klomen kullanimi

Eberre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2017
648
956
33
37
Bu ay gunde 1 kere olmak uzere klomen kullandim bugun doktor gel demisti yumurtlarima bakti 9 mlmis hic bi tepki vermemis acaba bu ilac sayisi arttikca yumurtalarimda gelisim olur mu doktor bu ay umut yok dedi obur aylarda umutlanmalimiyim lutfen cevap veriniz cok uzgunum :KK43:

Son düzenleme:
Ben beş gün sabah akşam içtim bende yumurtalarım iyi tepki verdi canım .inşallah seninde günde ikiyle aynı tepkimen oluşur .klomen tedavi sürecinin ilk basamağı daha umutsuzluk için aşırı erken bir dönemdesin...gölünü ferah tut

Ben beş gün sabah akşam içtim bende yumurtalarım iyi tepki verdi canım .inşallah seninde günde ikiyle aynı tepkimen oluşur .klomen tedavi sürecinin ilk basamağı daha umutsuzluk için aşırı erken bir dönemdesin...gölünü ferah tut
Klomen kullandıktan sonra adetimde aşırı bir artış oldu normal mi sizce? Ve tutmadı 2. Ayda 2 tane bir sabah bir aksam kullanıcam bakalım Insallah bu ay tutar

Klomen kullandıktan sonra adetimde aşırı bir artış oldu normal mi sizce? Ve tutmadı 2. Ayda 2 tane bir sabah bir aksam kullanıcam bakalım Insallah bu ay tutar
Bnmde ilk ay olusmamisti yumurta 2. Ay oluşmuştu canım dozu az gelmiştir bende ilk ay adetin 3.günü başladım günde 1di 2.ay yine adet 3. Günü günde 2 hap.1 yum olusmjstu

Yok canm değilim malesef 2 kez klomen kullandım 1 kez aşılama 2 tup bebek : (
Genetige baktırmamiz lazımmış siz nekadarlik evlisiniz

Yok canm değilim malesef 2 kez klomen kullandım 1 kez aşılama 2 tup bebek : (
Genetige baktırmamiz lazımmış siz nekadarlik evlisiniz
5 aylık evliyim biraz acele ediyorum bebek için ama çok istiyorum doktora gittim rahim de yumurtalıkta gayet sağlıklı dedi

Bende 8 aylik hamileyim ama bende sorun var iste yasim 29 olsun bian ince istiyorum ama yumurtalarim catlamiyor, kızken adet olamazdim dogru durust 5 ay bekledigim olurdu olmak icin hapla olurdum hep. Simdi yumurtalarda tık yokk. poly sizde kisirlikmi var ne varki. Tüp bebek neden tutmamisdojtor ne diyor?

Galiba bende bu ay klomen kullanicam kendiligin sadece bir yumurtan olusmus 11 cm normalde 19 cm olmasi gerekiyormu

Bende bu ay kullandim kolemn gunde 1 tane yumurta 9 m di. Hicbi ise yaramamis bakalim bu ay ne olucak

Kızlar nolur bir bilgi verin bana ben 24 günde bir regl oluyorum adetimin 5.günü klomene basladım ve 5 gün ictim yumurta büyüklüğünü kontrole gidince zaten 10. Günde oluyorum ya coktan catlama olmussa? Bir de klomen yumurtlama gününü erkene ceker mi mesela klomen kullanırken yumurta catlayanilir mi? Cünkü zaten 10. Gün yumurtluyorum normalde

Back
X