Çarşamba günü klomene başladım günde iki kez içtim pazartesi kontrole geldim ve yumurtaların hiç büyümemiş dedi doktor östrojen bakmamın bi anlamı yok perşembe yine gel dedi perşembeye kadar büyüyebilir mi erken olduğu için mi büyümedi yada büyümesi için ne yapabilirim moralim çok bozuldu yardımcı olur musunuz
Hadi ya peki ne olacak kist mi olacak bunlar perşembe gel büyüyebilirde büyümeyebilirde dedi ama bide ilaç bitti hemen ertesi gün kontrole çağırdı erken değil mi bunun içincanim benim, yumurta büyümediyse bu saatten sonra ne yazık ki büyümez , çünkü yumurtalarınız ilaca tepki vermemiştir . Her ay değişebilir bu .
Söylemedi canım yumurtaların hiç büyümemiş dedi sadece yapsam bu karışımı büyütür mü dersinBal, tarçın,çörekotu karıştır ve ye..Kaç mm olmuş peki
Büyütür sabah akşam aç karnına ye bakalım.Söylemedi canım yumurtaların hiç büyümemiş dedi sadece yapsam bu karışımı büyütür mü dersin
Ay hadi inşallah ya şimdiye kadar çok rahattım doktor öyle konuşunca moralim sıfıra indi resmen östrojenim düşük çıkmıştı ilaca başlamadan önceBüyütür sabah akşam aç karnına ye bakalım.
Sen bir yandan ye bu karışımı adetin başladığı Zaman'lar.E hiç kendin adet olmuyor muydunAy hadi inşallah ya şimdiye kadar çok rahattım doktor öyle konuşunca moralim sıfıra indi resmen östrojenim düşük çıkmıştı ilaca başlamadan önce
İki seneye yakın bi süredir ilaçsız adet oluyorum kendim oluyorum yani bi sıkıntı yok şuan adetlerdeSen bir yandan ye bu karışımı adetin başladığı Zaman'lar.E hiç kendin adet olmuyor muydun
E kaçıncı gün oluyorsun adeti ve şuanda ilaçla olmaması çok saçma :)İki seneye yakın bi süredir ilaçsız adet oluyorum kendim oluyorum yani bi sıkıntı yok şuan adetlerde
Düşük çıkması normal daha çatlama aşamasına gelmemiş ve büyük ihtimal adetin 11. GünündesindirLh fsh adetin üçüncü baktırdım fsh 5,17 çıktı lh 5,27 Şimdi östrojenim çok düşük ondan mı büyümediler acaba e2 15 çıktı
Bunlar adettin üçüncü günü olan değerlerim canım. Onuncu gün bugün sadece ultrasyon baktı ama klomende daha dün bitti ertesi günü çağırdı hemen ilkin vajinal utrasyon bakacam görünmüyor böyle dedi istemedim bol su iç sıkış gel dedi gittim hiç büyümemiş yumurtaların şimdi östrojen baktırsamda boş dedi ve perşembe yine çağırdı ben klomen ilk kez kullanıyorum ve bu konuda pek bi bilgim yok açıkcası det 10.cu gün 25 ocakta oldum 30 günde bi oluyorumDüşük çıkması normal daha çatlama aşamasına gelmemiş ve büyük ihtimal adetin 11. Günündesindir
Vajinal baktırsaydın net görünürdü.Büyümüştür ama karından baktırdıgın için görememiştir.Benim kesem 11 mm ama karından 8 mm gözüktü farkı anladım.Bunlar adettin üçüncü günü olan değerlerim canım. Onuncu gün bugün sadece ultrasyon baktı ama klomende daha dün bitti ertesi günü çağırdı hemen ilkin vajinal utrasyon bakacam görünmüyor böyle dedi istemedim bol su iç sıkış gel dedi gittim hiç büyümemiş yumurtaların şimdi östrojen baktırsamda boş dedi ve perşembe yine çağırdı ben klomen ilk kez kullanıyorum ve bu konuda pek bi bilgim yok açıkcası det 10.cu gün 25 ocakta oldum 30 günde bi oluyorum
kist olmaz. regl ile atacaksin o yumuslari.H
Hadi ya peki ne olacak kist mi olacak bunlar perşembe gel büyüyebilirde büyümeyebilirde dedi ama bide ilaç bitti hemen ertesi gün kontrole çağırdı erken değil mi bunun için
Benim doktor normalde çok ilgili aslında bilemiyorum ki rahat mı davranıyor dersinBenim de buyumemisti, doktor iğne verdi. Onu kullandım iki günde istediği gibi oldu . Doktorda gerçekten çok iş var.
Ya ilk ya çekindim biraz ne bileyim keşke baktırsaydım perşembe yine gidecem bakacam derse bajtırayım o zaman inşallah büyümüştürVajinal baktırsaydın net görünürdü.Büyümüştür ama karından baktırdıgın için görememiştir.Benim kesem 11 mm ama karından 8 mm gözüktü farkı anladım.
e 2 ye 1 kez bakıp az veya cok diyemex. belli periodlarda 2-3 kere e2 bakılmalı.Lh fsh adetin üçüncü baktırdım fsh 5,17 çıktı lh 5,27 Şimdi östrojenim çok düşük ondan mı büyümediler acaba e2 15 çıktı
Özel hastaneye gidiyorum perşembede bi gideyim bakalım ne diyecekkist olmaz. regl ile atacaksin o yumuslari.
dokt. adam gibi aciklama yapmamis . ozel hast. ise bu tedavi islemini tamamla. hemen baska bir dokt. bul.
klomen bazen bunyeye gore yetersiz kalabilor. ama 1 tane bile yumurta olup gelisse gebelik gorulebilir.
doktlara gore klasik beklenen : klomen alip , 4 yumus oldun, yumuta 18 mm - 22 mm ebatlarında olsun, ohh spermlerde 1500 olsun...
15 mm bile gebişlik gorulur
bide konuyu gebelik bölm. tasıt lutfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?