- 16 Mart 2019
- 5.735
- 14.697
- 248
- Konu Sahibi I LoVe You
-
Bende yapmıyor zaten 4. Kullanısım oldu sadece birinde iğne oldum . Sürekli doktorların tayini çıkıyor ve gebe kaldığım ay klomen kullanmıştım ama iğne olmadım doktor gitti diye ve tuttu sadece cok ilişki oldu bizdeAman yapmasın belirti insan altüst oluyo.
Sen gel hele bi de eşine.okudum gunde 2iliski diyor
Ben 1taneyi zor kaldiriyirum esime desem bayılır
Sıcak şart anam günler uzun tabiValla doğru yazin libodolar artıyor.
Sanşlısın.Bende yapmıyor zaten 4. Kullanısım oldu sadece birinde iğne oldum . Sürekli doktorların tayini çıkıyor ve gebe kaldığım ay klomen kullanmıştım ama iğne olmadım doktor gitti diye ve tuttu sadece cok ilişki oldu bizde
İnan bende sevmem aslında ama düzenli olunca şeninde hoşuna gider bire bir tecrübeokudum gunde 2iliski diyor
Ben 1taneyi zor kaldiriyirum esime desem bayılır
olcaksa oluyor yav bahane bunlarSıcak şart anam günler uzun tabi
gizem sen hamilemsinİnan bende sevmem aslında ama düzenli olunca şeninde hoşuna gider bire bir tecrübe ☺☺
Sıcak şart anam günler uzun tabi
Ya ziyan ettim kadının konusunu yine.esim uçar
Sonra stresten düştü maalesef misafir vardı Dinelemeyince gittiSanşlısın.
Sen guncelledin birsey olmazYa ziyan ettim kadının konusunu yine.
Eski hamileliğimden bahsediyom cnm temmuzda olmustum yagizem sen hamilemsin
kimyasalmi olduSonra stresten düştü maalesef misafir vardı Dinelemeyince gitti ☺☺ Ama olsun cok şükür oluyormus en azından ondan sonra da eşimle denk gelemiyoruz yumurtlama döneminde şimdi evde ve ben hastayım1 haftaya gidecek .. nasip kuzum ☺☺
He ya konu sahibi aradan çekildiYa ziyan ettim kadının konusunu yine.
kimyasalmi olduEski hamileliğimden bahsediyom cnm temmuzda olmustum ya ☺☺
Evet iki günde düştü stres ve yorgunluğa bağladık doktor da oyle dedikimyasalmi oldu
anladım kimyasalolan hemen kalıyormuşEvet iki günde düştü stres ve yorgunluğa bağladık doktor da oyle dedi
Yok kuzum nerde değişiyor kişiden kişiye ama benim eşim görevde sürekli birliktelik ayda bazen 1 kere oluyor ondan tayini bekliyoruzanladım kimyasalolan hemen kalıyormuş
olur sizin duzenli yumurtlamaylaYok kuzum nerde değişiyor kişiden kişiye ama benim eşim görevde sürekli birliktelik ayda bazen 1 kere oluyor ondan tayini bekliyoruz ☺
İnşallah canımolur sizin duzenli yumurtlamayla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?