Gebeliğe Hazırlık Klomen kullandıktan sonra

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar, ben de bu ay klomen kullanmaya başladım. 16 eylül adet başlangıcı 5. Gün başlayarak 5 gün boyunca kullandım. Normal şartlarda yumurtlama sorunu yaşamam ama hamilelik sansiniz arttirmak icin dr. Verdi. Adet sonrasi duzenli iliski yasandi. Klomen kullanma sürecinde yoğun akinti ve kasik agrisi meydana geldi. Muhtemelen sağlıklı yumurta oluşumla gerçekleşti. Ovulasyon sürecince tüm fırsatları değerlendirerek ilişki de bulundum. Şuan kasiklarim ve belim ağrıyor, göbek bölgemde garip bir şekilde karıncalanma/uyuşma gibi birşey yaşıyorum sebebini hiç anlamadım. Ve garip bir şekilde yüzümde sivilcelenme oldu. Şuan alıntım yok denecek kadar az. Bu normal mı bilmiyorum. Durum böyle olunca haliyle olumlu olduğunu düşünüyorum. Belirtiler erken basladi sanki. 14 ekim adet günümü bekliyorum. Herşey için hayırlısı olsun.

Bugün sabah itibariyle kasiklarimda çok şiddetli sancı ve belimde agri oluştu. Klomenden kaynaklandığını düşünüyorum. Tekrar akintim artti. Bu aksam acile gitmeyi dusunuyorum. Başkalarına faydalı olması adına herşeyi aşama aşama buraya yazacağım arkadaşlar.

Bi sabah itibariyle daha rahatım. Bağırsaklarda ve midede gaz yoğunluğu var. Devamlı geğirme isteği ve istemsiz gaz çıkarma durumu söz konusu. Bunun dışında bir belirtı yok şuan.

Bi sabah itibariyle daha rahatım. Bağırsaklarda ve midede gaz yoğunluğu var. Devamlı geğirme isteği ve istemsiz gaz çıkarma durumu söz konusu. Bunun dışında bir belirtı yok şuan.
Gelişmeleri vermeye devam edin lütfen tedavi için klomen başlayacağım için deneyimlerinizi okumak iyi geliyor

Gelişmeleri vermeye devam edin lütfen tedavi için klomen başlayacağım için deneyimlerinizi okumak iyi geliyor
Tabi ki seve seve.. maalesef iki gündür gribim.cok giremedim foruma. Iki gün boyunca normal seyirde beyaz ve şu gibi alıntım devam etti. Ve ara ara çok az kasıklarda sızı gibi ağrılar oldu.Bugün sarı bir akinti geldi ilk defa böyle birşey oldu vücudumda. Araştırdım hamilelik belirtileri arasında var. Ama tabi yine de umutlanmamak lazım. Beklemedeyim. 9 gün var reglime.

Tabi ki seve seve.. maalesef iki gündür gribim.cok giremedim foruma. Iki gün boyunca normal seyirde beyaz ve şu gibi alıntım devam etti. Ve ara ara çok az kasıklarda sızı gibi ağrılar oldu.Bugün sarı bir akinti geldi ilk defa böyle birşey oldu vücudumda. Araştırdım hamilelik belirtileri arasında var. Ama tabi yine de umutlanmamak lazım. Beklemedeyim. 9 gün var reglime.
Laristaaaaa merhabaaa bendede sarı sarı akıntı var ve kasik sancim var adet olcakmış gibi ben kolemni kullandim o haftayida degerlendirdim farkli olarak progestan ve coraspinde kullaniyorum pihtilasma ihtimaline karşı ve progestanda tutunmasinida kolaylastirmak icin çünkü 2 düşük yasadim polikistik overim var beni cok umitlendirdin eger hamileysen zamanin geçmiş hamileysen lutfen yazar mısın benimde adetim 2 kasımda tabi ilac gecikmeye sebep olmazsa umarim hiccccc olmam 🤗🤗

Ben bugün test yaptım ama negatif 5 gun sonra yap demisti ama bekleyemedim mucize olur mu acaba

Back
X