Cansın. Diğer gruptanda konuşuyoruz zaman zaman biliyorsun. Doktor ilk çatlama iğnesi olmadan denemek istemiştir. Doktor bana ilk gebeligimde klomeni verip yolladı ne gel bakalım takip edelim dedi ne çatlatma iğnesinden bahsetti. Ben kendim evde yumurtlama günlerini testle takip edip o günleri değerlendirmiştim. Canını sıkma. Olacağı varsa çatlatma iğnesi olmadan da olur. Sen bol bol havuç suyu tüket bu sürelerde. İnşallah bu ay güzel haberi alırsın
Evet canim benim biliyorum konuşuyoruz evet bana açıkça onuda söyledide işte öyle kafam allak bullak oldu ki anlatamam . Günaşırı önerdi işte. Eğer regl olursanda yüksek dozlu ilaçla başlarız bilgin olsun dedi ama senin doğal olacak öyle görünüyor gibi dedi.. havuç yemekte hiç aklıma gelmiyor bol avakado yiyen biriydim bu ay haplara sardım resmen bir sürü takviye kullanıyorum.
8. Günü olmasına rağmen boyutları çok güzel canım
Ben de klomen kullandım bu ay 12. Gün küçük küçüktü bitanesi Max 10- 12 cm ya var ya yoktu dr hiç beğenmedim adet olursan ya da gecikirse gel diyip yolladı devlet hastanesi zaten uğraşmak istemediğini anladım
kendim takip ettim ateş ölçme yöntemiyle 18.gün çatladı yumurtam
Demem o ki Dr ların sözüne güvenme kendinde takip et
Öyle mi diyosun canim ben boyutlarindan falan pek bişey anlamıyorum bildiğim anladığım her ay yumurtlamamin kesin olduğuydu çünkü akıntım ağrım olur ve belli eder her şekilde.ovulasyon testlerinde de piki görürdüm...İnşallah bu ay güzel sonuçlar verir bana devlet hastanesi yumurta takibi yapıyor mu bakiyolar mi onlarda büyüklüğüne? Ben şimdiye kadar devletten bişey anlamadım .. kendim ovulasyon ile takiplerim
Öyle mi diyosun canim ben boyutlarindan falan pek bişey anlamıyorum bildiğim anladığım her ay yumurtlamamin kesin olduğuydu çünkü akıntım ağrım olur ve belli eder her şekilde.ovulasyon testlerinde de piki görürdüm...İnşallah bu ay güzel sonuçlar verir bana devlet hastanesi yumurta takibi yapıyor mu bakiyolar mi onlarda büyüklüğüne? Ben şimdiye kadar devletten bişey anlamadım .. kendim ovulasyon ile takiplerim
20 24 mm aralığında çatlıyor genelde 8. Gün 10 12 ise max bir hafta 15. 16 da çatlamış olur gibi geldi ben 12.gün gittim 18. Gün çatladı senin bikaç gün daha erken çatlar daha büyükler çünkü
Yapıyor da Dr a bağlı benimki küçük deyip yolladı büyüyeceğine ihtimal vermedi tekrar çağırması lazımdı
İnşAllah canım sen denemeleri aksatma olacaksa illa denk gelir
20 24 mm aralığında çatlıyor genelde 8. Gün 10 12 ise max bir hafta 15. 16 da çatlamış olur gibi geldi ben 12.gün gittim 18. Gün çatladı senin bikaç gün daha erken çatlar daha büyükler çünkü
Yapıyor da Dr a bağlı benimki küçük deyip yolladı büyüyeceğine ihtimal vermedi tekrar çağırması lazımdı
İnşAllah canım sen denemeleri aksatma olacaksa illa denk gelir
Ben hep 14.gun yumurtlama görüyorum bu ay 14ten erken mi olur acaba. Doktor birinden umutluyim demişti 14mm olanı diyor galiba 12-14 mm demişti çünkü. Allah büyük ben belki 12.gun başka Doktora da giderim baktiririm
Ben hep 14.gun yumurtlama görüyorum bu ay 14ten erken mi olur acaba. Doktor birinden umutluyim demişti 14mm olanı diyor galiba 12-14 mm demişti çünkü. Allah büyük ben belki 12.gun başka Doktora da giderim baktiririm