klomen kullananlar!

bende klomen kullandım adetın 5.günü verdi 5 gün içtim.sora muayene oldum ve ıkı yumurtam oluşmuş biri 17 biri 12mm. 3 gün dinlen ve 5gün ilişki dedi.perşmbe dr gıdıcem iğneden söz etmedi.bu arada benım bır oğlum var tedavisiz hamıle kalmıştım bir çok şeye yabancıyım ikincide böle şeyler yaşıycamı bılmıordum oğlumada 8 ayın üstune hamıle kalmiştım ama kalamıorum dıe dr gtmiştım hiç bir sorunun yok demiştı o zaman yumurtlama gunlerımı hesaplamıştı ve o gunlerde ilişki demişti.o ay hamıle kalmıştım.şimdi yumurtlama da sorun olduğunu söledi bir çok tahlil werdi hepsi normal çıktı çok şükür.Klomene başladık,sonucu çok merak ediyorum.ilk çocuktaki gıbı uykularım kaçmaya başladı bu duyguyu tattığım halde..RABBİM TÜM İSTEYENLERE WERSİN.

bende klomen kullandım adetın 5.günü verdi 5 gün içtim.sora muayene oldum ve ıkı yumurtam oluşmuş biri 17 biri 12mm. 3 gün dinlen ve 5gün ilişki dedi.perşmbe dr gıdıcem iğneden söz etmedi.bu arada benım bır oğlum var tedavisiz hamıle kalmıştım bir çok şeye yabancıyım ikincide böle şeyler yaşıycamı bılmıordum oğlumada 8 ayın üstune hamıle kalmiştım ama kalamıorum dıe dr gtmiştım hiç bir sorunun yok demiştı o zaman yumurtlama gunlerımı hesaplamıştı ve o gunlerde ilişki demişti.o ay hamıle kalmıştım.şimdi yumurtlama da sorun olduğunu söledi bir çok tahlil werdi hepsi normal çıktı çok şükür.Klomene başladık,sonucu çok merak ediyorum.ilk çocuktaki gıbı uykularım kaçmaya başladı bu duyguyu tattığım halde..RABBİM TÜM İSTEYENLERE WERSİN.

amiiinnnn ama yumurtaların cok iyi gelişmiş benimki klomen kullanmama ragmen böyle iyi büyümemişti sıkma bence canını cok iyi büyümüşler catlatma ignesı vermedıysen her an catlayabılır dıye vermemıstır gün aşırı mı ilişki dedı

hyr,olduğu kadar dedi,zorlama gıbı demek ıstedi sanki.ama ben her gün deniyorum şansımı canımdanda bezdım bu arada..ılkındede uraşmıştık bır hafta değmişti inş bundada öle olur.olmazsa rahim filmi çekıcez dedi.

hyr,olduğu kadar dedi,zorlama gıbı demek ıstedi sanki.ama ben her gün deniyorum şansımı canımdanda bezdım bu arada..ılkındede uraşmıştık bır hafta değmişti inş bundada öle olur.olmazsa rahim filmi çekıcez dedi.

yanı doktorlar kasma dıyor genelde onlar rahat tabıı yumurta 18 ile 20 mm arası catlıyor dıye bılıyorum ama genelde 18 mm senın ertesı gunu catlar carladıktan sonra ilişki diyolar gün aşırı rahim filminide kanalların acıkmı dıye bakıcaktır ama bır cocuk var kanallaın acıktır zaten ıyıce arastır bence rahım fılmı cekmek kalay degıl o en son yapılcak bıbı kendı doktorumdan bılıyorum gercı senın hormonlarda falan herhangi birsey cıkmamıstı dımı

yanı doktorlar kasma dıyor genelde onlar rahat tabıı yumurta 18 ile 20 mm arası catlıyor dıye bılıyorum ama genelde 18 mm senın ertesı gunu catlar carladıktan sonra ilişki diyolar gün aşırı rahim filminide kanalların acıkmı dıye bakıcaktır ama bır cocuk var kanallaın acıktır zaten ıyıce arastır bence rahım fılmı cekmek kalay degıl o en son yapılcak bıbı kendı doktorumdan bılıyorum gercı senın hormonlarda falan herhangi birsey cıkmamıstı dımı

hepsi normal çıktı hormon testlerinin.ertesi gunu çatladımı bılmıorıum ama ertesı gune ilişki önermedi 3gun sora başlayın dedi.öle yaptık.iğneyi ne zaman yapıyorlar?banada yapabılır mı perşembe gunu acaba?bu arada senın tedavı surecınden bahsedebılırmısın klomenı ne zamandır kullanıosun?rahım fılmı için hanı bişeyın görunmuyor testlerde rahme bakarız artık göremediğimz bır sorunun mu war dıe dedi.

