- 20 Aralık 2019
- 3.332
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.546
- 83
- 24
- Konu Sahibi I LoVe You
-
Zaten o şeffaf akıntıyı ilk defa gördüm ben bide henüz reglime 12 13 gün varken göğüs uçlarımın acıması beni düşündürdü regl olacagım zaman göğüslerim şişer ve agrı olurdu bu öyle değil yaniCanım yumurtlama akıntın o bos geçmeyin sakın bazen geç yumurtlama oluyor her günü değerlendir ben mesela sabah eşimle birlikte oluyırdum ve tutmuştu oyle vücut dinlenince daha iyi oluyormusİnş tutmuştur bu ay
Yapış kocaya kız sakın boş geçmeyin hatta günde iki defa bence birliktelik olsun bazı gebelikler çoklu ilişkiye bağlıZaten o şeffaf akıntıyı ilk defa gördüm ben bide henüz reglime 12 13 gün varken göğüs uçlarımın acıması beni düşündürdü regl olacagım zaman göğüslerim şişer ve agrı olurdu bu öyle değil yani
Regle bu kadar varken belirti olmaz. Ilacin yan etkisi filandir. 4 aydir klomen kullaniyorum bende de ateş basmasi yapıyor inanilmaz. Catlatma ignesi oldunuz mu?Zaten o şeffaf akıntıyı ilk defa gördüm ben bide henüz reglime 12 13 gün varken göğüs uçlarımın acıması beni düşündürdü regl olacagım zaman göğüslerim şişer ve agrı olurdu bu öyle değil yani
Kız o zaman sperm kalitesi nolacak. Doktorlar gün aşırı diye tembihliyo bizi hep. Eşim de diyo ki çocuk olsun diye çocuk yaoma aktivitesi yapmıyoz bekliyoz diye.Yapış kocaya kız sakın boş geçmeyin hatta günde iki defa bence birliktelik olsun bazı gebelikler çoklu ilişkiye bağlı ☺☺
Yapış kocaya kız sakın boş geçmeyin hatta günde iki defa bence birliktelik olsun bazı gebelikler çoklu ilişkiye bağlı
Canım 3 saat geçerse sperm için sorun yok ben eşimle bir hafta sabah akşam denedim ve hamile kaldım tecrübe konuşuyor hatta 3 saat sonra gelen sperm daha iyi diye söylüyordu bir doktor .. maalesef bazı hamilelikler çoklu ilişki istiyorKız o zaman sperm kalitesi nolacak. Doktorlar gün aşırı diye tembihliyo bizi hep. Eşim de diyo ki çocuk olsun diye çocuk yaoma aktivitesi yapmıyoz bekliyoz diye.
Bence yumurtlama zamanı ondan geliyor şeffaf akıntı klomen bende hiç belirti göstermiyor yaRegle bu kadar varken belirti olmaz. Ilacin yan etkisi filandir. 4 aydir klomen kullaniyorum bende de ateş basmasi yapıyor inanilmaz. Catlatma ignesi oldunuz mu?
Yok olmadım işte doktor yumurtan çok güzel oluşmuş bu ay kendin dene bidaha ki ay Adet olursan gel dedi acaba adet olursam adetliyken mi gitsem yoksa bittikten sonra mı gitsem çatlatma iğnesi sen vuruldun muRegle bu kadar varken belirti olmaz. Ilacin yan etkisi filandir. 4 aydir klomen kullaniyorum bende de ateş basmasi yapıyor inanilmaz. Catlatma ignesi oldunuz mu?
E bu benim işime gelir.Canım 3 saat geçerse sperm için sorun yok ben eşimle bir hafta sabah akşam denedim ve hamile kaldım tecrübe konuşuyor hatta 3 saat sonra gelen sperm daha iyi diye söylüyordu bir doktor .. maalesef bazı hamilelikler çoklu ilişki istiyor
Banada gün aşırı dediKız o zaman sperm kalitesi nolacak. Doktorlar gün aşırı diye tembihliyo bizi hep. Eşim de diyo ki çocuk olsun diye çocuk yaoma aktivitesi yapmıyoz bekliyoz diye.
Aman yapmasın belirti insan altüst oluyo.Bence yumurtlama zamanı ondan geliyor şeffaf akıntı klomen bende hiç belirti göstermiyor ya
nasil anlamadim nolmus
Eşim görevdeydi maalesef bir hafta kaldı o zaman yumurtlama zamanıydı full yaptık
Yaa deli misiiinEşim görevdeydi maalesef bir hafta kaldı o zaman yumurtlama zamanıydı full yaptıkgerçekten oyle olunca da afedersin insan birliktelikten zevk alıyormuş ben normalde hiç sevmem
okudum gunde 2iliski diyorYukarıyı oku. Sana çok ödev düşüyor.
Valla doğru yazin libodolar artıyor.Birde bizim burda derler yazın çocuk yapacaksın sıcak olması lazımmışbenim de Temmuz da tutmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?