- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
vajinal ultrason kötü korkunc birşey dehildir . lutfen hazırlıksıx bile olsan utanma. orada tuy oldugunu tum dunya bilir.Bunlar adettin üçüncü günü olan değerlerim canım. Onuncu gün bugün sadece ultrasyon baktı ama klomende daha dün bitti ertesi günü çağırdı hemen ilkin vajinal utrasyon bakacam görünmüyor böyle dedi istemedim bol su iç sıkış gel dedi gittim hiç büyümemiş yumurtaların şimdi östrojen baktırsamda boş dedi ve perşembe yine çağırdı ben klomen ilk kez kullanıyorum ve bu konuda pek bi bilgim yok açıkcası det 10.cu gün 25 ocakta oldum 30 günde bi oluyorum
Hazırlıksız değildim aslında canım temizdim kendimi hazır hissetmedim ama pişman oldum bu yazdıklarınızdan sonra keşke onu baktırsaydımvajinal ultrason kötü korkunc birşey dehildir . lutfen hazırlıksıx bile olsan utanma. orada tuy oldugunu tum dunya bilir.
Beni niye erken çağırdı ki anlamadım inşallah benimde perşembeye kadar büyürMerhaba canim ben de bu ay klomene basladim . Beni 13. Gun cagirdi doktor. Esimde hareketsizlik var. benimkiler ne durumda kontrolde ogrenecegiz.
Belki daha sik kontrol etmek istemistirBeni niye erken çağırdı ki anlamadım inşallah benimde perşembeye kadar büyür
İnşallah ya hata ettim işte keşke vajinal baktırsaydım çok pişman oldum valla geçen ayda bu şekil baktı çokta güzel bi yumurtan oluşmuş inşallah hamile kalacaksın dedi sonra adet oldum gittim kist olmuş o dedi tahlil yaptırdı klomen başlattıKarından ultrasonla yumurtaya bakıldığını hiç duymadım valla.Büyümüştür ama net görememiştir.
Senin adetin düzenliyse yumurtlama takibinde işin ne Can'ım.Yumurtlama testi kullan daha iyi.Boşuna ilaç alıyorsun böyle.İnşallah ya hata ettim işte keşke vajinal baktırsaydım çok pişman oldum valla geçen ayda bu şekil baktı çokta güzel bi yumurtan oluşmuş inşallah hamile kalacaksın dedi sonra adet oldum gittim kist olmuş o dedi tahlil yaptırdı klomen başlattı
Yani ilaçtan hemen sonra büyümemiş olması normal midir bakayım olmadı bende doktor değişecem bekarkende bu doktora gidiyordum hep pko olduğu için bi sıkıntım yoktuda doktorla alakalı sanırım adamda yine suç yok suç benim birazda ben istemedim normal ultrason baktı adamBelki daha sik kontrol etmek istemistir
Ben devlet hastanesine gidiyorum cok yogun iki uc kisi ayni anda aliyor
Ama doktorum iyi oldugu icin devam etmek istedim
Pko var bende canım geçen ay ilaç falan kullandırmadı yumurta oluştu progesteronumda 15.30 çıktı hatta ama adet gördüm o yumurta kist olmuş dedi klomen verdi işteSenin adetin düzenliyse yumurtlama takibinde işin ne Can'ım.Yumurtlama testi kullan daha iyi.Boşuna ilaç alıyorsun böyle.
Can'ım değerinde Pko Yu gösteren birşey yok lh yüksek degil ki normal.Nerden çıktı Pko olduğunPko var bende canım geçen ay ilaç falan kullandırmadı yumurta oluştu progesteronumda 15.30 çıktı hatta ama adet gördüm o yumurta kist olmuş dedi klomen verdi işte
sen bu dokt. degiştir. kist olmuş sa akabinde hrmen klomen e baslanmaz...İnşallah ya hata ettim işte keşke vajinal baktırsaydım çok pişman oldum valla geçen ayda bu şekil baktı çokta güzel bi yumurtan oluşmuş inşallah hamile kalacaksın dedi sonra adet oldum gittim kist olmuş o dedi tahlil yaptırdı klomen başlattı
doktırcuk bildigin sallamışCan'ım değerinde Pko Yu gösteren birşey yok lh yüksek degil ki normal.Nerden çıktı Pko olduğun
Kist olsa adette gecikir.Çatlamazsa adet olamaz ki zaten.Şok oldum bunlar Nasıl doktor oluyor ya.doktırcuk bildigin sallamış
O da ilkin değerlerin normal çıkmazsa başlamam dedi sonra bi e2 düşük çıktı başlatabilirim dedi şuan değerlerim iyi e2 hariç ama ben 16 yaşıdan beri pkoluyum maalesef canım gitmediğim doktorda kalmadı çok şükür biraz kiloda verince biraz dediğim 17 falan adetler düzene binmeye başladı bu kistide pek takma pkoda oluyor biliyorsun diyince bende çok bi umursamadım açıkcasısen bu dokt. degiştir. kist olmuş sa akabinde hrmen klomen e baslanmaz...
sallamış..
muhtemelen (tabii umarim) hastalara herseyi izah etmek zor geliyor...Kist olsa adette gecikir.Çatlamazsa adet olamaz ki zaten.Şok oldum bunlar Nasıl doktor oluyor ya.
sen bu dokt. degistir.O da ilkin değerlerin normal çıkmazsa başlamam dedi sonra bi e2 düşük çıktı başlatabilirim dedi şuan değerlerim iyi e2 hariç ama ben 16 yaşıdan beri pkoluyum maalesef canım gitmediğim doktorda kalmadı çok şükür biraz kiloda verince biraz dediğim 17 falan adetler düzene binmeye başladı bu kistide pek takma pkoda oluyor biliyorsun diyince bende çok bi umursamadım açıkcası
Şu tedaviyi tamamlayayım öyle yapacam canım bi bu doktorla kalmayayım haklısın şu takibi bi yapsında başka bi doktor var devlet hastanesinde ona gidecem bide randevu alıpsen bu dokt. degiştir. kist olmuş sa akabinde hrmen klomen e baslanmaz...
sallamış..
Değiştirecem canım zamanı gelmiş değiştirmenin ya ben sitres olunca ne düşüneceğimi şaşırıyorum elim ayağım birbirine dolanıyor ve mantık çevrim dışı oluyor resmensen bu dokt. degistir.
Canım normalde araştırmayan bir değilim ben bu konularda aşırı panik oluyorum doktor ne dediyse tamam havasına giriyorum buda çocuk isteğimle başladı çok mu üzerine düşüyorum bu konunun bilmiyorum ama dur diyemiyorum hemen bi panikmuhtemelen (tabii umarim) hastalara herseyi izah etmek zor geliyor...
gecistiriorlar. tek sorun kist varsa nasil klomen verdin.?
yarin bu dedigini hasta sorgularsa ne olacak,? gercekten kist varsa o kistin yanina 2. ci kisti de dizip kolye mi yapacaksin?
kafamda deli sorular :)
google doktorcukugu yapmayalim ama azicikda bazi seyleri okuyalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?