Evet canım ilacın dozundan da olabilir adetin kaçıncı günü gitmiştin doktora ?Klomen kullandım adetin 5.günü başlamıştım. Günde 2 defa içtim. İlaç bittikten sonra 4.günü doktorum çağırdı yumurtalar 10 milim şuan dedi ve 4 gün sonra tekrar çağırdı. Ama 4 gün sonra tekrar gittiğimde de yumurtalar sabit 10 milimde kalmış istediğim boyuta gelemediler dedi. Dozu arttırarak kullanıcaz tekrar dedi. Polikistik olunca direnç gösterebiliyor dedi. Başıma gelen varmı
Evet canım ilacın dozundan da olabilir adetin kaçıncı günü gitmiştin doktora ?
Adetin 5.günü ilaç kullanmaya başladım günde 2 kez. 5 gün de ilaçı kullandım. İlaç bitti 4.gün doktora gittim, sonra bi dört gün sonra tekrar çağırdı. Şimdi ay sonu gel hasta olmazsan test yapalım her ihtimale karşı eğer olmazsa adetin 3 yada 4.günü gel doz artıralım dediEvet canım ilacın dozundan da olabilir adetin kaçıncı günü gitmiştin doktora ?
Anladım canım 14.gün gitmişsin ilk sonra tekrar çağırmış büyümüş mü diyeAdetin 5.günü ilaç kullanmaya başladım günde 2 kez. 5 gün de ilaçı kullandım. İlaç bitti 4.gün doktora gittim, sonra bi dört gün sonra tekrar çağırdı. Şimdi ay sonu gel hasta olmazsan test yapalım her ihtimale karşı eğer olmazsa adetin 3 yada 4.günü gel doz artıralım dedi
Klomen kullandım adetin 5.günü başlamıştım. Günde 2 defa içtim. İlaç bittikten sonra 4.günü doktorum çağırdı yumurtalar 10 milim şuan dedi ve 4 gün sonra tekrar çağırdı. Ama 4 gün sonra tekrar gittiğimde de yumurtalar sabit 10 milimde kalmış istediğim boyuta gelemediler dedi. Dozu arttırarak kullanıcaz tekrar dedi. Polikistik olunca direnç gösterebiliyor dedi. Başıma gelen varmı
Allahım tez vakitte hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallahMerhaba,
Ben mart ayında reglimin 3. günü başlayıp 5 gün sabah akşam Klomen kullandım
1 tane yumurtam büyüdü
Nisan ayında reglimin 4. günü başlayıp 5 gün sabah akşam Klomen kullandım
Yumurtam büyümedi
Büyümediği için ilaç değiştirdik ve haziran ayında reglimin 3. günü başlayıp 5 gün sabah akşam Femara kullandım
1 tane yumurtam büyüdü
Hiçbirinde gebelik oluşmadı tabii
Geçen hafta reglimin 2. günü başlayıp bu sefer sabah öğle akşam yani günde 3 kez Femara kullandım
2 tane yumurtam büyüdü
Yarın çatlatma iğnesi vurulacağım
1 tane yumurtam da 11 mm
O da 3. olarak büyüyebilir dedi, takip edeceğiz
Allahım tez vakitte hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
Evet canim evet emin ol bende eşime bunu dedim yemin ederim aynı şeyleri düşünüyoruz. Ee ben zaten günaşırı ilerliyodum bu doktorun ne faydası olacak dedim ilaç verdi ya dedi ee geri gelse demiyor dedim ya bence para yiyor hastahane bence onun için böyle bişey yaptı ilk aydan hamile birakmak istemiyor mu anlamadım gitti. Sinir bozucucansin001 bak canım anlatmak istediğim bu arkadaşta kullanmış ve 14.gün gitmiş doktora hatta yeterince gelişmemiş doktor belki büyür diye tekrar çağırmış…anlatmaya çalıştığım sen 8.gün gitmişsin 8.gün büyümesi imkansız zaten Oyüzden 14.gün gidilir ha sana gün aşırı dene zaten büyür demiş e ozaman doktorla ilerlemenın bir anlamı kalmaz boşuna gitmiş gibi olursun yani söylemek istediğim buydu mesele iğne olayı değil küçük yumurtaya zaten kimse iğne vermez ayrıca piyasa da bulunmadığı için de yazmıyor çoğu doktor..doktorla ilaçla tedavi demek ilacı içtikten sonra kontrole gidip yumurtanın büyüdüğünü görmektir yoksa normal zamanda zaten deniyorsun yani seninki aynı şeye denk gelmiş oluyor onu anlatmaya çalıştım
Tamamda eşin neden karışıyor ki sağlıkçı desem dediklerimi onaylaması gerekirdi sen ona anlar böyle böyle diyeEvet canim evet emin ol bende eşime bunu dedim yemin ederim aynı şeyleri düşünüyoruz. Ee ben zaten günaşırı ilerliyodum bu doktorun ne faydası olacak dedim ilaç verdi ya dedi ee geri gelse demiyor dedim ya bence para yiyor hastahane bence onun için böyle bişey yaptı ilk aydan hamile birakmak istemiyor mu anlamadım gitti. Sinir bozucu
Evet bende dedim canım ya of aman bunaldım iyiceTamamda eşin neden karışıyor ki sağlıkçı desem dediklerimi onaylaması gerekirdi sen ona anlar böyle böyle diyeilaç verdi ya demiş açta sana tamam ilaç verdi ki yumurtayı takip etsin büyütüyor mu diye ilacın maksatı bu yumurtayı olgunlaştırmak sen 14.gün gitmediğin sürece yumurtan olgunlaşıyormu anlamayacaksın ki ozaman ilacın da anlamı kalmayacak canım
