Aşılama Klomen kullananlar..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım sen bu testleri nerden aldın bi acayip geldi bana benimkiler dijital ekranlı çok pahalıda değil. Akşam sana fotoğrafını atayım onlar daha sağlıklı. Senin bu testlerde 2. çizgi hep silik çıkmış buda yumurtlama daha olmadı gecikti anlamında birşey. benm ilk 2 testim çok net 2 çizgiydi. 3.de silik çıktı. Doktor çatlaman gecikmiş dedi. Ben sana akşam fotoğrafını atayım. yada özelden numaranı at ordan konuşuruz ayrıntılı :)
Bak aslında daha net canım ilk dakikalarında en alttaki yumurtalama diye düşündüğüm gün
49228652-6A04-4E77-B77E-6BF1664E78D1.webp

Yumurtlama olamdı mı canım ikinci çizgileri nerde 😳
internetten baktım bunları şeklini göstermek için benim değil kuzum. ben eve gidince atıcam sana da ben ilk testimi atmıştım ya bide doktora gidiyom hep test kullanmadım 2 defa kullandım sadece. Doktor kontrolünde çatlamış ilişki olsun dediği için test yapmıyom sürekli

Sence nasıl pik olmuş mu bunda?
1. çizgiler nasıl netse 2. çizgide net çıkmalı yumurtlama olduysa ben öyle biliyorum kuzu. Geciktiyse yada olmadıysa böyle çıkıyor diye biliyom benim 3.de silik çıktı işte doktor adetin gecikmiş, çatlamanda gecikmiş dedi

1. çizgiler nasıl netse 2. çizgide net çıkmalı yumurtlama olduysa ben öyle biliyorum kuzu. Geciktiyse yada olmadıysa böyle çıkıyor diye biliyom benim 3.de silik çıktı işte doktor adetin gecikmiş, çatlamanda gecikmiş dedi
Bakalım ya nasip artık ne diyim 😕

Benimde kist oluşmuş yeni öğrendim. Vücuttan atarken ağrı çok oldu mu acaba? Hastaneye gitmeye gerek duydunuz mu
Yok benim adetim zaten her zaman sancılı geçiyor normal adet sancımı oldum çok daha farklı bir ağrı görmedim

Yok benim adetim zaten her zaman sancılı geçiyor normal adet sancımı oldum çok daha farklı bir ağrı görmedim
İnşaallah benimde öyle olur bu virüs zamanı bide bunun yanında çin gitmek riskli. Geçmiş olsun size de.

Öyle atlatırsın canım o kist bende çok oluyor, kızıma hamile kaldığım ayda vardı hatta adetim düzensiz iki ay geçti diye kist var diye gittim doktor ne kisti bebek var dedi bende yok yok iyi bakın kist o diye ısrar ettim 😅 kalp atışlarını bile dinledik o kadar büyümüştü kızım 🤗

Öyle atlatırsın canım o kist bende çok oluyor, kızıma hamile kaldığım ayda vardı hatta adetim düzensiz iki ay geçti diye kist var diye gittim doktor ne kisti bebek var dedi bende yok yok iyi bakın kist o diye ısrar ettim 😅 kalp atışlarını bile dinledik o kadar büyümüştü kızım 🤗
Ayy nasıl güzel bir his.🤲 Teşekkür ederim insaallah ta öyle olur. Cevap verdiğiniz için Allah razı olsun 😘

Ayy nasıl güzel bir his.🤲 Teşekkür ederim insaallah ta öyle olur. Cevap verdiğiniz için Allah razı olsun 😘
InşaAllah canım ne demek 🥰 o zaman öyle hamile kalmışımda şimdi de uğraşıyoruz keşke yine öyle bir muzice olsa 🤲🏽

Back
X