• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar

benimde bat a 6 gün var ama klomen içmedim bu ay olmaz şuan hiç bir belirti yok hiçbişeye dair... önümüzdeki ay bomba gibi geleceğim inşallah :)

Gönül rahatlığıyla artık diyebilirim ki belirtiniz yok diyeuzulmeyin çünkü benim testim pozitif çıktı :)))) inşallah sağlıklı gebelik tir kizlarrrrr ..
ayyyy harika ben hissetmiştim ama cidden pozitif diceğini :) harika bi haber bu yaaaa :) gözünaydın çok çok çoookkkk mutlu oldum anlatamam :)

Amin canım kızlar şu an inanin çok gönülden dua ediyorum her birinize en yakın zamanda sizlerinde pozitif haberlerinizi duyarım çok çok sdeğişik hissediyorum

Amin canım kızlar şu an inanin çok gönülden dua ediyorum her birinize en yakın zamanda sizlerinde pozitif haberlerinizi duyarım çok çok sdeğişik hissediyorum
çok sağol canım ... bende o duyguyu çok merak ediyorum ... tabiri caizse aptallaşıyor insan öle olmuştu bi arkadaşım şoık olmuştu :) sende ölesindir :) eşine söledinmi ? en önemli sahne o :)

çok sağol canım ... bende o duyguyu çok merak ediyorum ... tabiri caizse aptallaşıyor insan öle olmuştu bi arkadaşım şoık olmuştu :) sende ölesindir :) eşine söledinmi ? en önemli sahne o :)
Söyledim cnm ama planladığım gibi yapamadım çünkü hiç beklemiyordum şok oldum döndüm kaldım saat sabah 5 Te yaptım sonra gittim yattım sonra dedim napıyorum ben sonra hemen uyandırdım eşimi gösterdim testi o uyuyabildi daha sonradan ben hala ruh gibi geziyorum evde uyuyamadim

Söyledim cnm ama planladığım gibi yapamadım çünkü hiç beklemiyordum şok oldum döndüm kaldım saat sabah 5 Te yaptım sonra gittim yattım sonra dedim napıyorum ben sonra hemen uyandırdım eşimi gösterdim testi o uyuyabildi daha sonradan ben hala ruh gibi geziyorum evde uyuyamadim
çok hoş yaaaa :)

Test aldim da evde duruyo birbirimize bakışıp duruyoruz çıkmazsa hem idrar hem kan testinde uzulecegime kan testi yaptirir bi defa şok yaşarım artık
canım hem kan testi garanti olur

Back
X