Klomen kullananlar......

canım hayırlısı olsun ben pek umutlu degilim olmıycakmış gibi geliyo bana o yüzden günleride saymıyorum her ay heycanla bekleyen ben bu ay hic heycan yok ama yinede nasip inş bu ay bi mucize olur ve bebişlerimiz göbüşlerimize gelir

canım bence bi git doktora kıst yapabılıyormus catlamazsa .. sonra kıstler ıcın ugrasırsın ALLAH korusun

inşallahh batımız aynı sanırım benım ya 11 yada 12 nısan canımm ay inş bu kadar ugraslarımız boş kalmaz....ben unutmaya calışıyorum vallahı aklıma getırmemeye calısıyorum

merhaba kızlar bende doktora gittim bugün adetimin 4.günü yarın klomene başlıycam..kutu bittikten 4 5 gün sonra tekrar gel dedi doktor..daha koskoca 10 gün var bakalım kısmet neler olacak göreceğiiiiizz..hakkımızda hayırlısı inşallaaaahhh...

inşallah canımmmm... yumoşlarına bakacak canım inşallah bol bol yumoşun olur

mrb ben asilama sirasinda kullandim ilk klomeni o zaman catlatma ignesi vermisti. bu ay ikinci defa kullaniyorum ama bu sefer igne yok. kist olusmasindan bende korkuyorum. benim bat da 11 nisan bu arada

mrb ben asilama sirasinda kullandim ilk klomeni o zaman catlatma ignesi vermisti. bu ay ikinci defa kullaniyorum ama bu sefer igne yok. kist olusmasindan bende korkuyorum. benim bat da 11 nisan bu arada

benım batımda 11 nısan hadı inşallahhh. gögüs uclarında agrı varmı sende.. benım ağrıyor :26:

kızlar bütün yorumlarınızı okudum hepimizin hakkında hayırlısı olur inş. bende çapada 2 kez tüp bebek yaptım ilki yarım bırakıp iptal etmek zorunda kalmıştık 2, tüp bebeğimde tutmadı ama o zaman 3 tane embriyo dondurmuştuk nisan 17 de ist. tekrar gelip transferimi yapacağım ama ben daha erken diyorum biraz daha bekliyeyim bünyem çok sarsıldı. komşum klomeni kullandı bir ay 2 adetten sonra oda hamile kaldı şimdi bana oda diyorki sende kullan belki sende klomenle kalırsın dedi bilmiyorum yani şimdi kist falan diye yazılmış çoğu konularda ve sizin yazdığınız yazılarda ne yapayım bilmiyorum arkadaşlar piskolojim çok bozuldu 60 kilodan 80 kiloya fırladım bu tedavilerle zaten ayrıyeten hormonlarım çok değişti o yüzden tüp bebekteki transfere çok uzak bakıyorum sadece eşimin zoruyla gidip şimdi yapacağım...

kullanilan ilaclar kilo yapabiliyormus zaten.tabi birde cok stresli bir durum oldugu icin bazi insanlar kendini yemeye veriyor. bazilarida yemekten kesiliyor. Rabbim hayirlisyla nasip eder ins en kisa zamanda. esinizde sorun yoksa klomen belki olur bilemiyorum

canım doktor kontrolunde hıcbırsey olmaz merak etme. yumurta takıbınıde yaptır inşallah hayırlısı ıle olurr..

slm kızlar artık bende bu kervana katıldım 34 yaşındayım ve 3 senelik evliyim. 1,5 sene önce bebek istedik ama 6 ay kadar korunduğumuz için doktorum 1 sene deneyin dedi. tabi olmayınca geçen ay doktora gittim kontrol için adetim düzenli 12 ünde 12mm olmuş yumoşlar ancak eşim yanımda olmadığı için gelmesini bekledim. evet geldi bu ay bugün hemmen gittim tekrar doktora bugün adetin 13. günü benim yumurtalardan en büyüğü olmuş 12mm dedi küçük geç büyüyor adeti getiren bir ilaç verdi kafam kazan gibiii. adetin 5. günüde klomen verdi hadi hayırlısı bakalım nolacak. birde ben şu incir kürüne başladım bugün bitkisel takviye yapayım dedim :) inşallah çok geçmeden hamiş kalırım sözde rejime başlamıştım olcak göbüşüm kocaman bebiş için olsun varsın göbüşüm allah hepimize versin tatlı tatlı bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…