hepsi normal çıktı hormon testlerinin.ertesi gunu çatladımı bılmıorıum ama ertesı gune ilişki önermedi 3gun sora başlayın dedi.öle yaptık.iğneyi ne zaman yapıyorlar?banada yapabılır mı perşembe gunu acaba?bu arada senın tedavı surecınden bahsedebılırmısın klomenı ne zamandır kullanıosun?rahım fılmı için hanı bişeyın görunmuyor testlerde rahme bakarız artık göremediğimz bır sorunun mu war dıe dedi.

evet bende oyuzden son anda yazdım hormonlarla ılgılı bısı varmı dıye cunku genlede en son fılme bakıyolar sende bi sorun olmayıncada en son oraya bakıcak demkkı benım hrtmon yukseklıgım var ve yumurtlamam durmus yani var olan yumurtalarımla adet oluyorum o yumurtalarım bitince yumurtam falan kamıycak oyuzden bız biran önce cocuk sahıbı olmamız lazım 1 bucuk senelık evlıyım daha cocuk dusunmuyorduk ama boyle olunca 2 aydır denıyorum klomen ıcıyorum ama benım yumurtalarım cok gec buyuyor banada igne yapılmadı kendılıgınden catladı ogun itibariyle gün asırı ilişki dedı doktor bakalım cumartesı bellı olucak 4 gunum kaldı 4 gun sonra umarım kırmızım gelmezde hamıle oldugum haberını alırım bu arada yasım daha 24

evet bende oyuzden son anda yazdım hormonlarla ılgılı bısı varmı dıye cunku genlede en son fılme bakıyolar sende bi sorun olmayıncada en son oraya bakıcak demkkı benım hrtmon yukseklıgım var ve yumurtlamam durmus yani var olan yumurtalarımla adet oluyorum o yumurtalarım bitince yumurtam falan kamıycak oyuzden bız biran önce cocuk sahıbı olmamız lazım 1 bucuk senelık evlıyım daha cocuk dusunmuyorduk ama boyle olunca 2 aydır denıyorum klomen ıcıyorum ama benım yumurtalarım cok gec buyuyor banada igne yapılmadı kendılıgınden catladı ogun itibariyle gün asırı ilişki dedı doktor bakalım cumartesı bellı olucak 4 gunum kaldı 4 gun sonra umarım kırmızım gelmezde hamıle oldugum haberını alırım bu arada yasım daha 24

çok küçükmüşsün daha,Allahın iznıyle olur tabi.ben 29 yaşindayım.sana dua edicem tatlım ben hep dua edıyorum oğlumu severken ısteyen herkese dıe,tadılacak en güzel duygulardan anlatılmaz yaşanır rabbım yaşatsın sanada ..baktımda internet bılıosundur ıllakı incir çok artırıyormuş bol bol ye.bu işler hiç belli olmuyor bnm ark ablası erken menopoza gırdı adet olmuyordu ıkı kızı wardı oğlan istıyordu dr artık senın çocuğun olmaz menopozdasın dedi bı kaça ay sora hamıle kaldı.3.kız geldi:)

bende dün (adetimin 3 günü olan) klomene başladım.23 haziran doktor yumurta takibi yapacakmış inşalah ilaçlar işe yararda .ğneye felan gerek kalmaz.allah hepimizin yardmcısı olsun

merhabalar bende klomeni bir ay kullandım adetimin 3.günü 5 gün günde 2 tane sabah akşam kullandım fakat doktor beni yumurta takibine çağırmadı sizce neden?

ben de geçen ay klomen kullandım beni de çağırmadı kendim gitmiştim çatlama oldu ama gebelik olmadı.bu ay kendim eczanaden aldım klomen aynı şekilde uyguladım.çünkü burda hiç doktor yok ücra bir yer anlıyacağın

arkadaşlar kolmen kullanıldıktan sonra yani ilaç bittikten sonra çatlatma iğnesi yapılıyomuş die duydum.ben kullandım ama bana çatlatma iğnesi yapmadı dr um neden acaba.aranızda hiç klomen kullanıp çatlama iğnesi yaptırmayan varmı benim gibi.nolur yardımcı olun bana kafam karışık:(

canım bende yaklaşık 1 senedir klomen kullanıyorum hiç iğne yapıldığını duymadım doktorumda vermedi yani bende iğne kullanmıyorum..

