KLOMEN KULLANDIM VE...

I LoVe You

Rabbime şükürler olsun🥰🥰
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2019
3.332
En iyi cevaplar
1
2.546
83
24
Merhaba arkadaşlar şubat ayının 12 si regl günüm 16 sında yani reglimin 5.günü klomen kullanmaya başladım sabah akşam 5 gün sürdü doktor bu ay kendiniz deneyin bida haki ay(mart) Adet olursan gel dedi ama Bi kaç gündür göğüs uçlarım sızlıyor dokununca değince ama normalde bir şey yok elbise falan giyerken o sızıyı hissediyorum ha bide bir buçuk yıllık evliyim ilk defa şeffaf bir akıntım oldu bir kere ondan sonrası günde 2 yada 3 kere oluyor beyaz akıntı ama böyle yapışkan yani sıvı gibi değil bilgisi olan varsa yardım lütfen..

Canım yumurtlama akıntın o bos geçmeyin sakın bazen geç yumurtlama oluyor her günü değerlendir ben mesela sabah eşimle birlikte oluyırdum ve tutmuştu oyle vücut dinlenince daha iyi oluyormus İnş tutmuştur bu ay

Zaten o şeffaf akıntıyı ilk defa gördüm ben bide henüz reglime 12 13 gün varken göğüs uçlarımın acıması beni düşündürdü regl olacagım zaman göğüslerim şişer ve agrı olurdu bu öyle değil yani

Yapış kocaya kız sakın boş geçmeyin hatta günde iki defa bence birliktelik olsun bazı gebelikler çoklu ilişkiye bağlı

Regle bu kadar varken belirti olmaz. Ilacin yan etkisi filandir. 4 aydir klomen kullaniyorum bende de ateş basmasi yapıyor inanilmaz. Catlatma ignesi oldunuz mu?

Yapış kocaya kız sakın boş geçmeyin hatta günde iki defa bence birliktelik olsun bazı gebelikler çoklu ilişkiye bağlı ☺☺
Kız o zaman sperm kalitesi nolacak. Doktorlar gün aşırı diye tembihliyo bizi hep. Eşim de diyo ki çocuk olsun diye çocuk yaoma aktivitesi yapmıyoz bekliyoz diye.

Kız o zaman sperm kalitesi nolacak. Doktorlar gün aşırı diye tembihliyo bizi hep. Eşim de diyo ki çocuk olsun diye çocuk yaoma aktivitesi yapmıyoz bekliyoz diye.
Canım 3 saat geçerse sperm için sorun yok ben eşimle bir hafta sabah akşam denedim ve hamile kaldım tecrübe konuşuyor hatta 3 saat sonra gelen sperm daha iyi diye söylüyordu bir doktor .. maalesef bazı hamilelikler çoklu ilişki istiyor

Regle bu kadar varken belirti olmaz. Ilacin yan etkisi filandir. 4 aydir klomen kullaniyorum bende de ateş basmasi yapıyor inanilmaz. Catlatma ignesi oldunuz mu?
Yok olmadım işte doktor yumurtan çok güzel oluşmuş bu ay kendin dene bidaha ki ay Adet olursan gel dedi acaba adet olursam adetliyken mi gitsem yoksa bittikten sonra mı gitsem çatlatma iğnesi sen vuruldun mu

E bu benim işime gelir. Dasmeer koş buraya.

Birde bizim burda derler yazın çocuk yapacaksın sıcak olması lazımmış benim de Temmuz da tutmuştu

Eşim görevdeydi maalesef bir hafta kaldı o zaman yumurtlama zamanıydı full yaptık gerçekten oyle olunca da afedersin insan birliktelikten zevk alıyormuş ben normalde hiç sevmem
Yaa deli misiiin valka denenir bu. Ben çünkü bu klomen tedavisinde tutmazsa ara vercem o ara deneysel çalışmalar yapıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…