- 21 Kasım 2016
- 1.374
- 1.411
- 63
canım yarın randevum var. bugun gidemediğim için yarın gidicem. eşimin tahlilini de göstericez. bakalım ne diyecek. heyecanla bekliyorumGittin mi canım doktora ne yaptın
Benim eşimin tahlili normal cıktı şükür ama oklar tamamen bana çevrildi işte . Bende az önce cıktım doktordan yumurta var dedi hiç bilgi vermedi sadece bu ay iğne vurmayacagım kendiligindwn catlamasını bekleyelim dedi. Bu hafta gün aşırı sık ilişki olsun cuma kontrol dedi. Ama ne yumurtanın boyutunu söledi ne başka bişey değişikti yani anlayacağın. Gecen ay cok güzel bilgi vermişticanım yarın randevum var. bugun gidemediğim için yarın gidicem. eşimin tahlilini de göstericez. bakalım ne diyecek. heyecanla bekliyorumsen nasılsın ?
canım bugun ben de gidiyorum bakalım saat 11 de randevum. rüyama bile girdi bu gece biliyo musun , bi tane yumurtam vardı çatlamak üzere olanBenim eşimin tahlili normal cıktı şükür ama oklar tamamen bana çevrildi işte . Bende az önce cıktım doktordan yumurta var dedi hiç bilgi vermedi sadece bu ay iğne vurmayacagım kendiligindwn catlamasını bekleyelim dedi. Bu hafta gün aşırı sık ilişki olsun cuma kontrol dedi. Ama ne yumurtanın boyutunu söledi ne başka bişey değişikti yani anlayacağın. Gecen ay cok güzel bilgi vermiştiHayırlısı artık nasip
Canım ne yaptın oldun mu iğne birlikte bekleyeceğiz bu ay :)canım bugun ben de gidiyorum bakalım saat 11 de randevum. rüyama bile girdi bu gece biliyo musun , bi tane yumurtam vardı çatlamak üzere olan
canım iğnemi 18 nisanda oldum. 2-3 gün çok kasık ağrım oldu ama geçti çok şükür. bugun sabah da adet olacakmış gibi ağrım vardı. bilmiyorum hiç ümidim yok. ateşim hiç yükselmedi. çatlamadı mı acabaCanım ne yaptın oldun mu iğne birlikte bekleyeceğiz bu ay :)
inşallah yumurtan oluşmuştur canım. benim de 3 tane yumurtam vardı. 18 inde iğnemi yaptım ama ateşim yükselmedi çatlamadı heralde bilemiyorumHayırlı kandiller kızlar. bnde pkolu olduğum için klomen tedavisine başladım.12. Gün yani çarşamba kontrole gidicem bakalım ne dicek iğne verecek mi acaba çok stres yaptım. İnş herşey yolunda gider Allah isteyen herkese nasip etsin
İnşallah seninki de çatlamıştır canım. Kaç mm olduğunu söyledi mi sana doktorun? Benim bugün 10. Günüm ama yumurtlama akıntısı var gibi öyle bişey olabilir mi yani erken çatlamış falan olabilr mi acaba? Ne zor işlermiş ya ben korunurken bu kadar zor olacağını düşünememiştim. Herşeyi planlamamak lazımmış.inşallah yumurtan oluşmuştur canım. benim de 3 tane yumurtam vardı. 18 inde iğnemi yaptım ama ateşim yükselmedi çatlamadı heralde bilemiyorum
haklısın canım ya çok zormuş. benim yumurtalarımın 2 si 20 mm, biri 18 mm idi. çatlatma iğnesini oldum bi sonraki gün dehşet kasık ağrım başladı 2-3 gün azalarak devam etti, sonra geçti.. umarım çatlamıştır, ne diyeyim canımİnşallah seninki de çatlamıştır canım. Kaç mm olduğunu söyledi mi sana doktorun? Benim bugün 10. Günüm ama yumurtlama akıntısı var gibi öyle bişey olabilir mi yani erken çatlamış falan olabilr mi acaba? Ne zor işlermiş ya ben korunurken bu kadar zor olacağını düşünememiştim. Herşeyi planlamamak lazımmış.
