Klomen kullanım sonrası

Hayırlısı olsun inşallah ben de bu günlere olmam gerekdi erken oldum sivilcelerim bile adetten sonra çıktı ben tekrar kullanıyorum klomeni bakalım 5 ne tekrar gideceğim hayırlısıyla burda bütün vekleyenler tek tek güzel haber alacak inşallah🤲
Sevindim canım kullanmana eşim istese bende tedaviyle devam etmek isterdim inşallah bu sefer güzel olumlu sonuçlar alırsın

Sevindim canım kullanmana eşim istese bende tedaviyle devam etmek isterdim inşallah bu sefer güzel olumlu sonuçlar alırsın
İnşallah canım belki senin için de bu hayırlısı bı bakarasin ummadığın anda tedavi olmadığın da sevindirir seni ben inanıyorum Rabbime çok sevdiği kulunun duayi çok yapsın diye böyle dusun sen 🤲

İnşallah canım belki senin için de bu hayırlısı bı bakarasin ummadığın anda tedavi olmadığın da sevindirir seni ben inanıyorum Rabbime çok sevdiği kulunun duayi çok yapsın diye böyle dusun sen 🤲
Evet canım bende inanıyorum birgün olacak zamanı var sadece istemeseydi rabbim hayalinide kurdurmazdi bize onun sevgisini kalbime koydu inşallah mucizesinide gönderecek ummadığım bı anda

Back
X