Bunalma canım sistem böyle yani boşuna hormon yükleme kendine böyle şeyler daha çok yorarEvet bende dedim canım ya of aman bunaldım iyice
Doktor diye güvendim işte ben napim doktora gitmişim o ne dediyse uyguladım şimdide böyle olduBunalma canım sistem böyle yani boşuna hormon yükleme kendine böyle şeyler daha çok yorar
Cansın. Diğer gruptanda konuşuyoruz zaman zaman biliyorsun. Doktor ilk çatlama iğnesi olmadan denemek istemiştir. Doktor bana ilk gebeligimde klomeni verip yolladı ne gel bakalım takip edelim dedi ne çatlatma iğnesinden bahsetti. Ben kendim evde yumurtlama günlerini testle takip edip o günleri değerlendirmiştim. Canını sıkma. Olacağı varsa çatlatma iğnesi olmadan da olur. Sen bol bol havuç suyu tüket bu sürelerde. İnşallah bu ay güzel haberi alırsınBende adetin 3.gunu başladım letuya.. 5 gün kullandım 6.gunu yani adetin 8.günü gittim doktora iki yumurta büyümüş dedi birinden daha umutluyum dedi boyutlarında 12-14 mm bişey dedi. Geri de çağırmadi günaşırı ilişki önerdi kendiliğinden çatlasın istiyor resmenşaştım kaldım valla eşimle de zitlasiyorum sen burda çok şey okuyosun bırak şunu diyerek doktoru dinle diye kızıyor
8. Günü olmasına rağmen boyutları çok güzel canımBende adetin 3.gunu başladım letuya.. 5 gün kullandım 6.gunu yani adetin 8.günü gittim doktora iki yumurta büyümüş dedi birinden daha umutluyum dedi boyutlarında 12-14 mm bişey dedi. Geri de çağırmadi günaşırı ilişki önerdi kendiliğinden çatlasın istiyor resmenşaştım kaldım valla eşimle de zitlasiyorum sen burda çok şey okuyosun bırak şunu diyerek doktoru dinle diye kızıyor
İşte bu yanlış bişey canım yanlış doktorlara denk gelmişsiniz ozaman ilaçla yumurta takip etmenin bir anlamı yok ki evde denemiş gibi olmuşsunuz normalde olması gereken doktor ilaç verir belirli bir gün sonra gel der yumurta boyutuna bakar büyümemişse bile bir kaç gün sonra çağırır ona göre yorumlar ilişki zamanı belirtir mesele iğne verip vermemesi deil yumurta takibi yapması gerekirCansın. Diğer gruptanda konuşuyoruz zaman zaman biliyorsun. Doktor ilk çatlama iğnesi olmadan denemek istemiştir. Doktor bana ilk gebeligimde klomeni verip yolladı ne gel bakalım takip edelim dedi ne çatlatma iğnesinden bahsetti. Ben kendim evde yumurtlama günlerini testle takip edip o günleri değerlendirmiştim. Canını sıkma. Olacağı varsa çatlatma iğnesi olmadan da olur. Sen bol bol havuç suyu tüket bu sürelerde. İnşallah bu ay güzel haberi alırsın
Yani yanlısı doğruyu bilemem en nihayetinde doktor verdi gönderdi. Ben de evde takibini yaptım zaten. Önemli olan yumurtanın gelismesiydi. Gelişti. diğer adet dönemine kadar kist mi olacak çatlayacak mi çatlamadı mı büyüdü mu büyümedi mi doktor söylese de ne fark ederki. Adet dönemi ya olumlu ya olumsuz sonuclanacak. Onun içinde beklemekten başka yol yok. Doktor takip etse de etmese de yapacak bir şey yok kiİşte bu yanlış bişey canım yanlış doktorlara denk gelmişsiniz ozaman ilaçla yumurta takip etmenin bir anlamı yok ki evde denemiş gibi olmuşsunuz normalde olması gereken doktor ilaç verir belirli bir gün sonra gel der yumurta boyutuna bakar büyümemişse bile bir kaç gün sonra çağırır ona göre yorumlar ilişki zamanı belirtir mesele iğne verip vermemesi deil yumurta takibi yapması gerekir
Olur mu ne fark eder canım ilaç kullanıp yumurtası gelişmeyen insanlar var bu çok önemli bişey ben varolan prosedürü söyledim ilaç takibinde ilaç yazılıp gönderilmez yani kendimde çoğu kez denedim.. tüp bebek tedavisinde bile yumurtayı takip ederlerki yeterince olgunluğa ulaşsın ki toplayalım hatta ulaşmayınca tedavi iptal edilir.. ozaman dediğinize göre bu ilaçlar zaten reçetesiz satılıyor herkes evde alıp kullansına geliyor..Yani burda amaç yumurtayı belirli bir olgunluğa getirmektir her insanın yumurtası kendiliğinden gelişmez hatta bu süreçte çatlamasına kadar takip eder doktor kendiliğinden yada iğneyle fark etmez orasıYani yanlısı doğruyu bilemem en nihayetinde doktor verdi gönderdi. Ben de evde takibini yaptım zaten. Önemli olan yumurtanın gelismesiydi. Gelişti. diğer adet dönemine kadar kist mi olacak çatlayacak mi çatlamadı mı büyüdü mu büyümedi mi doktor söylese de ne fark ederki. Adet dönemi ya olumlu ya olumsuz sonuclanacak. Onun içinde beklemekten başka yol yok. Doktor takip etse de etmese de yapacak bir şey yok kiyine bir şekilde o günler değerlendirildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?