Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı olsun inşallah kalbinize göre olur, çok beklemeden kavuşursunuz bebeginize :)Teşekkür ederim inşallah sizinde tekrar bi bebeğiniz olur bugün doktordan çıktım yumurtaların büyümüş dedi kasık ağrın var mı dedi yok dedim sormayıda unuttum normal mi diye bakalım haftaya cuma kontrol var çatlayıp çatlamadığına bakacağız dedi inşallah rabbim aratmadan isteyen herkese versin içlerinde banada
Benim de ağırlarım oldu ama aynı zamanda kis de oluşmuştu bir ay ilk denememde olmadı kis olduğu içinde tedaviyi bıraktık bu ay tekrar başladım ve hiç ağrım yok yarın kontrolüm var bakalım hayırlısıBenim amh bakılmadı doktor sadece fsh lh prolaktin ne baktı sadece prolaktin biraz yüksek çıktı diğer değerlerim normal ama hsg falan çekmedi aslında herşeye baksa da tedavi başlasa diye düşündüm ama doktorlar vardır bi bildiği gördüğü bizde 6 aydır düşünüyoruz ilk denemem inş olumlu olur
Meraba bana dönüş yaparsanız sevinirimBenim de ağırlarım oldu ama aynı zamanda kis de oluşmuştu bir ay ilk denememde olmadı kis olduğu içinde tedaviyi bıraktık bu ay tekrar başladım ve hiç ağrım yok yarın kontrolüm var bakalım hayırlısı
Yani galiba olmazsa bi kaç ay sonra çekiyorlar hsg yi zararlı diye hemen çekmek istemiyorlar sanırım ama ben yinede cuma günü bi soracağım hsg çekelim mi diye bakalımAynen her doktorun yontemi farklı. yasınız bana gore genc bir süre daha deneyebilirsiniz dogal sekilde. eger birkaç ay daha denediniz olmuyorsa bence hsg cektirin faydalı olur, genellikle burada da okuyorum hsg cektirdikten sonra 2-3 ay ıcınde hamile kalınıyor baska bir sorun yoksa.
Aynen doktor banada gerek duymaduBenim amh bakılmadı doktor sadece fsh lh prolaktin ne baktı sadece prolaktin biraz yüksek çıktı diğer değerlerim normal ama hsg falan çekmedi aslında herşeye baksa da tedavi başlasa diye düşündüm ama doktorlar vardır bi bildiği gördüğü bizde 6 aydır düşünüyoruz ilk denemem inş olumlu olur
Meraba bana dönüş yaparsanız sevinirimbende klomene başladım da kist olduğunu nasil anladınız ve hamile kaldınız mı.1. ayimdayim klomen kullaniminda 4 ay kullanacağım eğer hamile kalmassam reglken gidecek mişn inşallah buna gerek kalmadan hamile kalırım
bı de benim kasık kismimda sanki içten dikiş atılmış gibi dokunamiyorum çok ağrıyo ve şiş sizde böyle
Evet bu tarz ağrılar oluyor çok şiddetli olmamakla birlikte . Birde muaneye çağırmadı mı doktor anlayamadım çünkü Klomen genellikle adetin 5 günü başlıyorsun 5 gün kullanıyorsun sonra doktor kontrole çağırılıyor kontrole gitmeden devam etmeyin bence bi doktorunuza danışın mutlaka ilk ay kullandım ve hamile kalmadım adet oldum ve adetimin 4günü gittiğim de doktor kis oluştuğu söledi kis Allahtan adet ile birlikte atıldı bu ay tekrar başladım bugün 5 günüm doldu ve doktora gittim doktor yumurtalarımda büyüme olmadığı için ilaçla devam edip iki gün sonra tekrar çağırdı .
Doktor 4 ay demesi bence en fazla 3 - 4 ay kullanana biliyor bu ilaç üst üste onyüzden 4 demiştir. Birde doktorunuzdan yumurta takibi için düzenli olarak randevu isteyin bazen doktorlar göz ardınedebiliyor.Evet bu tarz ağrılar oluyor çok şiddetli olmamakla birlikte . Birde muaneye çağırmadı mı doktor anlayamadım çünkü Klomen genellikle adetin 5 günü başlıyorsun 5 gün kullanıyorsun sonra doktor kontrole çağırılıyor kontrole gitmeden devam etmeyin bence bi doktorunuza danışın mutlaka ilk ay kullandım ve hamile kalmadım adet oldum ve adetimin 4günü gittiğim de doktor kis oluştuğu söledi kis Allahtan adet ile birlikte atıldı bu ay tekrar başladım bugün 5 günüm doldu ve doktora gittim doktor yumurtalarımda büyüme olmadığı için ilaçla devam edip iki gün sonra tekrar çağırdı .
