Klomen kullandıktan sonra adetimde aşırı bir artış oldu normal mi sizce? Ve tutmadı 2. Ayda 2 tane bir sabah bir aksam kullanıcam bakalım Insallah bu ay tutarBen beş gün sabah akşam içtim bende yumurtalarım iyi tepki verdi canım .inşallah seninde günde ikiyle aynı tepkimen oluşur .klomen tedavi sürecinin ilk basamağı daha umutsuzluk için aşırı erken bir dönemdesin...gölünü ferah tut
Bnmde ilk ay olusmamisti yumurta 2. Ay oluşmuştu canım dozu az gelmiştir bende ilk ay adetin 3.günü başladım günde 1di 2.ay yine adet 3. Günü günde 2 hap.1 yum olusmjstuKlomen kullandıktan sonra adetimde aşırı bir artış oldu normal mi sizce? Ve tutmadı 2. Ayda 2 tane bir sabah bir aksam kullanıcam bakalım Insallah bu ay tutar
Hamile misin pekiBnmde ilk ay olusmamisti yumurta 2. Ay oluşmuştu canım dozu az gelmiştir bende ilk ay adetin 3.günü başladım günde 1di 2.ay yine adet 3. Günü günde 2 hap.1 yum olusmjstu
Ben adetin 5. .günu başlıyorum 9. Güne kadar kullanıyorum bu ay sabah akşam kullanıyorumHamile misin peki
5 aylık evliyim biraz acele ediyorum bebek için ama çok istiyorum doktora gittim rahim de yumurtalıkta gayet sağlıklı dediYok canm değilim malesef 2 kez klomen kullandım 1 kez aşılama 2 tup bebek : (
Genetige baktırmamiz lazımmış siz nekadarlik evlisiniz
Hayırlısı olsun canım ınsalla h doğal yollarla olurYok canm değilim malesef 2 kez klomen kullandım 1 kez aşılama 2 tup bebek : (
Genetige baktırmamiz lazımmış siz nekadarlik evlisiniz
Hayırlısı olsun canım ınsalla h doğal yollarla olur
Galibe Allah soyletti insallah hamilesindirAy hamileyim yazmisimmm, 8 aylik evliyim ayol hamile kalamiyorum allah mi soyletti nee
Insallah iyi sonuclar alirsinBende bu ay kullandim kolemn gunde 1 tane yumurta 9 m di. Hicbi ise yaramamis bakalim bu ay ne olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?