Evet 31 yaşındayım bide pko sorunu olunca bebeği erkene aldım birazda allah ne derse o olur bakalım nasip edecek mioo çok yenisiniz daha ben 7 yıldır evliyim.
Bende tam onu diyecektim ben yine bırakmayayım allah bilir kul aracı herşey doktorla bitmiyor ya zaten canım ben dün ovülasyon testi yaptım ikinci çizgi var çok koyu değil daha ama görünüyor akıntımda var yani işe yaramasa bunlar olmaz heralde değil mi bu ay test istettim doktor klomenle takibe başlayacam diyince yapmadım dün bi denedim çizgi bariz belliHerşey stresten oluyor adetin oluyorsa yumurtan ilaçla kesin büyüyordur merak etme sen bugünden itibaren 2 günde bir ilişkiye devam et.Belli olmaz bu işler
Bende tam onu diyecektim ben yine bırakmayayım allah bilir kul aracı herşey doktorla bitmiyor ya zaten canım ben dün ovülasyon testi yaptım ikinci çizgi var çok koyu değil daha ama görünüyor akıntımda var yani işe yaramasa bunlar olmaz heralde değil mi bu ay test istettim doktor klomenle takibe başlayacam diyince yapmadım dün bi denedim çizgi bariz belli
Herşey stresten oluyor adetin oluyorsa yumurtan ilaçla kesin büyüyordur merak etme sen bugünden itibaren 2 günde bir ilişkiye devam et.Belli olmaz bu işler
Yap Can'ım takip et testle bir yandan.Onlar da çok etkiliBende tam onu diyecektim ben yine bırakmayayım allah bilir kul aracı herşey doktorla bitmiyor ya zaten canım ben dün ovülasyon testi yaptım ikinci çizgi var çok koyu değil daha ama görünüyor akıntımda var yani işe yaramasa bunlar olmaz heralde değil mi bu ay test istettim doktor klomenle takibe başlayacam diyince yapmadım dün bi denedim çizgi bariz belli
15.ci gün oluyor canım yumurtlama olmasa ikinci çizgi çıkmazdı değil mi ilk kez kullanıyorum bu testleri hergün yapayım o zaman 40 tane var zaten :) bi doktorun dediğiyle kalmayayım motive eder hemHaftaya yumurtlama günün olur bu teste göre.11 mart günü yumurtlaman olabilir adetin kaçıncı günü oluyor 11 mart
Evet sen yap ve atma testleri alt alta koy.Koyulaşır artık15.ci gün oluyor canım yumurtlama olmasa ikinci çizgi çıkmazdı değil mi ilk kez kullanıyorum bu testleri hergün yapayım o zaman 40 tane var zaten :) bi doktorun dediğiyle kalmayayım motive eder hem
Kalınca rengi bi tuhaf oluyor ama resmini çektikten sonra daha bi koyulaştı bugün çok su içtim yoksa yapardım şimdi akşama yapayım artık olmadı iki saat sıvı almasam yeterli olur heraldeultrasyon için iki litre su içtim eve geldim bi o kadar daha içtim yapsmda sonuç doğru çıkmayacak sanırım kiEvet sen yap ve atma testleri alt alta koy.Koyulaşır artık
Neyse atmam artık o zaman dediğin gibi değişirsede değişsinEvet sen yap ve atma testleri alt alta koy.Koyulaşır artık
Yarın sabah yap en mantıklısı.Neyse atmam artık o zaman dediğin gibi değişirsede değişsin
Bu testler gebelik testi gibi ilk idrarla yapılmıyor bildiğim kadarıyla değil mi canım yaptım demin yine çizgi var dayanamadımYarın sabah yap en mantıklısı.
4 saat birşey içmemen yememen gerekiyor ben hep sabahları yaptımBu testler gebelik testi gibi ilk idrarla yapılmıyor bildiğim kadarıyla değil mi canım yaptım demin yine çizgi var dayanamadım
Öyle mi iyi madem sabah erken kalkıyorum zaten sabah yaparım bişey yiyip içmeden doğrusu neyse öyle uygularım canım ilk kullandığım için pek bi bilemiyorum ben çookk teşekkürler ilgilendiğin yardımcı olduğun için seni yordum biraz kusuruma bakma çok yardımcı oldun allah razı olsun gönlüne göre versin çok iyi geldin bana gerçekten sen olmasaydın bu sitresle çatlardım perşembe gününe kadar4 saat birşey içmemen yememen gerekiyor ben hep sabahları yaptım
Est. Ne demek bal tarçını sen kullan ve teste devam et mutlaka büyüyordur merak etmeÖyle mi iyi madem sabah erken kalkıyorum zaten sabah yaparım bişey yiyip içmeden doğrusu neyse öyle uygularım canım ilk kullandığım için pek bi bilemiyorum ben çookk teşekkürler ilgilendiğin yardımcı olduğun için seni yordum biraz kusuruma bakma çok yardımcı oldun allah razı olsun gönlüne göre versin çok iyi geldin bana gerçekten sen olmasaydın bu sitresle çatlardım perşembe gününe kadar
Bugün söyleyince yaptım bişey yememiştim zaten aç karınla yedim bi kaşık akşam uyumadan da yerim ben tatlı kaşığı yedim ama yeterli mi bu yoksa yemek kaşığı mı yiyeyimEst. Ne demek bal tarçını sen kullan ve teste devam et mutlaka büyüyordur merak etme
Canım benimde yumurtlama döneminde e2 178 di adetin üçüncü günü bakıldığında 15 çıktı çok düşük testere dişli aslan pençesi başlayacam bugün seninki iyi maşallahkızlar bu e2 nin adetin 3.günü 63 çıkması yüksek midir? doktor normal dese de emin olamadım
50 nin altında olmalı diyorlar da ondan sordum. 15 düşük evet. ama sanki benimki de yüksek gibi. bu e2 tam olarak östrojen mi oluyor ?Canım benimde yumurtlama döneminde e2 178 di adetin üçüncü günü bakıldığında 15 çıktı çok düşük testere dişli aslan pençesi başlayacam bugün seninki iyi maşallah
Evet canım ta kendisi bu ay çok düşük çıktı benim. aslan pençesi düzenliyormuş içmeyr başladım bugün.çok bi fark yok beraber hastaneye gittiğim arkadaşında 60 gibi bişey çıktı iyi çok güzel hormonların dedi ona hatta dikkat et hamile kalabilirsin dedi ne kadar doğrudur bilemiyorum benim pko olduğu için daha çok fsh ve lh la ilgileniyorum açıkcası onlarda iyi normal seviyede çıktı ama östrojen çok düşük inşallah yükseltebilirim biraz bu bitkiyle50 nin altında olmalı diyorlar da ondan sordum. 15 düşük evet. ama sanki benimki de yüksek gibi. bu e2 tam olarak östrojen mi oluyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?