- 30 Eylül 2025
- 17
- 2
- 1
- 23
- Konu Sahibi gazi27162025
-
Aminnn canım inşallah rabbim yüzümüzü güldürsünTamam canım rabbim butun isteyenlerin duasını kabul etsin evlat kokusuna hasret birakmasin inşallah
Merhaba canım bende geçen ay kürtaj olmuştum bu ay yumurtlama günübde bir doktora gideyim dedim çatlamıs mı felan diye doktor baktı ve biri 26 diğeri 20 civarı 26 olan kist olur geçen aydan kalmıstır o digeri çatlar sen iğne al vurul dedi . Bugün tekrar gittim 26 mm olanın çatlar gibi oldugunu digerinin aynı oldugunu bu sefer de 20 mm olanın kist olacagını söyledi ay cok kafamı karıstırdı. Hani 26 mm olan kist olacaktı bugünde o tutabilir digeri tutmaz diyor. Ay Allahım bi olaydı cocugumuz bu ayda kist cıktı bi bu terim girmemişti hayatımaİki çocuğum üçüncüyü düşünüyorum bugün gittim yumurtalar 33 cm olmuş çatlamak üzere kist olmuş dedi iyi dedi ama kötümü diye sorduğumda çok büyümüş kist olmuş iyi dedi korktum bian ama yinede kisti kötü düşünmüyo değilim bilgi verirseniz sevinirim 5 gün sonra birlikte olun diğer hafta gel büyük ihtimal çatlayıp olmuştir dedi
Senin Klomenden dolayı kist olmadı o zaman demi canımMerhaba canım bende geçen ay kürtaj olmuştum bu ay yumurtlama günübde bir doktora gideyim dedim çatlamıs mı felan diye doktor baktı ve biri 26 diğeri 20 civarı 26 olan kist olur geçen aydan kalmıstır o digeri çatlar sen iğne al vurul dedi . Bugün tekrar gittim 26 mm olanın çatlar gibi oldugunu digerinin aynı oldugunu bu sefer de 20 mm olanın kist olacagını söyledi ay cok kafamı karıstırdı. Hani 26 mm olan kist olacaktı bugünde o tutabilir digeri tutmaz diyor. Ay Allahım bi olaydı cocugumuz bu ayda kist cıktı bi bu terim girmemişti hayatıma
Yok yok klomen felN içmedim ben.Senin Klomenden dolayı kist olmadı o zaman demi canım
İnşallah canım beş gün sonra ilişkiye gün aşırı devam edin falan dedi mi bende salı günü gideceğim kontrole yumurta büyümüş mu ona bakacak heraldeBenim sağ daki 33 cm olmuş kistlesmis diğerine birşey demedi kist deyince korkmuştum ama gorumcemle konuştum o catlasrada olmaz Bebek diğeri catlarsa olur dedi birde kist olana adet olunca gider dedi gitmezssede ilaçla gidiyo dedi rahatladım çatlamak üzere dedi biraz ama aşırı sancım kasıklarda şişlik vardı d vitamini verdi bunu içince çatlar zaten dedi içtikten sonra kasıklarımda hafifletme hissettim rahatladım çok şükür randevuyuda aldım bakalım 5 gün sonra ilişkiye girin dedi öbür haftasına da gel dedi bakalım inşallah hayırlı haberlerle sonuçlansın
Tamam canım o zaman o kistler zaten tehlikeli değil bazen kendi kendine eriyo kayboluyo adetle atilanlar da oluyo aklına kötü birsey getirme biz klomen kullanınca o yüzden sordum sana daYok yok klomen felN içmedim ben.
Benim de ilacın bugün son günü hiç etki olmadı hafif mide bulantısı dışında canımMerhaba öncelikle ilk defa bu siteye giriş yaptım bir sorum olacaktı 23 yaşındayım iki tane çocuğum var tekrar gebelik düşünüyoruz eşimle adetim bittikten 3 gün sonra klomen kullanmaya başladım kullandıktan sonra sancılar sıklaştı sık idrara çıkmaya başladım ve sıcak basyo ara ara normal mi
Mide bulantısı sıcak basması ara ara sık idrara çıkma istediği yapmaya başladı iki gün daha kullanacagim hamileliğe etkisi olur mu bilmiyorum yaşayıp göreceğizBenim de ilacın bugün son günü hiç etki olmadı hafif mide bulantısı dışında canım
yan etkisi yüksek ihtimalle canımMide bulantısı sıcak basması ara ara sık idrara çıkma istediği yapmaya başladı iki gün daha kullanacagim hamileliğe etkisi olur mu bilmiyorum yaşayıp göreceğiz
Kalitesini düşürmemek için gene gün aşırı mi olmasi lazim acabaEvet besgun sonra dedi arada olma ihtimali olurmu dedim olur ama dedi kalitesini dusrmemeniz daha iyi olur dedi benimde mide bulantısı kasıklarda şişlik sık.idarar çıkma
Kesinlikle öyle canım bende kürtajdan sonra bi denim dedim bakalımAynen yan etkisi canım iyilik mi yapıyoruz kendimize kötülük mü bilmiyorum bende bu hormon ilacını herkes kullanıyo diyorum bazisina hemen etki ediyo bazisina etki bile etmiyo bakalım çok düşünmemeye çalışacağım olursa sevinirim olmazsa da yoluma devam derim illa bununla hamile kalacağım diye düşünmek de doğru değil
Sunucumuz hepimiz için hayırlı olan neyse o olur inşallah bu süreci beraber takip edelim dertleşelim o bile iyi geliyor insanaKesinlikle öyle canım bende kürtajdan sonra bi denim dedim bakalım
Amin inşallahSunucumuz hepimiz için hayırlı olan neyse o olur inşallah bu süreci beraber takip edelim dertleşelim o bile iyi geliyor insana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?