Çatlama sürecinde yumurtlama akıntın oldu mu senin canım ya? Gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi aynı dertten muzdarip olunca konuşmak iyi geliyor :)haklısın canım ya çok zormuş. benim yumurtalarımın 2 si 20 mm, biri 18 mm idi. çatlatma iğnesini oldum bi sonraki gün dehşet kasık ağrım başladı 2-3 gün azalarak devam etti, sonra geçti.. umarım çatlamıştır, ne diyeyim canım
evet canım konuşmak iyi geliyor gerçekten :) benim iğneden sonraki akşam çok bol çiğ yumurta akı akıntım geldi. sonra bi daha da gelmedi. kuruyum o günden beri , sadece dün sabah yine şeffaf akıntım geldi ama o şekilde uzayan bişey değildi. valla kafam çok karıştı. dr çağırmadı da çatlamış mı bakalım diye.. mecbur bekliycem. iğneye göre adetime 8-9 gün filan varÇatlama sürecinde yumurtlama akıntın oldu mu senin canım ya? Gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi aynı dertten muzdarip olunca konuşmak iyi geliyor :)
Yumurtaların boyutuna göre farklı günlerde çatlama olabiliyomuş seninde 3 yumurtan olduğu için öyle olmuştur belki Doktorum bana öyle söylemişti. Hayırlı haberler alırsın inşallahevet canım konuşmak iyi geliyor gerçekten :) benim iğneden sonraki akşam çok bol çiğ yumurta akı akıntım geldi. sonra bi daha da gelmedi. kuruyum o günden beri , sadece dün sabah yine şeffaf akıntım geldi ama o şekilde uzayan bişey değildi. valla kafam çok karıştı. dr çağırmadı da çatlamış mı bakalım diye.. mecbur bekliycem. iğneye göre adetime 8-9 gün filan var
inşallah ikimiz de hayırlı haberer alırız canım. bi de ben ovulasyon testi almıştım çatlayıp çatlamadığını öğrenmek için. salı günü iğnemi oldum perşembe ovulasyon testi yaptım kopkoyu bi çizgi çıktı. bu da neyin nesi dedim kendi kendime. geç mi çatladı acaba dedim. neyse az önce araştırıyorum. bazı kadınlar ovulasyon testinden bile gebelik öğrenmişler adete 4-5 gün kala. ama kopkoyu çıkması gerekiyormuş, silik çıkarsa gebe olmuyormuşsun ovulasyon testinde. evde daha 4 tane test var . yarın sabah yapsam mı acabaYumurtaların boyutuna göre farklı günlerde çatlama olabiliyomuş seninde 3 yumurtan olduğu için öyle olmuştur belki Doktorum bana öyle söylemişti. Hayırlı haberler alırsın inşallah
Bende çok araştırdım o testleri ama kullanmadım hiç. Canım daha çok erken testte çıkması için iğneden 13 gün sonra çıkıyormuş.o zman yaparsan olur bnde okudum o şekilde öğrenen çok olmuşinşallah ikimiz de hayırlı haberer alırız canım. bi de ben ovulasyon testi almıştım çatlayıp çatlamadığını öğrenmek için. salı günü iğnemi oldum perşembe ovulasyon testi yaptım kopkoyu bi çizgi çıktı. bu da neyin nesi dedim kendi kendime. geç mi çatladı acaba dedim. neyse az önce araştırıyorum. bazı kadınlar ovulasyon testinden bile gebelik öğrenmişler adete 4-5 gün kala. ama kopkoyu çıkması gerekiyormuş, silik çıkarsa gebe olmuyormuşsun ovulasyon testinde. evde daha 4 tane test var . yarın sabah yapsam mı acaba
Yoğun akıntı olunca yumurta çatlıyo diyolar benimde Daha 10. Gün ama akıntım başladı. Yani imkanın varsa ilişki olsun bnce. Benim eşim şehir dışında o yüzden çarşamba gününü beklemek zorundayım. Progestanı rahim duvarı sorunun varsa veriyolar öyle bi sıkıntın yoktur senin canım:)Bende adetin ikinci günü klomen kullandım 18 ve 20ml 2 ymurta oluşmuş cumartei çatlatma iğnesi oldum 24 ve 36 saat ilişki oldu bugün yoğun akıntım var yumurta akı kıvamında bugündw ilişki olmalımı kızlar birde size doktor progestan verdimi bana vermedi ama çoğu kişi kullanmış
Bugün akşam müsait oluruz inş kaçırmayızYoğun akıntı olunca yumurta çatlıyo diyolar benimde Daha 10. Gün ama akıntım başladı. Yani imkanın varsa ilişki olsun bnce. Benim eşim şehir dışında o yüzden çarşamba gününü beklemek zorundayım. Progestanı rahim duvarı sorunun varsa veriyolar öyle bi sıkıntın yoktur senin canım:)
desene 1 hafta daha bekliycemBende çok araştırdım o testleri ama kullanmadım hiç. Canım daha çok erken testte çıkması için iğneden 13 gün sonra çıkıyormuş.o zman yaparsan olur bnde okudum o şekilde öğrenen çok olmuş
Canım iğne olduktan sonra 10 gün boyunca gebelik testleri pozitif cıkıyor haberin olsun bende gecen ay öyle umutlanmıstım ipnenin etkisiymiş. Bu ay bana çatlatma iğnesi yapmadı benimde umudum yok ama hayırlısıdesene 1 hafta daha bekliycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?