Bana progestan 200 mg ve coraspin 100 mgBende adetin ikinci günü klomen kullandım 18 ve 20ml 2 ymurta oluşmuş cumartei çatlatma iğnesi oldum 24 ve 36 saat ilişki oldu bugün yoğun akıntım var yumurta akı kıvamında bugündw ilişki olmalımı kızlar birde size doktor progestan verdimi bana vermedi ama çoğu kişi kullanmış
İnşallah sağlıklı bebeklere kavusuruzBende adetin ikinci günü klomen kullandım 18 ve 20ml 2 ymurta oluşmuş cumartei çatlatma iğnesi oldum 24 ve 36 saat ilişki oldu bugün yoğun akıntım var yumurta akı kıvamında bugündw ilişki olmalımı kızlar birde size doktor progestan verdimi bana vermedi ama çoğu kişi kullanmış
Hayırlısı olsun canım fazla heves etme gecen ay bende öyleydim cok hayal kırıklıgı yaşadım hayırlısını dile inşallah olucakKızlar bende bu ay kullanmaya başlayacağım çok heyecanlıyım
öyle yazıyor internette de evet canım. benim de hiç belirtim yok zaten , arada regl olucakmışım gibi ağrım var o kadar. umudum yok yani. hakkımızda hayırlısı olsunCanım iğne olduktan sonra 10 gün boyunca gebelik testleri pozitif cıkıyor haberin olsun bende gecen ay öyle umutlanmıstım ipnenin etkisiymiş. Bu ay bana çatlatma iğnesi yapmadı benimde umudum yok ama hayırlısı
İnşaallah canımHayırlısı olsun canım fazla heves etme gecen ay bende öyleydim cok hayal kırıklıgı yaşadım hayırlısını dile inşallah olucak:)
Yaa benimde ilk ve fazlasıyla heycan yapıyorum sanırım benimde daha sakin olmam lazım :)Hayırlısı olsun canım fazla heves etme gecen ay bende öyleydim cok hayal kırıklıgı yaşadım hayırlısını dile inşallah olucak:)
Adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı zaten canım :) kaç gün var adete benim 14 günüm varöyle yazıyor internette de evet canım. benim de hiç belirtim yok zaten , arada regl olucakmışım gibi ağrım var o kadar. umudum yok yani. hakkımızda hayırlısı olsun
Ooo en zor zamanlar başlamış inşallah güzel haberler alırsın canım hayırlısı olsunKızlar merhaba ne durumdasınız merak ettim. Ben 27 nisanda iğnemi yaptım beklemedeyim şu anda:)
İnşallahhhhh :) sizin de güzel haberlerinizi bekliyorum. Kaç gündür bakamadım foruma, yazışma da olmayınca merak ettim sen test yapmadın mı dahaOoo en zor zamanlar başlamış inşallah güzel haberler alırsın canım hayırlısı olsun:)
canım ben klomeni ilk bu ay kullanmıştım ve hamile kaldım. dün öğrendim hatta. Allah herkese nasip etsin bu duyguyu. bu arada hiç bir belirtim olmadı diyebilirim. 5 ay boyunca kendi kendime belirti bulmuşum kendimdeKızlar merhaba ne durumdasınız merak ettim. Ben 27 nisanda iğnemi yaptım beklemedeyim şu anda:)
Ben daha test yapmadım bu sefer yemin ettim yapamıyorum haftaya persembe gidicem doktora bakalım nasip inşallah :)İnşallahhhhh :) sizin de güzel haberlerinizi bekliyorum. Kaç gündür bakamadım foruma, yazışma da olmayınca merak ettim sen test yapmadın mı daha
Canımm cok sevindiimm süperr Rabbim bizede nasip etsin inşallahh :). Normal adet belirtileri gibi oluyor demi çok benziyor zaten söylemiştim:) Bende kasık agrısı cok fazla oluyor göğsüm gercekten bu sefer cok acıyor ağrıyor ama umut etmiyorum artık Allahtan hayrlısı :)canım ben klomeni ilk bu ay kullanmıştım ve hamile kaldım. dün öğrendim hatta. Allah herkese nasip etsin bu duyguyu. bu arada hiç bir belirtim olmadı diyebilirim. 5 ay boyunca kendi kendime belirti bulmuşum kendimde
evet canım adet olacakmışım gibyidi , o yüzden hiç umursamadım zaten. sonra dün bi de baktım hamileyimCanımm cok sevindiimm süperr Rabbim bizede nasip etsin inşallahh :). Normal adet belirtileri gibi oluyor demi çok benziyor zaten söylemiştim:) Bende kasık agrısı cok fazla oluyor göğsüm gercekten bu sefer cok acıyor ağrıyor ama umut etmiyorum artık Allahtan hayrlısı :)
bende bugun ara ara kasıklarımda batma oluyor. veee bugun ilk defa şeffaf akıntım gelmeye başladı. yumrutlama zamanından beri kupkuruydum. ama mide bulantısı tiksinme vs hiç öyle bişey yokCanımm cok sevindiimm süperr Rabbim bizede nasip etsin inşallahh :). Normal adet belirtileri gibi oluyor demi çok benziyor zaten söylemiştim:) Bende kasık agrısı cok fazla oluyor göğsüm gercekten bu sefer cok acıyor ağrıyor ama umut etmiyorum artık Allahtan hayrlısı :)
canım ben klomeni ilk bu ay kullanmıştım ve hamile kaldım. dün öğrendim hatta. Allah herkese nasip etsin bu duyguyu. bu arada hiç bir belirtim olmadı diyebilirim. 5 ay boyunca kendi kendime belirti bulmuşum kendimde
canım çok sevindim yaaa darısı tüm isteyenlerin başına:) Kaçıncı gün test yapmış olduncanım ben klomeni ilk bu ay kullanmıştım ve hamile kaldım. dün öğrendim hatta. Allah herkese nasip etsin bu duyguyu. bu arada hiç bir belirtim olmadı diyebilirim. 5 ay boyunca kendi kendime belirti bulmuşum kendimde
Normal idrar testi ile mi öğrendin benimde adetime 4 5 gün var ama yapmıcam diye yemin ettimevet canım adet olacakmışım gibyidi , o yüzden hiç umursamadım zaten. sonra dün bi de baktım hamileyim
canım çok sevindim yaaa darısı tüm isteyenlerin başına:) Kaçıncı gün test yapmış oldun
ovulasyon testinde, regl gününde ikinci çizgi ilkinden daha da koyu çıkarsa hamilesin diye okumuştum forumlarda. evde de vardı. sabah esti aklıma hiç belirtim yok ama yine de bi yapayım dedim umutsuz umutsuz. dişlerimi fırçaladım üstümü giyindim dedim bi bakayım ne alemde. ne göreyimm,, ikinci çizgi kopkoyu . adet günü yumurtlama olmayacağına göre şüphelendim ve eczaneden gebelik testi aldım. kopkoyuydu ikinci çizgim. sonra kan testi verdim ve sonuç 196.8 çıktı. Dünyalar benim olduNormal idrar testi ile mi öğrendin benimde adetime 4 5 gün var ama yapmıcam diye yemin ettimGöğüslerinde değişiklik olmadı mı hep ondan bahsediyorlar bide hazır yakalamısken akıntılarda değişiklik oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?