- 18 Ağustos 2022
- 1.003
- 178
- 53
- 23
- Konu Sahibi samsunlu5555
-
Çok doğruBenim de 2 yumurtam vardı iyi durumda olan baya da olası görünüyordu ama nasip. Sonrasında ben artık çok iyi bir profesör ile devam edeceğim. Kendisiyle görüştüğümde bana stres yapıp kafana taktığın için olmuyor dedi. Yoksa her şey yolunda. E bi de çocuk biz istediğimizde gelmiyor dedi. Sabrediceksin sadece bekliceksin zamanını dedi. Ya o kadar haklı ki. Biz kendimizi delirtiyoruz zorla.
Bende de böyle canım 7kez denedim niye böyle oluyor bilmiyorumbn 6 kere kullandim cnm klomen yumutlaliklarim gayet guzel buyudu ve catladi ama gebelik olusmadi hic birinde insallah sizde ise yarar
Ya adetime 10 gün var ama yüz üstü yatamıyorum gögüslerim şiş dokunamıyorum çok erken değilmi bu belirtiler içinBende de böyle canım 7kez denedim niye böyle oluyor bilmiyorumgayet büyüyor yumurtalar
Bence normal benim adet belirtilerim 10-12 gün önceden başlıyor maalesef ama adet olmadığın sürece umut vardır hayırlısı olsunYa adetime 10 gün var ama yüz üstü yatamıyorum gögüslerim şiş dokunamıyorum çok erken değilmi bu belirtiler için
Stres engel oluyor işte ve demek zamanı var biraz daha bi engel yoksa rahatlamak gerekir. Gerçi engel olsa da rahat olmak gerekir Allah nasip etsin yeterBende de böyle canım 7kez denedim niye böyle oluyor bilmiyorumgayet büyüyor yumurtalar
Canım doktorlar zayıfla diyor klomen veriyor zayıfla diyor aşılamaya çağırıyor bu neyin kafası bilmiyorum kafaları naneStres engel oluyor işte ve demek zamanı var biraz daha bi engel yoksa rahatlamak gerekir. Gerçi engel olsa da rahat olmak gerekir Allah nasip etsin yeter
Kaç ki kilon kuzum. Bana da aynı şekilde kilo ver dedi. Ama şöyle ben bir yılda 12 kilo alarak 64 kg oldum, ani aldığım kiloyu vermemi istiyorlarCanım doktorlar zayıfla diyor klomen veriyor zayıfla diyor aşılamaya çağırıyor bu neyin kafası bilmiyorum kafaları nanepko var bende madem işe yaramayacak niye oyalıyorlar ki tabi ki Allah nasip etsin yeterde nezaman yani 4 yıl olacak iğne mi denemedim klomen mi denemedim kürler mi içmedim olmayınca olmuyor çok üstüne titreyince hiç olmuyor yani 1 kimyasal şüphem var oda şüphe yani doktorun dediğine göre Herşeyin hayırlısı kiloluların hamile kalabilmesi de beni oldukça şaşırtıyor oda ayrı mesele
Benim adet belirtilerim değil ama bunlarBence normal benim adet belirtilerim 10-12 gün önceden başlıyor maalesef ama adet olmadığın sürece umut vardır hayırlısı olsun
Evet bir dur diyebilsek beynimize.. Maalesef olmuyor işteBenim de 2 yumurtam vardı iyi durumda olan baya da olası görünüyordu ama nasip. Sonrasında ben artık çok iyi bir profesör ile devam edeceğim. Kendisiyle görüştüğümde bana stres yapıp kafana taktığın için olmuyor dedi. Yoksa her şey yolunda. E bi de çocuk biz istediğimizde gelmiyor dedi. Sabrediceksin sadece bekliceksin zamanını dedi. Ya o kadar haklı ki. Biz kendimizi delirtiyoruz zorla.
