klomen kullananlar hangi gün yumurtlama gerçekleşti

Bana progestan 200 mg ve coraspin 100 mg

İnşallah sağlıklı bebeklere kavusuruz

Kızlar bende bu ay kullanmaya başlayacağım çok heyecanlıyım

Kızlar bende bu ay kullanmaya başlayacağım çok heyecanlıyım
Hayırlısı olsun canım fazla heves etme gecen ay bende öyleydim cok hayal kırıklıgı yaşadım hayırlısını dile inşallah olucak :)

öyle yazıyor internette de evet canım. benim de hiç belirtim yok zaten , arada regl olucakmışım gibi ağrım var o kadar. umudum yok yani. hakkımızda hayırlısı olsun

Kızlar tekrar merhaba. Ben bugün doktora gittim. Bir tane yumurta görebildi.Perşembe iğne için tekrar gidicem inşallah güzel haberler alırız hep beraber :)

öyle yazıyor internette de evet canım. benim de hiç belirtim yok zaten , arada regl olucakmışım gibi ağrım var o kadar. umudum yok yani. hakkımızda hayırlısı olsun
Adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı zaten canım :) kaç gün var adete benim 14 günüm var

Kızlar merhaba ne durumdasınız merak ettim. Ben 27 nisanda iğnemi yaptım beklemedeyim şu anda:)

Kızlar merhaba ne durumdasınız merak ettim. Ben 27 nisanda iğnemi yaptım beklemedeyim şu anda:)
Ooo en zor zamanlar başlamış inşallah güzel haberler alırsın canım hayırlısı olsun :)

canım ben klomeni ilk bu ay kullanmıştım ve hamile kaldım. dün öğrendim hatta. Allah herkese nasip etsin bu duyguyu. bu arada hiç bir belirtim olmadı diyebilirim. 5 ay boyunca kendi kendime belirti bulmuşum kendimde

İnşallahhhhh :) sizin de güzel haberlerinizi bekliyorum. Kaç gündür bakamadım foruma, yazışma da olmayınca merak ettim sen test yapmadın mı daha
Ben daha test yapmadım bu sefer yemin ettim yapamıyorum haftaya persembe gidicem doktora bakalım nasip inşallah :)

canım ben klomeni ilk bu ay kullanmıştım ve hamile kaldım. dün öğrendim hatta. Allah herkese nasip etsin bu duyguyu. bu arada hiç bir belirtim olmadı diyebilirim. 5 ay boyunca kendi kendime belirti bulmuşum kendimde
Canımm cok sevindiimm süperr Rabbim bizede nasip etsin inşallahh :). Normal adet belirtileri gibi oluyor demi çok benziyor zaten söylemiştim:) Bende kasık agrısı cok fazla oluyor göğsüm gercekten bu sefer cok acıyor ağrıyor ama umut etmiyorum artık Allahtan hayrlısı :)

evet canım adet olacakmışım gibyidi , o yüzden hiç umursamadım zaten. sonra dün bi de baktım hamileyim

bende bugun ara ara kasıklarımda batma oluyor. veee bugun ilk defa şeffaf akıntım gelmeye başladı. yumrutlama zamanından beri kupkuruydum. ama mide bulantısı tiksinme vs hiç öyle bişey yok

canım çok sevindim yaaa darısı tüm isteyenlerin başına:) Kaçıncı gün test yapmış oldun

evet canım adet olacakmışım gibyidi , o yüzden hiç umursamadım zaten. sonra dün bi de baktım hamileyim
Normal idrar testi ile mi öğrendin benimde adetime 4 5 gün var ama yapmıcam diye yemin ettim Göğüslerinde değişiklik olmadı mı hep ondan bahsediyorlar bide hazır yakalamısken akıntılarda değişiklik oldumu

canım çok sevindim yaaa darısı tüm isteyenlerin başına:) Kaçıncı gün test yapmış oldun
ovulasyon testinde, regl gününde ikinci çizgi ilkinden daha da koyu çıkarsa hamilesin diye okumuştum forumlarda. evde de vardı. sabah esti aklıma hiç belirtim yok ama yine de bi yapayım dedim umutsuz umutsuz. dişlerimi fırçaladım üstümü giyindim dedim bi bakayım ne alemde. ne göreyimm,, ikinci çizgi kopkoyu . adet günü yumurtlama olmayacağına göre şüphelendim ve eczaneden gebelik testi aldım. kopkoyuydu ikinci çizgim. sonra kan testi verdim ve sonuç 196.8 çıktı. Dünyalar benim oldu Allah sağlıklı evlat nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…