Klomen kullananlar......

canım benım bu ay 2 yumoşum oldu :)) bende arada bazen kuru incir kuruüzüm yedim. mercimek cok faydalıymıs gebelık ıcın.. adacayı ıctım yumurtlama gunune kadar arada bazen.... benım 11. gunumde 24mm yumoşum vardı. 13. gun kendısı catladı. 15.gün gittiğimde 20mm baska yumuoş vardı onuda ıgne verdı doktor sanırım catladım beklemedeyım ınsallahhhhhhhhh hepımıze bu sayfada hamıleyıımmmmmmmmmmmmmmmmmm dıye yazmak nasıp olur .....

Son düzenleme:
bilmiyorum takip edilmedi. bundan oncekinde 3 tane olmustu. senin nasildi? bu arada ne kadar zamandir deniyorsunuz hamile kalmayi?

benım 2 tane oldu bu ay canım 11. gun 24mm dı 13.gun catladı. 15.gun se 20mm olan catlatma ıgnesı oldum canım... 2 senelık evlıyım 32 yasındayım yasladım yanııı

canımmmmm klomen zaten buyutuyo yumoşları asırı yapma cok buyur kıst olur tatlımmmm arada bazen ye yanıı

canımmmmm klomen zaten buyutuyo yumoşları asırı yapma cok buyur kıst olur tatlımmmm arada bazen ye yanıı

ya bide oda var dimi fazla büyüme. içmiyim bari korktum hemen en iyisi yemek önce şu klomeni bi kullanayım bakim ne kadar büyicek. iyiki hatırlattın canımm yaa olurdu artık benim yumoşlar dombili :)

ya bide oda var dimi fazla büyüme. içmiyim bari korktum hemen en iyisi yemek önce şu klomeni bi kullanayım bakim ne kadar büyicek. iyiki hatırlattın canımm yaa olurdu artık benim yumoşlar dombili :)

sorma ben yenı klomen kullandıgımda okumustum bır bayan hastanelık olmus aman dıkkat et canım 2 sabah 2 aksam cevızle fılan ye ıncırı faydalı ama fazlası zarar zaten klomenin işi yumoş yapmak canım

inşallahh batımız aynı sanırım benım ya 11 yada 12 nısan canımm ay inş bu kadar ugraslarımız boş kalmaz....ben unutmaya calışıyorum vallahı aklıma getırmemeye calısıyorum

inş canım ya bende hic belirti yok zaten bu aydan umutlu degilim olmıycakmış gibi geliyo bana tabi hayırlısı olsun en başta...bende unutmak icin temizlige verdim kendimi aklıma getirmek istemiyorum

inş canım ya bende hic belirti yok zaten bu aydan umutlu degilim olmıycakmış gibi geliyo bana tabi hayırlısı olsun en başta...bende unutmak icin temizlige verdim kendimi aklıma getirmek istemiyorum

canım inan bana bende aynı benımde bu ay olmayacak bırdahakı ayda bu kadar ugrasmıcam hıc (

gamze kaç defa geldim yoksun.. nisan topiğinede gelmiyon valla küsüyom sana heee:)))

ayy ne zor beklemek yaa adetime 2 hafta var daha, sonrada 5. gün kullanmaya başlayacağım klomeni daha. Zaten bu ay hamiş kalamayacağım çok belli bi an önce başlasaydım şu ilaç tedavisine büyüsedi yumoşlarım...

canım inan bana bende aynı benımde bu ay olmayacak bırdahakı ayda bu kadar ugrasmıcam hıc (
off canım ya ne zor dimi beklemek umutlu olsak sonu hüsran olcak diye korkuyosun en iyisi umutsuz bekleyelimki sonunda belki bi mucize olur hayırlısı olsun hepimiz icin...

canım inş bu ay hamiş kalırsın tedaviye gerek kalmadan dedigin gibi beklemek cok zor gercekten rabbim sabır versin bizlere...

arkadaslar benim bat 11. yumurtlama doneminde batmalar olmustu hep kasiklarda.doktor yumurtluosundur demisti.hala ara ara oluyor gecmedi.bazen bobrekte bazen kasiklarda hatta bazen iyice karnimin kosesinde. catlatma ignesi kullanmadim kist yapmis olabilir mi?

canım benımde gogus uclarım felaket oldular cok acıyolar. akıntım var bırde baskada belırtı yok .. az kaldı bakalım ama benımde umudum kalmadı olmayacak gıbı gelıyo banada

nıckın aşagıdaydı canım :26: yokmuydun yanı neyse ne yaptın belırtı yazsana bana
hamilelige dair hic bir belirti yok bende. sadece bu batmalar var ondanda korkuyorum kist falan olmasa die.adet agrim basladi zaten hani akicakmis gibi hissedersin ya oyle. sen de nasil?

`