Aşılama Klomen kullananlar ve rahim filmi cektirenler yardimci olurmusunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Maybenow
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
M

Maybenow

Ziyaretçi
arkadaslar bikac sorum var doktor bana klomen verdi 2x1 yazmis yani gunde iki tane icmem gerekiyor ama ben sormayi unuttum acaba bi alista 2 tanemi almam gerekiyor yoksa 12 saatte bir 1 tanemi almam gerekiyor?
Bide bu klomeni alirken eczaci dediki siskinlik yapar korkmayin size yaptimi yani kilo aldirdimi ben gecen ay bir tane kullanmistim bisey yapmadi ama simdi 2 tane icince olurmu acaba?
biraz uzun oldu ama bide bu ay rahim filmide cekilicem ilk asilamami yaptirmistim bu ikinci olucak rahim filminden sonra hemen hamile kalan oldumu aranizda?doktorum dediki 3 asilamada %100 olmasi gerekiyor eger olmazsa baska bi yonteme gecicez dedi tup bebek falan denicek herhalde baska yontem ne anlamadim ignelerle deniycez dedi ama bidaha asilama yapmiycakmis ufff cok kafam karisti ya doktor hicbir sorunumuz olmadigini soyluyor sadece esimin sperm sayisinda biraz dusukluk var onada pregnyl igne verdi haftada iki sperm sayisini arttiricakmis
cok uzun yazdim ama bu kisaltmis :))):çok üzgünüm:

anladığım kadarıyla 1. aşılamanız tutmamış ve 2. aşılamadan önce rahim filmi çektireceksiniz. ama aşılamaya geçmeden önce mutlaka rahim filmi çekiliyor.
ben de rahim filmi çektirdim. doktor filmden sonra 1 ay deneyin hamile kalabilirsiniz dedi ama ben o ay kızamıkçık aşısı yaptırdığım için korunmak zorunda kaldım. 2. ay da aşılama yaptırdık.şimdi sonucu bekliyorum.

evet biliyorum ama esimin sperm testi sonuclari cok iyiydi asilama oncesi doktor rahim filmi aci veren bi islem ilkinde yapmiyalim tutmazsa ikincisinde yapariz demisti o yuzden bekledik asilama gunu esimin sperm sonuclarida dusmustu zaten (gerci tam ramazana denk geldi ve oruc falan dusmesine sebep olurmus) o yuzden bu sefer bole denicez

2*1 demek günde 2 tana bi sabah bi akşam içmeniz anlamına geliyo....

Ben 7 ay klomen kullandım bende hiçbir şişkinlik kilo aldırma olmadısengözlerimebaksanab

Sabah 1---- akşam 1--- alman lazım ilacını
sengözlerimebaksanab

Hımm bence aşılamadan önce rahim flimi çekilmesi gerekir ben öyle yaptırmıştımsengözlerimebaksanab

Benim flimden sonra 9.Ayım ama hala hamile kalamadım :roflol:

amannnnnnnnn...yinede cok şükür başka derdimimz yok....

rahım fılmınden 3 ay sonra kendılıgımden hamıle kaldım bu genellıkle ekledıfımız sey demıstı dr ben de 5 kez klomen kullnedım kılo aldım ama bunyem musaıttı sucu ılacta buldum bahanem olacak yaaa

evet doktorum banada soyledi aslinda once cekilir diye ama ilkinde bi deniyelim olmazsa yapalim dedik simdi adetim bitti 8.gunu gidicem insallah hemen hamile kalirim
Allah baska dert vermesin haklisiniz beterin beteri var

Merhaba, aşılamadan önce rahim filmi genel kural mıdır muhtemel 28 inde aşılama olacak ama doktorum öyle birşey istemedi.

Merhaba, aşılamadan önce rahim filmi genel kural mıdır muhtemel 28 inde aşılama olacak ama doktorum öyle birşey istemedi.

GENEL kural değildir ama eğerki tüpler tıkalıysa aşılama havaya uçar.O yüzden flim garantiakannehir

benim rahim filminde sol tüp tıkalı çıktı. sonra laparoskopi+histeroskopi yapıldı. basit bir yapışıklıkmış. bu işlem sonucunda açıldı.

rahim filmi çekmeden tüplerde veya rahimde herhangi bir sorun olup olmadığını bilemezsiniz. diyelim tüplerinizden bri tıkalı o ay sağ yumurtalıktan mı yoksa sol yumurtalıktan mı yumurta gelişeceğini bilemezsiniz. yada spermin hangi yolu izleyeceğini bilemezsiniz.
aşılama genel olarak pahalı bir işlem. ve aşılamada tutma şansı %20 bunu niye riske atasınız ki. bence siz doktorunuza sorun.
bazı doktorlar ilk aşılama tutmazsa çekiyorlar. ama her aşılama maddi manevi yıkım değil mi?

arkadaşlar teşekkürler, ben 2 kere hamile kaldım doğal yolla o yüzden tüplerin tıkalı olduğunu hiçbir doktor düşünmüyor ama ben 2 kürtaj sonrası rahimde birşey varsa diye endişeleniyorum gittiğimde sorayım ozaman

benim filmim cekildi simdi eve geldim anesteziyle yaptilar hicbisey hissetmedim sadece uyandigimda hafif regl agrisi vardi simdi o da gecti bitek kanamam var tuplerim acik cikmis insallah bu ay hamile kalirim yaaaa madem hersey yolunda niye benim ilk asilamam tutmadi niye hala hamile kalamiyorumki deliricem

bende klomen kullandım bende bi işe yaramadı rahim filmi çektirdimn yinede hamile kalamadım ama doktorlar olur diyolar tabi herkeste farklılık gösteriyo

:
merhabalar ne olur kafana takma diyorum ama bende takıyodum benimde tüplerim açıktı ama hamile kalamadım aşılama tedavi bir sürü şey yoruldum ve tüp bebek yaptım ikizlerim oldu şimdi stres yapma doktorunu çok iyi seç inşallah seninde bebeğin olur canım :CüvCüv::CüvCüv:

arkadaslar bana ozelden yazın mutlaka benım klomende 2.ayım 3.ayın sonunda bende fılm cektırcem nerde kaca cektırıyosunuz ben ıst mecıdıyekyde oturuyom ve bu ıslemden cok tırsıyom

Ben anestezili cektirdim hicbirseyde hissetmedim bence mutlaka anestezili yaptir o strese degmez kiminin cani acimis kiminin acimamis.Anesteziyle yaptirirsan ucret biraz daha fazla oluyor ama aci cekmektense deger

arkadaşlar bende film çektiricem doktorum antibiyotik başlasın demiş ama isim wermemiş. hangisini tawsiye edersiniz?

ben çektirdim, çok sancım oldu, çektirecek olanlara anestezili öneriyorum. işlemden sonra ağrı kesici iğne yaptılar durumundan dolayı, o da 45 dakika sonra etkili oldu. öncesinde yapılsaydı nasıl olurdu bilemiyorum. bir de işlem sırasında ve sonrasında üşütülmemesi iyi olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…