Evet bu şekilde kullandım ama doktor kontrole cagirmadi bı de prof dk yaniEvet bu tarz ağrılar oluyor çok şiddetli olmamakla birlikte . Birde muaneye çağırmadı mı doktor anlayamadım çünkü Klomen genellikle adetin 5 günü başlıyorsun 5 gün kullanıyorsun sonra doktor kontrole çağırılıyor kontrole gitmeden devam etmeyin bence bi doktorunuza danışın mutlaka ilk ay kullandım ve hamile kalmadım adet oldum ve adetimin 4günü gittiğim de doktor kis oluştuğu söledi kis Allahtan adet ile birlikte atıldı bu ay tekrar başladım bugün 5 günüm doldu ve doktora gittim doktor yumurtalarımda büyüme olmadığı için ilaçla devam edip iki gün sonra tekrar çağırdı .
Mrb. Amh dusuk demissiniz de, acaba kacti. Benim de 1 cocugum var. Yas 39, amh 0.63. Bir doktor tup bebek derken digeri klomen verdi, dogal gebelik olabilecegini soyledi. Klomende 2.ayim. Hamile kalma ihtimalim var mi, yoksa bosa mi kurek cekiyorum, bilemedim. Kist olmus klomenden dolayi. 3.kez kullanmak istemiyorum o yuzden.hayırlısı olsun inşallah kalbinize göre olur, çok beklemeden kavuşursunuz bebeginize :)
ben ilkinde 6 ay bekledim, çok uzun bir süre değil ama hiç olmayacakmış gibi umitsizliğe kapıldıgım olmustu,amh duşuk cıktıgı icin tup bebek demişlerdi. doktor değiştirdim once hsg cektirdi sonra klomen baslattı cok sukur oldu.
siz de inşallah güzel haberler verirsiniz bu ay :)
Hayirlisi olsun inşallah hakkınızda. Benim 34 yaşındayken amh 0.68 di, bahsettiğim gibi hsg den sonra klomenle ilk denemede tuttu cok şükür. Yaşınıza göre amh iniz iyi görünüyor. Diğer degerleriniz de normalse doğal gebelik olacağını düşünüyorum ben de. Amh 1 in altında olduğunda genellikle tüp bebek oneriyorlar, sizin ayrica yasinizdan dolayı da zaman kaybetmemek için önermiş olabilirler.Mrb. Amh dusuk demissiniz de, acaba kacti. Benim de 1 cocugum var. Yas 39, amh 0.63. Bir doktor tup bebek derken digeri klomen verdi, dogal gebelik olabilecegini soyledi. Klomende 2.ayim. Hamile kalma ihtimalim var mi, yoksa bosa mi kurek cekiyorum, bilemedim. Kist olmus klomenden dolayi. 3.kez kullanmak istemiyorum o yuzden.
Tsk ederim cvpladigin icin. Moral oldun. Bunalima girdim resmen. Amh 0.6 fsh 11. Yaslandim, menapoza mi giriyorum, gec kaldim endiseleri hic kafamdan silinmiyor. oglum kardesi olsun cok istiyor. Ilaclar da ruhsal dalgalanma yapti ben de. Ne zaman ne yapacagimi kestiremiyorum 3.dozdan sonra. Sana saglikli ve kolay bir surec dilerimHayirlisi olsun inşallah hakkınızda. Benim 34 yaşındayken amh 0.68 di, bahsettiğim gibi hsg den sonra klomenle ilk denemede tuttu cok şükür. Yaşınıza göre amh iniz iyi görünüyor. Diğer degerleriniz de normalse doğal gebelik olacağını düşünüyorum ben de. Amh 1 in altında olduğunda genellikle tüp bebek oneriyorlar, sizin ayrica yasinizdan dolayı da zaman kaybetmemek için önermiş olabilirler.
Suan 38 yasindayim amh olcturmedim. Bu ay ben de klomen basladim tekrar doktor kontrolünde, umarım hersey yolunda gider.
Hic moralini bozma nasipte varsa olur inşallah. Dediğim gibi benim 5 yıl önce 0.68 di suan kimbilir kaçtır daha düşmüştür. Amh tek başına bir kriter değil. Muayenede yeterli yumurta görünüyorsa, düzenli adet görüyorsan, diğer hormon değerlerin de normalse endişelenme amh in bu durumda cok önemi yok.Tsk ederim cvpladigin icin. Moral oldun. Bunalima girdim resmen. Amh 0.6 fsh 11. Yaslandim, menapoza mi giriyorum, gec kaldim endiseleri hic kafamdan silinmiyor. oglum kardesi olsun cok istiyor. Ilaclar da ruhsal dalgalanma yapti ben de. Ne zaman ne yapacagimi kestiremiyorum 3.dozdan sonra. Sana saglikli ve kolay bir surec dilerim![]()