- 24 Mayıs 2025
- 47
- 67
- 3
- 33
- Konu Sahibi bebis123437
Klomen kullananlar yorumlaşalım.Benım 4. Ayım bu ayda olmazsa aşılamaya geçeceğiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bir kez denedim geçen ay olmadı ben de kullanmıyorum şu anKlomen kullananlar yorumlaşalım.Benım 4. Ayım bu ayda olmazsa aşılamaya geçeceğiz![]()
Doktormu bıraktırdıBen de bir kez denedim geçen ay olmadı ben de kullanmıyorum şu an![]()
Yok ben kendim klomen kullanmak istemediğime karar verdim çok dengemi bozduDoktormu bıraktırdı
Ben 3 kere klomen 4 kere femara 2 kerede ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım ama hiç bi sonuç göremedim. Bıraktım zaten daha doktora da gitmiyorumKlomen kullananlar yorumlaşalım.Benım 4. Ayım bu ayda olmazsa aşılamaya geçeceğiz![]()
Evet benımde çok bozdu çok kilo aldım ve duygusal durumumu berbat ettiYok ben kendim klomen kullanmak istemediğime karar verdim çok dengemi bozdu
Aynı benBen 3 kere klomen 4 kere femara 2 kerede ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım ama hiç bi sonuç göremedim. Bıraktım zaten daha doktora da gitmiyorum
Evet klomen sonrası adet dönemimde çok kötü geçti o yüzden hem psikolojik hem de bedenen kötü hissettim kendimi , Allahım tez zamanda bizlere de nasip etsinEvet benımde çok bozdu çok kilo aldım ve duygusal durumumu berbat etti
Aşılama denediniz mi ?Ben 3 kere klomen 4 kere femara 2 kerede ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım ama hiç bi sonuç göremedim. Bıraktım zaten daha doktora da gitmiyorum
aminEvet klomen sonrası adet dönemimde çok kötü geçti o yüzden hem psikolojik hem de bedenen kötü hissettim kendimi , Allahım tez zamanda bizlere de nasip etsin
Aşılamayı doktorum önermedi normal doğal yolla gebe kalmayla aşılamanın oranının nerdeyse aynı olduğunu söyledi. Bi kaç kez daha ilaçla deneyelim yine olmazsa tüp bebek dedi ama şuan ne aşılamaya ne de tüp bebeğe verecek param yok malesef olursa olur olmazsa olmaz yapçak bişey yok.Aşılama denediniz mi ?
amin
Klomen kullandığın da yumurtlama gününde değişiklik oluyormu bilgisi olan varmıKlomen kullananlar yorumlaşalım.Benım 4. Ayım bu ayda olmazsa aşılamaya geçeceğiz![]()
Bence değişiyor olabilir bende yumurtlama olmuyodu şimdi oluyor yumurtlama olmayanlar daha erkene geçebilir doktorum reglinin 15 16 17 si dediKlomen kullandığın da yumurtlama gününde değişiklik oluyormu bilgisi olan varmı
Hiç ağrınız olmadı mıKlomen kullandığınızda adet gecikmeniz oldu mu kist olduysa gecikir falan diyorlar ama ağrım yok kist olmuş olabilir mi olsaydı ağrı olur muydu
Yani benim ilk ayda olmadı ben bide aynı zamanda çatlatma iğnesi oldum ikinci ayda gebeyim Rabb'im sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip etsin inşallah isteyenlerede hayırlı evlatlar nasip etsin beklemek çok zorKlomen kullananlar yorumlaşalım.Benım 4. Ayım bu ayda olmazsa aşılamaya geçeceğiz![]()
Evet kilo alımına sebep oluyor bende aldım iki kiloya yakın bide öyle sık sık yemek yiyen biri değilimEvet benımde çok bozdu çok kilo aldım ve duygusal durumumu berbat etti
Evet hiç ağrım olmadıHiç ağrınız olmadı mı
Sadece adet olucakmışım gibi ağrım vardıEvet hiç ağrım olmadı
Benimde hiç ağrım yoktur neden acabaEvet hiç ağrım olmadı
Merhaba şehir hastanesi ücretsiz aşılama yapıyor eğer maddi açıdan düşünüp erteliyorsanızAşılamayı doktorum önermedi normal doğal yolla gebe kalmayla aşılamanın oranının nerdeyse aynı olduğunu söyledi. Bi kaç kez daha ilaçla deneyelim yine olmazsa tüp bebek dedi ama şuan ne aşılamaya ne de tüp bebeğe verecek param yok malesef olursa olur olmazsa olmaz yapçak bişey yok.