klomen kullananlar hangi gün yumurtlama gerçekleşti

canım göğüslerim aynı adet olacakmışım gibiydi. regl günüme 3-4 gün kala başladı hafif hafif bi hassasiyet sadece. akıntım yoktu kuruydum. bugun ilk defa şeffaf bi akıntım geldi herkeste farklı oluyor sanırım belirtiler. bende yerleşme kanaması da olmadı. diyorum ya hiç belirtim yoktu . içinizi ferah tutun ve stres yapmayın

Çok devindim ilk sefer de olması harika maşallah darısı başımıza inşallah :) ben yapmıcam haftaya persembeye kadar bakalım :))

İkiZ de olabilir değer baya yüksek doktorunla konustun mu

Çok devindim ilk sefer de olması harika maşallah darısı başımıza inşallah :) ben yapmıcam haftaya persembeye kadar bakalım :))
inşallah canım. ben 5 ay boyunca çok takmıştım kafama. sadece üzüldüğümle kaldım. adet gününü bekle mutlaka test yapma şimdilik

İkiZ de olabilir değer baya yüksek doktorunla konustun mu
benim 3 yumurtam vardı . dr çoğul olabilir demişti . yarına randevumu aldım. ama değer yüksek mi gerçekten , bilgin var mı canım ? ben hep tek olarak düşündüm. çoğul olursa çok güzel bi süpriz olur bize

Ya hep tegl günü 36 66 80 li sayılar okudum bu biraz yüksek geldi ama bakalım Rabbim gönlüne göre versin inşallah :)

umarım öyledir canım. çok güzel bi süpriz olur. ama tabi tek de olsa sağlıklı olsun en başta
Tabiki de amin canım :) bakalım bende neler olucak benim nu ayda olmassa bida kullanmıcam klomen vs çatlatma iğnesi de olmadım ama yumurtam catlamıs rahim kalınlaşmıs demişti en son . Progestan kullandın mı canım ?

yok canım kullanmadım progestan. dr rahim kalınlığın iyi demişti 2 hafta önce gittiğimde . yani yumurtlama günlerime gitmiştim. sonra da gitmedim. yarın gidicem bakalım.

Bende öyle ama takmamaya calısıyorum artık

yok canım kullanmadım progestan. dr rahim kalınlığın iyi demişti 2 hafta önce gittiğimde . yani yumurtlama günlerime gitmiştim. sonra da gitmedim. yarın gidicem bakalım.
Canım peki sen soğan kütü yaptın mı bu ay öyle bişeyde demiştin sanki

evet evet soğan kürü de uyguladım 15 gün boyunca . o da sanki içimi temizledi biliyo musun. kesinlikle çok faydalı
Bu ay bende kullanayım bari nasıl kullandın bakalım anlat şimdi Bizde yararlanalım.

Klomene de adetin kacıncı günü başladın canım :)
klomene adetin 3. günü başladım canım. soğan kürüne de adetim bittikten 2 gün sonra başladım. sabah akşam aç karna içtim 15 gün boyunca. ama taze olarak hazırlayacaksın her seferinde. umarım bebişin gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…