Hicbir sorunu olmayipta hamile kalamayanlar var Rabbim derdi hastaligi veriyo dermanimizi sifamizida versinAynen canım bana tam pko demiyolar ama vücut pko gibi davraniyomus 1 yıldır uğraşıyorum 2 ay önce pko olduğunu öğrendim amin isteyen herkesin ins
Amin canımHicbir sorunu olmayipta hamile kalamayanlar var Rabbim derdi hastaligi veriyo dermanimizi sifamizida versin
Hemen ümitsizliğe kapılma ins güzel haberler alicaz dünden beri bende de adet belirtileri sürekli bakıyorum hic bisey yokKizlar valla bende bildigin adet belirtileri basladi..adetimden once akintimin kokusu degisirdi ogleden sonra hafif kokulu akintim basladi benim. Yarinki testten hicbir umidim yok off bu ay da gitti...
Cok uzgunum su anda ben valla moralim cok bozuldu gercekten allahim ol desin artik cok hazirlamistim kendimii...Hemen ümitsizliğe kapılma ins güzel haberler alicaz dünden beri bende de adet belirtileri sürekli bakıyorum hic bisey yok
Offf bende çok Üzgünüm çok mutsuzumCok uzgunum su anda ben valla moralim cok bozuldu gercekten allahim ol desin artik cok hazirlamistim kendimii...
Evet insan dışarıdan çok belli etmiyor ama içinden eni konu şartlaniyo yani hiç istemiyordum bu kadar bağlanmak hayal kırıklığı yaşamak çok üzücü oluyoOfff bende çok Üzgünüm çok mutsuzumya olmazsa ben hep hamileymisim gibi hareket ediyorum
Adet olmadığımız sürece ümit var demektir pazartesi test yapicam artık senin kaçıncı günBunları yazarken bile hep içimde umut var bak hamileyizdir belki gerçekten diyorum kızıyorum çok kendime
Bende yarin sabah yapicam cnm iste adetime 4 gun kaldiAdet olmadığımız sürece ümit var demektir pazartesi test yapicam artık senin kaçıncı gün
Hadi hayırlısıBende yarin sabah yapicam cnm iste adetime 4 gun kaldi
Ben test yapmamak için kendimi zor tutuyorum ya pazartesine nasıl durucam bilmiyorumbugün sizden hayırlı haberler bekliyorum arkadaşlar :) sevindirin bizi lütfeennnnnnnnn:)
Ne yaptın canımHadi hayırlısı
sabredceksin canım artık daha sağlıklı sonuç için dayan biraz :)Ben test yapmamak için kendimi zor tutuyorum ya pazartesine nasıl durucam bilmiyorum
Acaba tuttuysa 14.gun idrar testinde çıkar mı yoksa direk kan mı versemsabredceksin canım artık daha sağlıklı sonuç için dayan biraz :)
:) vallaha canım bence direk kan ver gitsin teste para vercen sonra çift çizgi çıkınca gene doktora gitcen :) sonuçta o kanı vercen sağlık ocağında bedavadan baktırAcaba tuttuysa 14.gun idrar testinde çıkar mı yoksa direk kan mı versem
Test aldim da evde duruyo birbirimize bakışıp duruyoruz çıkmazsa hem idrar hem kan testinde uzulecegime kan testi yaptirir bi defa şok yaşarım artık:) vallaha canım bence direk kan ver gitsin teste para vercen sonra çift çizgi çıkınca gene doktora gitcen :) sonuçta o kanı vercen sağlık ocağında bedavadan baktır
canım sen bilirsin artık pazartesi bakıştığın şeye bi şeettirirsin :) çıkmazsa ve hastalanmazsan artık bi kaç gün sonra kan testinede gidebilirsinTest aldim da evde duruyo birbirimize bakışıp duruyoruz çıkmazsa hem idrar hem kan testinde uzulecegime kan testi yaptirir bi defa şok yaşarım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?