• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar

canselmaviii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Selam kızlar bende pcos olduğu için klomen kullanmaya başladım gebelik için ilk ayım bitti test yaptım negatif çıktı hamilelik yok ama reglimde gelmedi ben şimdi 2. Kutuya başlayacağım ama reglinin 3. Günü başlanıyor tarlusal vb bir adet söktürücü mü kullanmalıyım yoksa kendiliğinden gelmesini mi bekleyeyim adetlerim çok uzun zaman gelmiyor düzensizlik var klomen kullanıp 2. Kutuya nasıl başladınız bu durumu yaşayan var mı

Selam kızlar bende pcos olduğu için klomen kullanmaya başladım gebelik için ilk ayım bitti test yaptım negatif çıktı hamilelik yok ama reglimde gelmedi ben şimdi 2. Kutuya başlayacağım ama reglinin 3. Günü başlanıyor tarlusal vb bir adet söktürücü mü kullanmalıyım yoksa kendiliğinden gelmesini mi bekleyeyim adetlerim çok uzun zaman gelmiyor düzensizlik var klomen kullanıp 2. Kutuya nasıl başladınız bu durumu yaşayan var mı
Tarlusal kullanmayın bence . Geç döllenme olabilir hiç bilemezsiniz. Adet değilken klomen kullanılmıyor. Bence bekleyin ve kan verin zaten hamileseyniz çıkar net olarak

Canım bende 8 aylık evliyim öncesinen pocs olduğumu biliyordum bebek istediğimiz için doktor kontrolüne girdim klomen başladı dün çatlatma iğnesi yaptırdım senin de doktor kontrolünde değil mi? bu süreçte tarlusal kullanmak doğru değil çünkü doktorum bana adet olmam için hap vermişti ama hamile olsamda bebeğe zarar vermeyecek, tam tersi tutunmasını sağlayacak şekildeydi

Back
X