Bende öyleyim canım şuan 64 kiloyum aynıyız ama boyum kısa 1.53Kaç ki kilon kuzum. Bana da aynı şekilde kilo ver dedi. Ama şöyle ben bir yılda 12 kilo alarak 64 kg oldum, ani aldığım kiloyu vermemi istiyorlar
Aynrn canım prki glifor verdi mi insülin direnci var mı sende deBende öyleyim canım şuan 64 kiloyum aynıyız ama boyum kısa 1.53ı yüzden baya toparlak duruyorm özellikle bel çevresi ve yüüzm aşırı tombiş bacaklarımda bişey yok olduğu gibi komple karın bölgesi yağlanıyor bende geçen sene 10 kilo verdim 10 kilo daha vermem lazım dediğin gibi aldığım kiloyu verip ideal eski kiloma düşmemi istiyolar haklılar ama bu pko başa bela oldu bana
Var insülin direnci bende canım matofin kullandım bende gliforum muadili çok mide bulantısı yaşadım bıraktım kaç aydır ama işe yarıyor diyetle uygulayınca ilaçla birlikte o şekilde 8 kilom gitti birazAynrn canım prki glifor verdi mi insülin direnci var mı sende de
Oo maşallah ne kadar sürede gittiVar insülin direnci bende canım matofin kullandım bende gliforum muadili çok mide bulantısı yaşadım bıraktım kaç aydır ama işe yarıyor diyetle uygulayınca ilaçla birlikte o şekilde 8 kilom gitti biraz
Benim tiroid sorunum var ondan biraz uzun sürdü 5-6 ay felan canım ancaOo maşallah ne kadar sürede gitti
Olsun yine de gayet güzel. Diyet de yaptın mı baya baya pekiBenim tiroid sorunum var ondan biraz uzun sürdü 5-6 ay felan canım anca
Ozaman yapıyodum evet önce yumurta diyeti yaptım matofin ilaçıyla 6 kilo vermiştim sonrasında diyetisyene başvurdum onunlada 3-4 kilo daha verdim sonra ilacıda diyetide. Malesef bıraktım şuan 64 kiloyum kısa boylu olduğum için çok kötü duruyorum komple bel cevrrme iniyor kilo yağlanıyor bide yüzüm hemen tombul oluyoOlsun yine de gayet güzel. Diyet de yaptın mı baya baya peki
Ay benm de aynı direk karın ve herkes hamile sanıyodu. Arkadaşım hamile, 5 aylık olana kadar hamile misin sorularının hedefi olmadı çünkü bana soruyorlardı hamilr sandıkları için göbeğimden. En son sinirlendim diyete başladım ama ramazanda ara verdim şimdi devam rtcem inş ilaç desteğim de varOzaman yapıyodum evet önce yumurta diyeti yaptım matofin ilaçıyla 6 kilo vermiştim sonrasında diyetisyene başvurdum onunlada 3-4 kilo daha verdim sonra ilacıda diyetide. Malesef bıraktım şuan 64 kiloyum kısa boylu olduğum için çok kötü duruyorum komple bel cevrrme iniyor kilo yağlanıyor bide yüzüm hemen tombul oluyosinir oluyorum bu pkonun getirdiği hastalıklara
Banada bir kadın sen hamileydin doğurdun mu dedi!! Bende yoo hamile değildim dedim ben gördüm ama sen hamileydin diye benle ağız dalaşına girdi sanki doğursam haberim olmayacak üstüne bide bana kısır demesin mi okkalı küfür yedi benden amaAy benm de aynı direk karın ve herkes hamile sanıyodu. Arkadaşım hamile, 5 aylık olana kadar hamile misin sorularının hedefi olmadı çünkü bana soruyorlardı hamilr sandıkları için göbeğimden. En son sinirlendim diyete başladım ama ramazanda ara verdim şimdi devam rtcem inş ilaç desteğim de var
Bağırsak sendromu vardır sende her şey karnonhidratta bitiyor inan bana. Valla adet günü ilişkiye girip hamile kalanı duydum canım o yüzden mümknBanada bir kadın sen hamileydin doğurdun mu dedi!! Bende yoo hamile değildim dedim ben gördüm ama sen hamileydin diye benle ağız dalaşına girdi sanki doğursam haberim olmayacak üstüne bide bana kısır demesin mi okkalı küfür yedi benden amabende napacağımı bilmiyorum bide bu aralar çok şişkinim balon gibiyim 3 gündür çok kötü görüntü oluyor bişey mi dokunuyor acaba bana şişkinlik ediyor .. ve inmiyorda adete 6 gün var takvime göre göğüslerimde de hafif ağrı var şimdiden .. sence adete 6 gün kala ilişki olsa gebelik şansı olur mu ya veren allah tabi ol der olurda çok merak ediyorum..
Doğrudur canımBağırsak sendromu vardır sende her şey karnonhidratta bitiyor inan bana. Valla adet günü ilişkiye girip hamile kalanı duydum canım o yüzden mümkn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?