Klomen kullanım

Saadt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
5
5
1
29
Arkadaşlar merhaba. Ben klomen kullanmaya başladım 7 Ağustos ta . 14dünde kontrole gidicem yumurtama bakılacak. Çatlatma iğnesi de aldırdı buzdolabımda duruyor. Rahime baktı bir sorun olmadığını söyledi doktor. Yumurtalıklarıma alttan mı bakacak yoksa ultrason ilemi çok sitres yaptım. Aşamaları yazacağım buraya

Arkadaşlar merhaba. Ben klomen kullanmaya başladım 7 Ağustos ta . 14dünde kontrole gidicem yumurtama bakılacak. Çatlatma iğnesi de aldırdı buzdolabımda duruyor. Rahime baktı bir sorun olmadığını söyledi doktor. Yumurtalıklarıma alttan mı bakacak yoksa ultrason ilemi çok sitres yaptım. Aşamaları yazacağım buraya
alttan bakacak canım

evet canım 2. kullandıgımda çatlatma ignesi oldum şuan yeni hamileyim ilk kontrolüme yarın gidiyorum inşallah kese görünür
Ayy çok sevindim. İyi düşün iyi olsun canım. Rabbim sağlıcakla hayırlı evlat sahibi olmamızı nasip etsin inşallah. Görünecek rabbimin izniyle 🧿♥️

Ayy çok sevindim. İyi düşün iyi olsun canım. Rabbim sağlıcakla hayırlı evlat sahibi olmamızı nasip etsin inşallah. Görünecek rabbimin izniyle 🧿
inşallah canım bakalım doktorumdan çok memnunum herşeyi sorabiliyordum takibi güzel yapmasıda önemli benim doktorum ayda bi yumurta için alttan birde ultrason ile takip ediyordu doktor ilgisi çok önemli

Ben de 6 ağustosta basladim 13 ünde kontrole gideceğim hepimiz Cook iyi haberler alırız inşallah 🥰

Alttan bakması gerek, karından zor. Hatta 3 boyutlu ultrason ile baktı benim doktorum, merkezden merkeze değişen birşey de olabilir tabi.

Back
X