- Konu Sahibi gamzelii34
-
slm kızlar artık bende bu kervana katıldım 34 yaşındayım ve 3 senelik evliyim. 1,5 sene önce bebek istedik ama 6 ay kadar korunduğumuz için doktorum 1 sene deneyin dedi. tabi olmayınca geçen ay doktora gittim kontrol için adetim düzenli 12 ünde 12mm olmuş yumoşlar ancak eşim yanımda olmadığı için gelmesini bekledim. evet geldi bu ay bugün hemmen gittim tekrar doktora bugün adetin 13. günü benim yumurtalardan en büyüğü olmuş 12mm dedi küçük geç büyüyor adeti getiren bir ilaç verdi kafam kazan gibiii. adetin 5. günüde klomen verdi hadi hayırlısı bakalım nolacak. birde ben şu incir kürüne başladım bugün bitkisel takviye yapayım dedim :) inşallah çok geçmeden hamiş kalırımsözde rejime başlamıştım olcak göbüşüm kocaman bebiş için olsun varsın göbüşüm allah hepimize versin tatlı tatlı bebişler
bilmiyorum takip edilmedi. bundan oncekinde 3 tane olmustu. senin nasildi? bu arada ne kadar zamandir deniyorsunuz hamile kalmayi?
slm kızlar artık bende bu kervana katıldım 34 yaşındayım ve 3 senelik evliyim. 1,5 sene önce bebek istedik ama 6 ay kadar korunduğumuz için doktorum 1 sene deneyin dedi. tabi olmayınca geçen ay doktora gittim kontrol için adetim düzenli 12 ünde 12mm olmuş yumoşlar ancak eşim yanımda olmadığı için gelmesini bekledim. evet geldi bu ay bugün hemmen gittim tekrar doktora bugün adetin 13. günü benim yumurtalardan en büyüğü olmuş 12mm dedi küçük geç büyüyor adeti getiren bir ilaç verdi kafam kazan gibiii. adetin 5. günüde klomen verdi hadi hayırlısı bakalım nolacak. birde ben şu incir kürüne başladım bugün bitkisel takviye yapayım dedim :) inşallah çok geçmeden hamiş kalırımsözde rejime başlamıştım olcak göbüşüm kocaman bebiş için olsun varsın göbüşüm allah hepimize versin tatlı tatlı bebişler
canımmmmm klomen zaten buyutuyo yumoşları asırı yapma cok buyur kıst olur tatlımmmm arada bazen ye yanıı
ya bide oda var dimi fazla büyüme. içmiyim bari korktum hemen en iyisi yemek önce şu klomeni bi kullanayım bakim ne kadar büyicek. iyiki hatırlattın canımm yaa olurdu artık benim yumoşlar dombili :)
sorma ben yenı klomen kullandıgımda okumustum bır bayan hastanelık olmus aman dıkkat et canım 2 sabah 2 aksam cevızle fılan ye ıncırı faydalı ama fazlası zarar zaten klomenin işi yumoş yapmak canım[/QUO
Allah korusun. aslında ben incirle cevizi çok severim hep de yemişimdir demekki zamanı denk gelmemiş olsun yemeye devam arada. ya bide ikiz falanda oluyomuş bu çatlatma işleminde ben birine razıyım olur mu bide ikiz ohh missss. ama doktor demedi iğne felan. dedi kolomene adetin 5. gün başla sonra adetin 12. günü gel dedi. heralde önce kendi çatlayabiliyomu diye bakacak ne
sorma ben yenı klomen kullandıgımda okumustum bır bayan hastanelık olmus aman dıkkat et canım 2 sabah 2 aksam cevızle fılan ye ıncırı faydalı ama fazlası zarar zaten klomenin işi yumoş yapmak canım[/QUO
Allah korusun. aslında ben incirle cevizi çok severim hep de yemişimdir demekki zamanı denk gelmemiş olsun yemeye devam arada. ya bide ikiz falanda oluyomuş bu çatlatma işleminde ben birine razıyım olur mu bide ikiz ohh missss. ama doktor demedi iğne felan. dedi kolomene adetin 5. gün başla sonra adetin 12. günü gel dedi. heralde önce kendi çatlayabiliyomu diye bakacak ne
