klomen kullanimi

O hap biticrk 3 gun sonra gidiceksin doktora dokto4 bilgi vermedimi

10. Gun degil 11 ile 14 gun arasinda yumurtlama oluyormus. Doktor baksin bilgi verir zaten

Ama benim normal yumurtlama günüm 10. Gün klomen değiştirirmi ki

Bence degistirir kesin degistirirr. Doktor ne zaman gel dedi sana

Kızlar nolur bir bilgi verin bana ben 24 günde bir regl oluyorum adetimin 5.günü klomene basladım ve 5 gün ictim yumurta büyüklüğünü kontrole gidince zaten 10. Günde oluyorum ya coktan catlama olmussa? Bir de klomen yumurtlama gününü erkene ceker mi mesela klomen kullanırken yumurta catlayanilir mi? Cünkü zaten 10. Gün yumurtluyorum normalde
Doktora git o yumurtalarına bakacak yeterli olgunluğa ulaşmış ve çatlamamışsa çatlatma iğnesi verecektir göbekten vurulacaksin 36 saat sonra ilişki onerecektir hakkımızda hayırlısı olsun canım

Bu ay gunde 1 kere olmak uzere klomen kullandim bugun doktor gel demisti yumurtlarima bakti 9 mlmis hic bi tepki vermemis acaba bu ilac sayisi arttikca yumurtalarimda gelisim olur mu doktor bu ay umut yok dedi obur aylarda umutlanmalimiyim lutfen cevap veriniz cok uzgunum :KK43:
MERHABALAR : YUMURTA BÜYÜTME SAFHASI DENEYIM GEREKTIREN BIR KONUDUR.UYGUN ILAC DOZU AYARI YAPILMALI YA DA IGNE TEDAVISINE GECILMELIDIR.BOL ŞANS DILERIM.

Back
X