilkinde öyle yaptım kafama taktım olmadı. İkinci denememizde sakindim rahattım hayırlısıysa olsun dedim. Çok şükür oldu. Rabbim senin de kucagını boş bırakmasın. Bu cuma akşamında seninde yüzün gülsüm inşallah. Hayırlısıysa eger olur . Dediklerime unutma üstüne düşmessen daha iyi oluyor inan süpriz oluyor. Bebek isteyen herkes en kısa zamanda kavuşsunlar inşallah sağlıkla
Ay çok sevindim canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahKızlar merhabalar bende bugün doktora gittim 4162 sonucum. Çok şükür 5 haftalık hamileyimmm :)) Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Canım senin belirtilerin ne alemde ? Ben çok kötüyüm sürekli midem bulanıyor . Tam geçiyor diyorum bi daha başlıyor .Benimde höğüslerim felaket acıyor özellikle yatarken saga sola bile dönemüyorum. Evet cok sık idrara cıkıyorum. Hafif hafif sababhları midem ekşimiş gibi oluyor ama kusma yok
Etmez miyiz hiç . Görürsün bak tatlım inşallah senden de güzel haberler alıcazHamile arkadaşlar çok dua edin bizler içinde inşallah bu ay güzel haber alirim
Çok şükür benim mide bulantım yok canım henüz herkeste olmayabiliyormus inşallah olmaz seninde Allah yardımcın olsunCanım senin belirtilerin ne alemde ? Ben çok kötüyüm sürekli midem bulanıyor . Tam geçiyor diyorum bi daha başlıyor .
Sağol canım amin inşallah :) hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)Ay çok sevindim canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Canım çok üzüldüm. Kesin mi yoksa durum takip mi edilecek?Kızlar ben haftaya kürtaj olucam kesecik gelişmedihayırlısı buymus inşallah sağlıkla bir daha olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?