Klomen kullananlar

Kızlar doktorum klomen verdi kullanıp hamile kalan varmı
Canım klomen kullandım ben yeni. Klomenden sonra adetim gecikti ve hem de hala olamadım. Bugün geciken 5. Günüm. Hem vajinal usg ile bakıldı hem de 2 gün önce kan testi verdim negatif çıktı. Diyeceğim şu ki klomenden sonra adetin gecikirse direk gebeliğe yorup sevinme. Birkaç gün bekle ve sonra test sonucuna göre hareket edersin. İnşallah çift çizgi görürsün

. Çok teşekkür ederim canım

Merhaba bende şuan klomenle başladım tüp bebeğe kaç yumurta oluşturdu sizde ben bugün kullanmaya başlıcam
ya açıkçası 2. defa yumurta toplatıyorum. İlk tedavimde 20 yumurta toplandı gonal f 225 günde bir doz ve sabah akşam klomen kullanmıştım. eşim azosperm bende herhangi bi sıkıntı yok. 1 embriyo 5 güne kaldı ve donduruldu. Bende isk alamamk için bir defa daha yumurta toplatmaya karar verdim. Cumartesi günü ilk kontrolüm vardı gittiğimde 2 yumurta vardı. Ancak diğerleri henüz büyümemişti. pazartesi yeniden kontrolüm var. Endişelendim bende ilaç vermediği için bu kadar az oluşundan. Hoca embriyonun kalitesini bozmamak için doğala yakın yumurta toplamak istiyor. Az ama öz yumurtanın peşinde. Bilemiyorum böyle oluncada endişe ,içinde kalıyoruz ancak elden bişey gelmiyor, doktorumuza güvenip sürece devam etmekten başka.

Benimde aynı şekilde geçen yıl bi tüp bebek geçirdim bu yıl 2. Tedavi benim doktorum da öyle düşünüyor az yumurtan olsun kaliteli olsun diğer ilaçlar bana biraz ağır geliyor bölgesinin daha doğru olduğunu düşünüyorum bende bugün başladık ilaca pazartesi kontrol var bakalım kaç yumurtam olucak

her ikimizede bol yumurta diliyorum:) Nerede tedavi görüyorsun?

sen sadece klomen mi kullanıyorsun başka ilaç var mı yanında kullandığın?
Pazartesi ye kadar klomen gelişimi iyi giderse yine klomen ama takviye yapmamız lazım olursa meriofert kullanıcam bi kaç gün sadece 3 doz falan en fazla

Benimde 2.kullanışım. Kontrole gideceğim. Yumurta büyüdü 20 mm oldu kendiliğinden çatladı ama gebelik oluşmadı. Bakalım bu ay ne olacak merakla bekliyorum.. Rabbim hepimize yardım etsin..
Benim de 2 yumurtam vardı iyi durumda olan baya da olası görünüyordu ama nasip. Sonrasında ben artık çok iyi bir profesör ile devam edeceğim. Kendisiyle görüştüğümde bana stres yapıp kafana taktığın için olmuyor dedi. Yoksa her şey yolunda. E bi de çocuk biz istediğimizde gelmiyor dedi. Sabrediceksin sadece bekliceksin zamanını dedi. Ya o kadar haklı ki. Biz kendimizi delirtiyoruz zorla.

Aynenbence de çok çok haklı. Tamam işte sorun yoksa kaderini bekliyor bebiş desek her şey kolay olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…