- Konu Sahibi gamzelii34
-
Selamlar bu ay ilk defa klomenle bebiş için uğraşıyorum.... çatlatma iğnesi diye birşey söylemedi dr.um acaba gerek varmıııııııııı
canım doktorun nasıl uygun görürse o şekilde davranmalısın.belki ilk ay deneyecek iğnesiz çatlama oluyormu diye.
iğneninde garantisi yok mesela ben iğne olduğum halde ikinci kullanışımda kist oldu.
ve sana tavsiyem çok arka arkaya klomen kullanma 2 ay kullanırsan 1 ay ara ver.
merhaba canım. tedavin hayırlı olsun. bence seni kontrole çağırdığında bu iğne işini sor derim. bence biz ne desek yalan olur yani. ben de klomen kullanmıştım çatlatma iğnesi ile. ama kontrollerde karar vermişti doktorum. ilk kullandığımda hamile kaldım her ne kadar sonu iyi bitmese de. senin hakkında hayırlısı olur ve miniğine kavuşursun hayırlısı ile
canım bende ilk defa bu ay klomen kullandım dün doktor knt gittim ve dün akşam catlatma ignemi vuruldum bakalım hayırlısı inş güzel haberler alırız...
bende dün catlatma iğnesi oldum canım.20mm ti yumurtam.
24mm olan yumurta 2 gün önce çatlamış
ayy ne güzel aynı gün olmuşuz catlatma ignesini canım inş rabbim yüzlerimizi güldürür doktorum 3 gün calışma yapın dedi cok önemliymiş o günler sonrası serbest...inş ikizin olur bende ikiz olmasını cok isterdim ama benım tek yumoş var malasef....
bende ilk defa bu ay klomen kulandım dr bana çatlatma ignesi falan vermedi adetin5.günü basladım ayrıca duphaston denilen bir ilaçta verdi oda adetin15.günü kulan ilaç bitikten bir hafta sonra adetolursun yada gebelik olusur dedi gebelik olmassa gel farklı ilaçl verecem dedi ayrıca sogan kürüde uyguladım 2 gün kaldı kürün bitmesine inanın veren allah verir bukadar ilaç ve kür kulandım gebelik olmassa vardır bir hayır der bidahaki aya kaldıgım yerden devam ederim çünkü biz elimizden geleni yapıyoruz veren allah allah oldediginde olur gerisi boş.......
tabiki canım asla üzülmek yok kısmet ne zamansa o zaman olur mutlaka...... benım 11.günüm 24mm yumurtam vardı 13. günü çatladı.. 15 gün doktora gittiğimde 20mm bır yumurta daha çıktı onuda çatlamak üzere oldugunu söyledi ama yınede pregnly ıgne vurun dedı... valla elımden gelenı yaptım tüm çalışmaları :26: ben incir yedim bol bol kuru üzüm yedım ayrıca mercımek corbasıda gebelık oluşumunda cok faydalıymıs canım.. senın yumurtaların catladımı kaç buyuklugunde oldu ...çatladımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?