slm kızlar ben de bu ay klomen kullanmaya baslıcam ama bana da doktorum çatlatma iğnesi filan vermedi adetin 4 üncü günü baslıyıp 5 gün boyunca kullan dedi ama ilaç bittikten sonra da gel filan demedi şimdi ne yapıcam ben ilaç biter bitmez gidiyim mi yoksa bekliyim mi doktora gitmek için

arkadaşlar kolmen kullanıldıktan sonra yani ilaç bittikten sonra çatlatma iğnesi yapılıyomuş die duydum.ben kullandım ama bana çatlatma iğnesi yapmadı dr um neden acaba.aranızda hiç klomen kullanıp çatlama iğnesi yaptırmayan varmı benim gibi.nolur yardımcı olun bana kafam karışık:(

mrb ben yeni üye oldum dogru yere yazıyormuyum bilmiyorum ama amacım sorunuza cevap vermek;
ben adetimin 3,günü klomene başladım ilaç bittikten iki gün sonra dr.a gittim yumurtalarıma baktı. sağ tarafta 19 ve 18 mm capında iki yumurta sol tarafta da 14mm çağında 1 yumurta vardı. hersey iyi catlatma ıgnesıne gerek yok dedı bı sonrakı gunde asılama yaptı asılamadan sonrada herhangı bı ılac vs. vermedi 3 ocakta sonuca bakıcaz dedi

irada ben de klomene adetımın 2. gunu basladım.5 gun kullandım. bıttıkten sonra 4 gun sonra doktora gıtmıs olacagım yanı carsamba gunu. ve heyecanlanıyorum acaba yumurtam olmus mudur? ben normalde 2 ayda bır adet olurum. ınsallah klomen ıse yarar. pekı sen catlatma ıgnesı olmaycama ama asılama oldu demıssın anlamadım nasıl yanı?

bende dün (adetimin 3 günü olan) klomene başladım.23 haziran doktor yumurta takibi yapacakmış inşalah ilaçlar işe yararda .ğneye felan gerek kalmaz.allah hepimizin yardmcısı olsun

bende 3 gününümde başladım bugün ikinci alışım klomeni ve bende 23 şubatta kontrole gideceğim....sizin sonuç ne oldu yazarmısınız şu an hamilelik son ayı olmalı teşekkürler.....

merhaba bayanlar,
ben de bir kez klomen kullandım. iki ay geçti. çocuk sahibi olamadık. bana da çatlatma iğnesi vermedi. yumurtalarımın biri 17 biri 13 dü.
iki klomen arası zaman dilimi ne kadar olmalı.? belli bir zamanı var mı? ya da kaç kez klomen kullanma hakkımız var?
ya da doktora gitmden alıp kullansak klomeni bişe olur mu?

kusura bakmayın çok soru sordum:1:

Klomen bittikten ne kadar sonra ilişki olması gerekiyor?

merhaba,
klomen bittikten sonra yumurta takibi olmalı. yumurtalar yeterli büyüklüğe ulaşırsa kendi çatlaması için beklenebilir veya çatlatma iğnesi verilebilir. çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ilişki olmalıdır.

Arkadaşlar klomen kullanırken yumurtlama gününden kaç gün sonra adet olmak gerekiyor? Doktor beni tam onbeş gün sonra çağırdı onbeş gün sonra gel dedi ama benim merak ettiğim onbeş gün sonrası için çağırdı gün tam adet olmam gereken gün mü yoksa gecilkmeli olarak mı çağırmıştır? Yani çağırdığı gün adetim gecikmiş mi sayılır

Arkadaşlar klomen kullanırken yumurtlama gününden kaç gün sonra adet olmak gerekiyor? Doktor beni tam onbeş gün sonra çağırdı onbeş gün sonra gel dedi ama benim merak ettiğim onbeş gün sonrası için çağırdı gün tam adet olmam gereken gün mü yoksa gecilkmeli olarak mı çağırmıştır? Yani çağırdığı gün adetim gecikmiş mi sayılır
Beni de tam 15 gun sonra cagirdi evet..
Yalniz benim adetim bazen oynuyor 3-5gun..
Tam 15 gun sonra adet tarihime denk gelmeyebilir..
Muhtemelen vajinal ultrason ve kanda b-hcg bakacak.
Idrar tahlili yaptim mi die soracak.
Kan tahlil sonucunu telefonla soyleriz diyerek yollayacak.
Adet olursam da 3.gun prolaktin testi,vajinal muayene ve temizlenince de gel rahim filmi diicek :(
Gerci israrla rahim filmini ertelio benim Dr
Daha yasin kucuk bi kurtaj bi dusuk vakan yok. Bence acik tuplerin Dior.......??????

Back
X