- Konu Sahibi gamzelii34
-
canım hayırlısı olsun ben pek umutlu degilim olmıycakmış gibi geliyo bana o yüzden günleride saymıyorum her ay heycanla bekleyen ben bu ay hic heycan yok ama yinede nasip inş bu ay bi mucize olur ve bebişlerimiz göbüşlerimize gelirozaman beraber canımmmmmmm hakkımızda hayırlısı inşallah.valla bız cuma ve bugun calışma yaptık bugun eşim şehir dışına cıktı malesef inş kalırız bu ay :26: 11 günümüz var nasıl geçecek sabırsızım
valla canım doktor takibinde degilim kaç milim olmus çatlamışmı hiç bir fikrim yok olmuşsa çatlamışsa kendiliginden olmuş yada olmamış doktor gel demediki sadece ilaç verdi adet olursan gel dedi nebileyim yaaa vala işimiz allaha kalmış.... ama dünden sag kasıgım çok agrıyor bu nedir onuda bilmiyorum adetime 5 gün var yumurtam büyüyor yoksa çatlıyormu hiç anlamıyorum kasıklarda agrı var heray oldugu gibi adet olacam heralde ilaçlarda kar etmedi galiba...
canım hayırlısı olsun ben pek umutlu degilim olmıycakmış gibi geliyo bana o yüzden günleride saymıyorum her ay heycanla bekleyen ben bu ay hic heycan yok ama yinede nasip inş bu ay bi mucize olur ve bebişlerimiz göbüşlerimize gelir
gamzem geldim kuzum nerdesin sen bakim..
merhaba kızlar bende doktora gittim bugün adetimin 4.günü yarın klomene başlıycam..kutu bittikten 4 5 gün sonra tekrar gel dedi doktor..daha koskoca 10 gün var bakalım kısmet neler olacak göreceğiiiiizz..hakkımızda hayırlısı inşallaaaahhh...
sen cıktın temızlık yaptım canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
ben geldim gamzem yine yok .. biz buluşamıcaz herhalllll:)))
mrb ben asilama sirasinda kullandim ilk klomeni o zaman catlatma ignesi vermisti. bu ay ikinci defa kullaniyorum ama bu sefer igne yok. kist olusmasindan bende korkuyorum. benim bat da 11 nisan bu arada
kızlar bütün yorumlarınızı okudum hepimizin hakkında hayırlısı olur inş. bende çapada 2 kez tüp bebek yaptım ilki yarım bırakıp iptal etmek zorunda kalmıştık 2, tüp bebeğimde tutmadı ama o zaman 3 tane embriyo dondurmuştuk nisan 17 de ist. tekrar gelip transferimi yapacağım ama ben daha erken diyorum biraz daha bekliyeyim bünyem çok sarsıldı. komşum klomeni kullandı bir ay 2 adetten sonra oda hamile kaldı şimdi bana oda diyorki sende kullan belki sende klomenle kalırsın dedi bilmiyorum yani şimdi kist falan diye yazılmış çoğu konularda ve sizin yazdığınız yazılarda ne yapayım bilmiyorum arkadaşlar piskolojim çok bozuldu 60 kilodan 80 kiloya fırladım bu tedavilerle zaten ayrıyeten hormonlarım çok değişti o yüzden tüp bebekteki transfere çok uzak bakıyorum sadece eşimin zoruyla gidip şimdi yapacağım...
benım batımda 11 nısan hadı inşallahhh. gögüs uclarında agrı varmı sende.. benım ağrıyor :26:
kızlar bütün yorumlarınızı okudum hepimizin hakkında hayırlısı olur inş. bende çapada 2 kez tüp bebek yaptım ilki yarım bırakıp iptal etmek zorunda kalmıştık 2, tüp bebeğimde tutmadı ama o zaman 3 tane embriyo dondurmuştuk nisan 17 de ist. tekrar gelip transferimi yapacağım ama ben daha erken diyorum biraz daha bekliyeyim bünyem çok sarsıldı. komşum klomeni kullandı bir ay 2 adetten sonra oda hamile kaldı şimdi bana oda diyorki sende kullan belki sende klomenle kalırsın dedi bilmiyorum yani şimdi kist falan diye yazılmış çoğu konularda ve sizin yazdığınız yazılarda ne yapayım bilmiyorum arkadaşlar piskolojim çok bozuldu 60 kilodan 80 kiloya fırladım bu tedavilerle zaten ayrıyeten hormonlarım çok değişti o yüzden tüp bebekteki transfere çok uzak bakıyorum sadece eşimin zoruyla gidip şimdi yapacağım...
bende adet sancilari var suan hemde baya siddetli oyuzden ben pek umutlu degilim. senin kacinci ayin bu?
ilk ayım bat nısan 11 canım bakalım.. bendede var aralarda adet olacak gıbı sancılar anlamadım vallahı
hadi hayirlisi ins hepimiz icin
inş canımmmm.. kaç yumurtan oluştu senın bu ay ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?