Klomen kullananlar kaçıncı ayda hamilelik oldu?

Ben 3 kere klomen 4 kere femara 2 kerede ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım ama hiç bi sonuç göremedim. Bıraktım zaten daha doktora da gitmiyorum
Aşılama denediniz mi ?
Evet klomen sonrası adet dönemimde çok kötü geçti o yüzden hem psikolojik hem de bedenen kötü hissettim kendimi , Allahım tez zamanda bizlere de nasip etsin
amin

Aşılama denediniz mi ?

amin
Aşılamayı doktorum önermedi normal doğal yolla gebe kalmayla aşılamanın oranının nerdeyse aynı olduğunu söyledi. Bi kaç kez daha ilaçla deneyelim yine olmazsa tüp bebek dedi ama şuan ne aşılamaya ne de tüp bebeğe verecek param yok malesef olursa olur olmazsa olmaz yapçak bişey yok.

Klomen kullandığınızda adet gecikmeniz oldu mu kist olduysa gecikir falan diyorlar ama ağrım yok kist olmuş olabilir mi olsaydı ağrı olur muydu

Klomen kullananlar yorumlaşalım.Benım 4. Ayım bu ayda olmazsa aşılamaya geçeceğiz🥺
Yani benim ilk ayda olmadı ben bide aynı zamanda çatlatma iğnesi oldum ikinci ayda gebeyim Rabb'im sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip etsin inşallah isteyenlerede hayırlı evlatlar nasip etsin beklemek çok zor 💞💓

Aşılamayı doktorum önermedi normal doğal yolla gebe kalmayla aşılamanın oranının nerdeyse aynı olduğunu söyledi. Bi kaç kez daha ilaçla deneyelim yine olmazsa tüp bebek dedi ama şuan ne aşılamaya ne de tüp bebeğe verecek param yok malesef olursa olur olmazsa olmaz yapçak bişey yok.
Merhaba şehir hastanesi ücretsiz aşılama yapıyor eğer maddi açıdan düşünüp erteliyorsanız

Back
X