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ikiz bebişler olur dr kontrollerını aksatma baksın ıyıce yumurtalarına canım cok onemlı tehlıkelı aynı zamanda yanııı .... benım 9 gun gıbı zamanım kaldı umutsuz oluyo ınsan ne bıleyım stresde önemlı off offff.. valla halımız kötu
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ikiz bebişler olur dr kontrollerını aksatma baksın ıyıce yumurtalarına canım cok onemlı tehlıkelı aynı zamanda yanııı .... benım 9 gun gıbı zamanım kaldı umutsuz oluyo ınsan ne bıleyım stresde önemlı off offff.. valla halımız kötu
yook aksatmam gününde dayanıcam kapısına :) Allah ümitlerini tüketmesin tezz zamanda bebiş versin hayırlısıyla. evet herşey strese bağlı çalışıyordum iş stresi, şimdi çalışmıyorum yine ev işi, bahçe işi (bahçeyi güzelleştircem yabani otları temizlicem diye her yanım ağrıyor bu arada çapa yapmaktan) bide bebek için strese girdim daha ilk günden pöff stres bizim içimizde herşey bahane...
yook aksatmam gününde dayanıcam kapısına :) Allah ümitlerini tüketmesin tezz zamanda bebiş versin hayırlısıyla. evet herşey strese bağlı çalışıyordum iş stresi, şimdi çalışmıyorum yine ev işi, bahçe işi (bahçeyi güzelleştircem yabani otları temizlicem diye her yanım ağrıyor bu arada çapa yapmaktan) bide bebek için strese girdim daha ilk günden pöff stres bizim içimizde herşey bahane...
aynen süreklı aklım bebıste .... bende ev hanımıyım temızlık yemek mısafır derken yıne aklımda bebıs acabalarla yasıyoruz ıste anlıyorum zor ..... ben cıkıyorum canım sabah erken kalkıcam yarın gorusuruz ınsllah ALLAha emanetsın byby cnmm ıyı geceler
inşallahh batımız aynı sanırım benım ya 11 yada 12 nısan canımm ay inş bu kadar ugraslarımız boş kalmaz....ben unutmaya calışıyorum vallahı aklıma getırmemeye calısıyorum
inş canım ya bende hic belirti yok zaten bu aydan umutlu degilim olmıycakmış gibi geliyo bana tabi hayırlısı olsun en başta...bende unutmak icin temizlige verdim kendimi aklıma getirmek istemiyorum
off canım ya ne zor dimi beklemek umutlu olsak sonu hüsran olcak diye korkuyosun en iyisi umutsuz bekleyelimki sonunda belki bi mucize olur hayırlısı olsun hepimiz icin...canım inan bana bende aynı benımde bu ay olmayacak bırdahakı ayda bu kadar ugrasmıcam hıc(
ayy ne zor beklemek yaa adetime 2 hafta var daha, sonrada 5. gün kullanmaya başlayacağım klomeni daha. Zaten bu ay hamiş kalamayacağım çok belli bi an önce başlasaydım şu ilaç tedavisine büyüsedi yumoşlarım...
arkadaslar benim bat 11. yumurtlama doneminde batmalar olmustu hep kasiklarda.doktor yumurtluosundur demisti.hala ara ara oluyor gecmedi.bazen bobrekte bazen kasiklarda hatta bazen iyice karnimin kosesinde. catlatma ignesi kullanmadim kist yapmis olabilir mi?
swettt canım ordamısın
simdi burdayim ama bu saatte kim olsun buralarda:))
hamilelige dair hic bir belirti yok bende. sadece bu batmalar var ondanda korkuyorum kist falan olmasa die.adet agrim basladi zaten hani akicakmis gibi hissedersin ya oyle. sen de nasil?nıckın aşagıdaydı canım :26: yokmuydun yanı neyse ne yaptın belırtı yazsana bana